Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
7.11.18 11:57

Ahoj holky, tak jsem vas konecne po dlouhe dobe docetla. @Syberia gratuluji k miminku maly je uzasny :* @Kockodlak potichu gratuluji a drzim palce at uz je vsechno v poradku :kytka: :) jinak moji princezne uz 17.11. Bude 10 mesiců 8o to tak strasne leti, to snad neni ani mozne.. Uz sama stoji,obchazi nabytek a zkousi se pomalu poustet.. Porad jen brebenti a uci se od brachy samy „lepsi“ veci :lol: ale jsou to zlaticka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.11.18 15:54

@venisa Ahok, copak to? Zlobi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.11.18 16:00

@Syberia no tak probudil se v půl 4 ráno - dostal mlíčko ale pak problém s usínáním… to byl teda fakt masakr… to usnul v půl pátý… no spal hodinu, takže v půl 6 zase mlíko, jelikož nic nefungovalo… pak zase problém s usínáním… zase usnul až po hodině a v půl osmý už jsme zase vstávali… no ale bylo vidět, že ho něco trápí a že by chtěl spát ale nemohl… no jako pak už jsem byla i hnusná, jelikož se pak začal i vztekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.11.18 16:09

@Reniseek17 Mala je krasna :srdce: Jak rikas, hrozne to leti ;) Vcera malymu bylo 14 dni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.11.18 16:16

@Syberia malýmu už bylo 14 dní 8o to tak strašně letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.11.18 16:29

@venisa Chudacek, ale je fakt, ze dneska mi malej v noci spal taky marne a furt asi prdiky a pak mel i hlad porad :roll: Dneska jsme byli na kontrole a po tydnu pribral jen strasne malo :roll: 30g 8o Takze mam kojit vic a vazit a za tyden znovu kontrola na vahu :nevim: Zrovna dneska jsem se docetla, ze i mimca trpi nespavosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.11.18 16:34

@Syberia no nam taky za prvni tyden Domca nabral malo ale my to meli tim, ze mel zloutenku a pak sme byli dva dny ve spitale a ja mela i malo mlika, takze zacatek byl slozitejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 02:34

@venisa Oli zloutenku nemel, ale lenoch pres noc to byl dost. Zacala jsem kojit z obou najednou, tak uvidime. Treba mu to nestacilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 08:56

@Syberia no to ja pak musela taky kojit z obou a pak jsem musela i po kojení odsávat aby se mi ta laktace rozjela pořádně… tak snad kojení z obou Olikovi už něco na tu váhu přidá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 11:22

@venisa Ted mi obe prsa vycucal a vyblinkal komplet vse :zed: Tak se snazim, aby jeste neco vysal, ale nevim nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 11:26

@Syberia to už ho nenuť… to už se začal přepapávat… měli jsme to samé… jak nejdřív nabíral málo, tak pak se začal přepapávat ale to jsme nevěděli… tak jak dostával z obou prsou, tak pak začal po kojení zvracet a to dost… no mi furt lítali k doktorovi a po pár převážení jsme zjistili, že nezvrací že by bylo něco špatně ale proto, že se přejídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 13:03

@venisa Kdyz on porad rve hlady :roll: Ja ho prevazila a opravdu v podstate vse vyhodil :nevim: Chvili jsem mu dala na rvani prostor, ale pak uz jsem zase prilozila a dokonce i vypil 60 ;) Rval furt, tak jsem sla prebalit. No zasviklej byl az na zadech… Jenze rval dal, takze znovu prso a ted odpadnul asi na pul hodky. Tak jsem si stihla dat obed, ale uz se zase nejak moc vrti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 13:12

@Syberia jo to moc dobře znám… taky jsme neměli moc spací miminko… on toho nenasapí moc ani teď… a řve taky pěkně… takže se těším až budou všechny zuby venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 13:55

@venisa No on prave doted spavej byl dost, ale dneska se to cely nejak podelalo, tak doufam, ze to je jen dneska a v noci bude krasne spat a zitra taky :mrgreen:
Na zoubky se taky uz tesim :roll: Ty jsi kojila dal i pres zoubky? Ja se bojim podle jeho sily, ze by mi tu bradavku ukousnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 14:22

@Syberia jo kojila jsem když už se drali zoubky ven a Domča vůbec nekousal a ani teď nekouše… maximálně svoje hračky… Ale ségry Matěj je hroznej - kouše ségru a to ještě nemá zuby a normálně kousne třeba i do ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí