Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia no tak já si taky myslela, že si dám Domču k sobě, ale to se musí vypnout airbag a to nevím jak se dělá a pak po tom co jsme si psali s holkama, tak jsem usoudila, že je to blbost… že když začne plakat, tak než si zastavíš, tak to prostě tu chvilku vydrží… no nevím jeslti je uplně ideální ho dávat do prostřed vzdyu aby nevylítnula sedačka pak mezi sedačkama…
@venisa Tak tam je pripoutana pasama stejne jako na kraji, ne?
Jakoze pri stretu bocnim by se to k nemu ani nemelo dostat. Jako radsi ani nemyslet na takovy hruzy, ale prave tohle jsem si precetla ted v nejaky chytry knizce ![]()
Ahoj, u mně to vypadá dost nadějně. Jsem 5+4, gestační váček i žloutkový jsou přesně tam, kde mají být, velikost taky odpovídá
Mám takovou radost! Snad to bude dobré…
@Syberia My malého vždy vozili vzadu, máme sedačku na isofix a ten máme jen na zadních sedačkách. Nejvíc vždycky pomáhalo, když jsem zpívala. Ještě že je auto zvukotěsné ![]()
@kočkodlak Jeee
Tak at pekne roste a je vsechno v poradku ![]()
My tam mame taky isofix, ale na vajicko bych musela koupit ten podstavec a to je skoro za tu samou cenu, takze musi stacit pasy
Vcera jsem se byla poprve projet v nasi novy kare, abych to vyzkousela nez budu muset vyjet sama s malym
A dobry, jsem spokojena. Vybrali jsme dobre ![]()
@Syberia Díky!
A co to je za fáro, jaká značka? Jo, my vlastně ten podstavec měli, úplně jsem zapomněla…
@kočkodlak určitě, hlavně musíš být opatrná a nic nepřehánět
@kočkodlak Novy Berlingo
Cenove rekneme prijatelny, chtela jsem novy. V podstate v plny palbe a velkej kufr na kocarek a vzadu 3 plnohodnotny sedacky ![]()
@Syberia To je super auto! A ta nová verze se moc povedla
Tak ať dělá hodně radosti.
@kočkodlak Ja jezdila sluzebnim jeste tak dve verze zpatky a byla jsem spokojena, ze sedis vysoko. To jsem mela jako podminku, abych mela prehled a pak prostorny kufr. Premysleli jsme jeste o Peugeot Rifter a Opel Combo. Opel se nam moc nelibil a Rifter se mi osobne libil vic, ale zase cena jinde a akorat vysel. Berlingo jsme sehnali predvadecku, takze super cena a najeto 500km
Manzelovi se moc Berlingo nezdalo, ale jak ho vezl domu, tak pry spokojenost nejvetsi ![]()
@Syberia Nooo,musím říct, že za těch pár dní co tam jsem je to lepší jak na starém,tak snad to nezakřiknu a bude se dařit i dál.Dala bych si tohle líbit každý den… @kočkodlak Skvělé, gratuluju ![]()
Co se aut týká,moc tyhle „krabice“ nemám ráda. Výhled sice hezký,ale přijde mi to jak nějaké dodávky do firem. Ale každému se líbí něo jiného…My máme oba s manželem Octávky v kombíku a neměnila bych.Všechno se mi tam vleze, místa mraky,krásně zaparkuju, všude mraky místa (pro mě pro prcka je to kočár
).
@Kajule21 Tak to je dobre, ze se dari
Jen tak dal
Podle fotek to vypada moc pekne, takze urcite to pujde ![]()
Manzel chtel taky octavku nebo neco na ten zpusob. Ja uz jezdila ted jen vysokymi auty a lehat jsem si nechtela
Nemluve o tom, ze jsem v tehu mela fakt problem se vyskrabat z jeho auta
Ja jezdila v praci s berlingem puvodnim, pak octavka, pak qashqai a ted outlander. Dost jsem se rozmlsala. Vcera prvni jizda k fotografce a jsem nadsena. Proste rodinny auto akorat. Pro dve deti a psa samostatny sedacky. To v octavce nemas a obrovskej kufr
Bracha ma octavku combi a maji problem vezt kocarek, golfky a vsechny serepeticky pro deti
A ze tech kramu clovek musi tahat
A s parkovanim problem taky nemam ![]()
ahojte děvčata, jakpak se máte??? já myslela, že dneska Domíse vyšoupnu „na mráz“…