Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 to už zvládnete
tak jestli tě něco zajíma ohledně porodu, tak bych se v rizikovce zeptala na vše co by mě zajímalo…
@Kajule21 Spinal podporujou taky vic nez narkozu. Princeznu hned uvidis a muzou i prilozit, kdyz to bude stav vas obou dovolovat
Nicmene ty zada… je to risk asi a pak zalezi jak na tom jsi, jestli to das a nebudes panikarit ![]()
Ahoj holky, jsem 10Dpo a dneska mi tehu test udelal tohle, viz fotka:) podotykam, ze na fotce to nejde tak videt.. Ja ducha vidim, kdyz prouzek vratim zpet do papiroveho obalu, tak duch je presne v prostred okynka. Vidite neco? Nebo jsem ja paranoidni
![]()
Ahoj!
Tak jsem zas po kontrole
Minule byla bublina o 3 dny menší, teď prý úplně ukázková, možná i o den větší
TP prý 4. 7., to bude mazec, v létě… Dostala jsem průkazku, nafasovala jsem žádanku na genetiku, screening, odběr krve, aspoň se nebudu nudit do další kontroly, ta bude v lednu. Až na večerní „kocoviny“ a zvýšené únavy jsem v pohodě, snad to tak bude i dál ![]()
@Kajule21 A jaká jsou hlavní pro a proti u té celkové x spinální? Já měla spinální, to píchnutí nebylo příjemné, ale nic hrozného. A byla jsem ráda, že jsem se porodu syna zúčastnila ![]()
@Adulina12 Bohužel nevidím, co je to za test? Jestli chceš jistotu, tak si kup ClearBlue Digital nebo si skoč na krev, někomu prostě klasické testy ukazují hůř ![]()
@kočkodlak Nadhera
Hele, rozhodne lepsi porod zacatkem leta nez zacatkem zimy
My nemuzeme poradne ven, protoze je furt hnusne a pada inverze
A pak taky na me pada silena depka… Priste chci rodit jako ty
Mozna uz v cervnu ![]()
@Syberia A hlavně tam může být taťka s náma a to je jeden z hlavních důvodů,proč do toho jdu…Musím to dát - budu nervózní,ale porodit musím.Snažím se o tom tolik nepřemýšlet,ale někdy to nejde… @Adulina12 Taky nic nevidím - promiň. Je to hon na duchy
@kočkodlak Jéé,to je bobek krásný
Moc ti to přeju, taky jsi si zažila a vytrpěla
Já budu rodit v prosinci a skrz počasí dobrý,ale otázkou je,jestli vyjedeme… S mamkou jsme si plánovaly,kdybych porodila nějak začátkem prosince, že bysme třeba ještě stihly s malinkou nachvilku mrknout na Vánoční trhy,tak uvidíme - nebudeme to hrotit
Hlavně,ať jsme s malou v pořádku.
@Kajule21 Jo, vidis, to je dalsi plus vlastne
Ono to bude dobry a zvladnete to skvele, holky
Tatka teda musi sedet u hlavy a nikam se nenaklanet… Ja bych ten pohled teda neustala
Ale treba manzel i prestrihl pupecnik a v pohode, to ja bych nedala
Hlavne musel videt vsechen ten bordel okolo… Ja to videla, kdyz me vezli na sestinedeli a teda uklizeno vypada jinak. Vsude ta krev ![]()
Jo a par dni me boli asi vajecnik, tak si rikam, jestli ovulace nebo kramy se blizi? Jsem 5 tydnu po porodu, takze realny to i je… Jenze pristi patek jdu na gyndu, tak snad mi to kramy nezhati…
@Syberia Snad jo, musíme no, ať tak či tak, nemáme na výběr…Hlavně,ať už je tady. Už bych brala,aby bylo tak 20.12.to už snad bude všechno za námi a bude dobře - snad bych i to všechno přeskočila a „pustila“ to až bude malá venku z břicha,abych slyšela její pláč atd. Klidně si odpustím napichávání spinálu, cévku,šití,necitlivé nohy apod.Manžel bude u hlavy,jinam by ho ani nepustili a ten bordel a krev okolo taky nějak netoužím vidět - stačí,že jsem si dívala,jak se dělá sekce na youtube, u toho jsem žrala gumové medvídky a říkala jsem,jak je to hnusné
Jsem prase
![]()
Myslím,že už krámy? Mně to přijde docela brzo,když za sebou nemáš ještě ani šestinedělí… ![]()
ahojky kočky moje, jak se máte??? u nás to celkem jde… v pátek nás čeká další kontrola na rehábce tak jsem zvědavá jak dopadneme
@Kajule21 Tak to jsi odvaha, ze sis tk pustila. To bych nedala
Bych se o to vic bala
Ale ve finale ja se nebala porodu dokud nezacaly bolesti… Pak bych sla na cisare hned
Urcite to bude v pohode
Ti zitra i reknou termin nebo to je toho 20.? To byste meli dost divoky Vanoce teda ![]()
Nekdy se to stava uz v sestinedeli. Ze telo hned najede na normalni stav
Ale tak muze se to chystat teprve a dostanu to az po sestinedeli, coz vlastne bude pristi stredu
To je masakr. Pristi utery jdeme s malym na kontrolu v sesti tydnech, tak jsem taky dost zvedava, co nam doktorka povi. Hlavne mam napsanych plno dotazu, tak uvidime, co mi povi i na ne ![]()
@venisa Tak nam zitra dej vedet, jak jste dopadli ![]()
@venisa Jsem si to blbe precetla a myslela zitra
Dnes mame s muzem 5. vyroci od zacatku chozeni
Musim jeste aspon hodit do darkovy tasky tu kosili, co si sam k vyroci koupil
![]()