Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
24.11.18 15:16

@Kajule21 to už zvládnete :srdce: tak jestli tě něco zajíma ohledně porodu, tak bych se v rizikovce zeptala na vše co by mě zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.11.18 18:56

@Kajule21 Spinal podporujou taky vic nez narkozu. Princeznu hned uvidis a muzou i prilozit, kdyz to bude stav vas obou dovolovat ;) Nicmene ty zada… je to risk asi a pak zalezi jak na tom jsi, jestli to das a nebudes panikarit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.11.18 21:38

Ahoj holky, jsem 10Dpo a dneska mi tehu test udelal tohle, viz fotka:) podotykam, ze na fotce to nejde tak videt.. Ja ducha vidim, kdyz prouzek vratim zpet do papiroveho obalu, tak duch je presne v prostred okynka. Vidite neco? Nebo jsem ja paranoidni :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.11.18 21:54

@Adulina12 Promin, ale ja tam fakt nevidim nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
26.11.18 14:38

Ahoj!
Tak jsem zas po kontrole :) Minule byla bublina o 3 dny menší, teď prý úplně ukázková, možná i o den větší :-D TP prý 4. 7., to bude mazec, v létě… Dostala jsem průkazku, nafasovala jsem žádanku na genetiku, screening, odběr krve, aspoň se nebudu nudit do další kontroly, ta bude v lednu. Až na večerní „kocoviny“ a zvýšené únavy jsem v pohodě, snad to tak bude i dál :)

@Kajule21 A jaká jsou hlavní pro a proti u té celkové x spinální? Já měla spinální, to píchnutí nebylo příjemné, ale nic hrozného. A byla jsem ráda, že jsem se porodu syna zúčastnila :-D
@Adulina12 Bohužel nevidím, co je to za test? Jestli chceš jistotu, tak si kup ClearBlue Digital nebo si skoč na krev, někomu prostě klasické testy ukazují hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
26.11.18 16:04

@kočkodlak jupíííí paráááda :srdce: tak jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
26.11.18 20:56

@kočkodlak Nadhera :potlesk: Hele, rozhodne lepsi porod zacatkem leta nez zacatkem zimy ;) My nemuzeme poradne ven, protoze je furt hnusne a pada inverze :roll: A pak taky na me pada silena depka… Priste chci rodit jako ty :lol: Mozna uz v cervnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.11.18 14:12

36+1tt

@Syberia A hlavně tam může být taťka s náma a to je jeden z hlavních důvodů,proč do toho jdu…Musím to dát - budu nervózní,ale porodit musím.Snažím se o tom tolik nepřemýšlet,ale někdy to nejde… @Adulina12 Taky nic nevidím - promiň. Je to hon na duchy :( :,( @kočkodlak Jéé,to je bobek krásný :srdce: Moc ti to přeju, taky jsi si zažila a vytrpěla :( Já budu rodit v prosinci a skrz počasí dobrý,ale otázkou je,jestli vyjedeme… S mamkou jsme si plánovaly,kdybych porodila nějak začátkem prosince, že bysme třeba ještě stihly s malinkou nachvilku mrknout na Vánoční trhy,tak uvidíme - nebudeme to hrotit :nevim: Hlavně,ať jsme s malou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
28.11.18 14:31

@Kajule21 Jo, vidis, to je dalsi plus vlastne :palec: Ono to bude dobry a zvladnete to skvele, holky :hug: Tatka teda musi sedet u hlavy a nikam se nenaklanet… Ja bych ten pohled teda neustala :lol: Ale treba manzel i prestrihl pupecnik a v pohode, to ja bych nedala :lol: Hlavne musel videt vsechen ten bordel okolo… Ja to videla, kdyz me vezli na sestinedeli a teda uklizeno vypada jinak. Vsude ta krev 8o
Jo a par dni me boli asi vajecnik, tak si rikam, jestli ovulace nebo kramy se blizi? Jsem 5 tydnu po porodu, takze realny to i je… Jenze pristi patek jdu na gyndu, tak snad mi to kramy nezhati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.11.18 14:40

36+1tt

@Syberia Snad jo, musíme no, ať tak či tak, nemáme na výběr…Hlavně,ať už je tady. Už bych brala,aby bylo tak 20.12.to už snad bude všechno za námi a bude dobře - snad bych i to všechno přeskočila a „pustila“ to až bude malá venku z břicha,abych slyšela její pláč atd. Klidně si odpustím napichávání spinálu, cévku,šití,necitlivé nohy apod.Manžel bude u hlavy,jinam by ho ani nepustili a ten bordel a krev okolo taky nějak netoužím vidět - stačí,že jsem si dívala,jak se dělá sekce na youtube, u toho jsem žrala gumové medvídky a říkala jsem,jak je to hnusné :lol: :lol: Jsem prase :lol: :lol:
Myslím,že už krámy? Mně to přijde docela brzo,když za sebou nemáš ještě ani šestinedělí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
28.11.18 14:46

ahojky kočky moje, jak se máte??? u nás to celkem jde… v pátek nás čeká další kontrola na rehábce tak jsem zvědavá jak dopadneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
28.11.18 15:05

@Kajule21 Tak to jsi odvaha, ze sis tk pustila. To bych nedala :lol: Bych se o to vic bala :oops: Ale ve finale ja se nebala porodu dokud nezacaly bolesti… Pak bych sla na cisare hned :lol: Urcite to bude v pohode :palec: Ti zitra i reknou termin nebo to je toho 20.? To byste meli dost divoky Vanoce teda :dance:
Nekdy se to stava uz v sestinedeli. Ze telo hned najede na normalni stav :nevim: Ale tak muze se to chystat teprve a dostanu to az po sestinedeli, coz vlastne bude pristi stredu :lol: To je masakr. Pristi utery jdeme s malym na kontrolu v sesti tydnech, tak jsem taky dost zvedava, co nam doktorka povi. Hlavne mam napsanych plno dotazu, tak uvidime, co mi povi i na ne :lol:
@venisa Tak nam zitra dej vedet, jak jste dopadli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
28.11.18 15:08

@Syberia máme rehábku až v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
28.11.18 15:11

@venisa Jsem si to blbe precetla a myslela zitra :oops: Dnes mame s muzem 5. vyroci od zacatku chozeni :mrgreen: Musim jeste aspon hodit do darkovy tasky tu kosili, co si sam k vyroci koupil :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
28.11.18 15:12

@Syberia jééé tak to gratuluji :srdce: a co prcek, jak řádí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí