Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte holky… mě dneska asi mrdne v kouli… to dítě je skvěle protivný a uječený od samého rána… moc nejí a o spaní ani nemluvim…
@venisa Fakt? A ten nas zase dneska ma spavou nemoc
Jsem si rikala erupce na slunci ci co, ale teda vsude to neni
Malej prospal skoro celej den… Vcera usnul v pul 9 vecer a vzbudil se az ve trictvrte na 8 rano, takze jsem ho nakojila a prebalila. Pak teda chvilku koukal a hral si atd. a asi po hodce jsem kojila znovu a to mi vytuhnul hned asi na hodku. Pak jsem se sla pripravit a i malyho a jeli jsme nakoupit kolem 10 a malej se probudil pak az v pul 2
Pravda, ze cucal pul hodky a to ho tak zmohlo, ze zase vytuhnul asi na hodku, pak jsme si hrali, zase prebalili a v 5 kojeni, jela jsem cvicit, manzel si s malym hral a kdyz uz chtel pripravit krmeni, tak malej vytuhl. Pak se teda probral a sli se koupat, pak uz opravdu jidlo a od pul 9 opet spi. To jsem teda zvedava, jestli zase vydrzi do rana nebo ne ![]()
@Kajule21 Presne, hlavne ona bude cim dal vic vnimat a chtit jit veci. Malymu stacilo dat ho pod hrazdicku a vyblbnul se tam dlouho. Treba i pul hodiny. Ted uz treba jen 10 minut a nebavi ho to tam samotnyho. Tak si ho dam na deku a ctu mu. To ho bavi a smeje se taky 10-15 minut, pak pase, to vydrzi taky uz cim dal dyl. Treba jak byl malinkej, tak nechtel na brisku vubec byt. Jediny, co slo bylo si ho dat na prsa a zaklonit se. To mu to slo krasne a nerval u toho ![]()
@Syberia no jen co přišel Robin o šesté domu, tak jako by mi vyměnili dítě… smál se dělál blbiny… ale jina celý den protivnej, kňoural nespal moc nejedl ani toho nenaspal…
@venisa Takze heeerecka taky co
Malej taky vzdycky rval a kdyz prisla navsteva, tak samej usmev ![]()
@Syberia no jako je to hajzlík mrňavej… já už tady nervama lezla po zdi a on pak rozdával usměvy na všechny strany
@venisa Klasika. Si pak rikam, aby mi chlap vubec veril, co to je za zahul ![]()
@venisa A samozrejme, ze kdyz hlida on, tak malej vetsinu casu prospi
Nicmene on k tomu nemusi stihat uklizet, prat a varit ![]()
@Syberia no tak to Robin moc nehlídá… vlastně bude hlídat až v únoru… po rodinné oslavě Domčových narozek večer odjíždím na sraz se třídou ze střední… tak jsem zvědavá… no uvidím jeslti pojedu… domča má totiž den přede tím očkování
@venisa Musi hlidat, kdyz jdu ke kadernici nebo ted od pondeli chodim na cviceni s distazou
Takze tak 2-3 hodky hlida. Kadernici mam na dyl nez cvico
Mne jinak nema kdo hlidat
A pak, on si chodi taky do posilky a to 3× tydne, takze 1× tydne to zvladne a 1× za mesic mam kadernici ![]()
@venisa A to ockovani ma nejaky to preockovani nebo neco novyho? Malej jde 23.1. a to bude manzel zrovna na sluzebce v zahranici, tak se dost bojim ![]()
@Syberia Domca nemel ani jednou zadnou reakci… Jen jednou mel trochu flek okolo vpichu ale to celkem rychle zmizelo… A ockujeme oboji na jednou…