Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
7.1.19 17:08

ahojte holky… mě dneska asi mrdne v kouli… to dítě je skvěle protivný a uječený od samého rána… moc nejí a o spaní ani nemluvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.1.19 20:52

@venisa Fakt? A ten nas zase dneska ma spavou nemoc 8o Jsem si rikala erupce na slunci ci co, ale teda vsude to neni :think: Malej prospal skoro celej den… Vcera usnul v pul 9 vecer a vzbudil se az ve trictvrte na 8 rano, takze jsem ho nakojila a prebalila. Pak teda chvilku koukal a hral si atd. a asi po hodce jsem kojila znovu a to mi vytuhnul hned asi na hodku. Pak jsem se sla pripravit a i malyho a jeli jsme nakoupit kolem 10 a malej se probudil pak az v pul 2 8o Pravda, ze cucal pul hodky a to ho tak zmohlo, ze zase vytuhnul asi na hodku, pak jsme si hrali, zase prebalili a v 5 kojeni, jela jsem cvicit, manzel si s malym hral a kdyz uz chtel pripravit krmeni, tak malej vytuhl. Pak se teda probral a sli se koupat, pak uz opravdu jidlo a od pul 9 opet spi. To jsem teda zvedava, jestli zase vydrzi do rana nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.1.19 20:55

@Kajule21 Presne, hlavne ona bude cim dal vic vnimat a chtit jit veci. Malymu stacilo dat ho pod hrazdicku a vyblbnul se tam dlouho. Treba i pul hodiny. Ted uz treba jen 10 minut a nebavi ho to tam samotnyho. Tak si ho dam na deku a ctu mu. To ho bavi a smeje se taky 10-15 minut, pak pase, to vydrzi taky uz cim dal dyl. Treba jak byl malinkej, tak nechtel na brisku vubec byt. Jediny, co slo bylo si ho dat na prsa a zaklonit se. To mu to slo krasne a nerval u toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.1.19 20:57

@Syberia no jen co přišel Robin o šesté domu, tak jako by mi vyměnili dítě… smál se dělál blbiny… ale jina celý den protivnej, kňoural nespal moc nejedl ani toho nenaspal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.1.19 21:16

@venisa Takze heeerecka taky co :lol: Malej taky vzdycky rval a kdyz prisla navsteva, tak samej usmev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.1.19 21:36

@Syberia no jako je to hajzlík mrňavej… já už tady nervama lezla po zdi a on pak rozdával usměvy na všechny strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.1.19 21:43

@venisa Klasika. Si pak rikam, aby mi chlap vubec veril, co to je za zahul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.1.19 21:48

@Syberia přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.1.19 07:22

@venisa A samozrejme, ze kdyz hlida on, tak malej vetsinu casu prospi :lol: Nicmene on k tomu nemusi stihat uklizet, prat a varit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.1.19 10:07

@Syberia no tak to Robin moc nehlídá… vlastně bude hlídat až v únoru… po rodinné oslavě Domčových narozek večer odjíždím na sraz se třídou ze střední… tak jsem zvědavá… no uvidím jeslti pojedu… domča má totiž den přede tím očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.1.19 20:44

@venisa Musi hlidat, kdyz jdu ke kadernici nebo ted od pondeli chodim na cviceni s distazou :nevim: Takze tak 2-3 hodky hlida. Kadernici mam na dyl nez cvico :lol: Mne jinak nema kdo hlidat :nevim: A pak, on si chodi taky do posilky a to 3× tydne, takze 1× tydne to zvladne a 1× za mesic mam kadernici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.1.19 20:45

@venisa A to ockovani ma nejaky to preockovani nebo neco novyho? Malej jde 23.1. a to bude manzel zrovna na sluzebce v zahranici, tak se dost bojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.1.19 20:46

@Syberia má poslední dávku hexy a prevenaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
9.1.19 09:40

@venisa A mel na to nekdy reakci? Ockujes oboji najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.1.19 10:07

@Syberia Domca nemel ani jednou zadnou reakci… Jen jednou mel trochu flek okolo vpichu ale to celkem rychle zmizelo… A ockujeme oboji na jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí