Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
15.2.19 08:15

@Syberia dekujeme… No bohuzel to musime mit na nekolikrat aby se sem vsichni vesli a casove to ne vsem vychazelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.2.19 08:21

@venisa To chapu, u nas to bude zrejme stejny. Treba by se i vesli, ale ty terminy… Mrzutost narozenin v zime je, ze nemuzes byt nekde na zahrade a udelat grilovacku, ze. Vim, ze v bytovce ji urcite nemate, ale treba nekdo z rodiny jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.2.19 08:26

@Syberia No spis jde o to, ze bychom nemeli kde ty lidi ulozit… Jako jedou sem dve hodiny a pak bych je prece neposlala mhd zase zpatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.2.19 08:52

@venisa Aha :think: No my jeli z oslavy netere domu autem, ale to ja byla tehotna :lol: A i tak bysme museli kvuli psovi :roll: A teda i ostatni jeli domu k veceru. Ale zase chapu, ze si i chteji malyho uzit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.2.19 08:58

@Syberia no ono ne vsichni jezdi autem a ne vsichni by vydrzeli celou oslavu na nealku :lol: takze volime to aby to vyslo pro vsechny tak nejak nejlip… A myslim, ze Domcovi to nijak nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.2.19 09:11

@venisa Tak to je jasny :lol: Hlavne si aspon uzije darecky a pozornost. Takhle najednou mraky darku ani nezpracuje a nebude se vsemu moct venovat, jak se slusi a patri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.2.19 09:12

@Syberia presne, taky si myslim, ze na vickrat je to lepsi nez vsechno v jeden den… Hodne darku hodne lidi a nemel by z niceho radost protoze by byl akorat vyjukanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.2.19 10:08

@venisa To rozhodne, jen pro tebe vic prace, jakoze to budes mit na hodnekrat, ale treba si to taky takhle vic uzijes a nebudes tolik litat, aby mel kazdej co jist a pit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
15.2.19 15:57

@venisa Vsechno nej nej malemu k prvnim narozeninam! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
15.2.19 16:01

Nas to ceka za tyden…pujdeme s prateli na snidani a pak do dětského koutku…malá bude mít doma dort. Nemáme tu rodinu, takže si to malá bude muset užit s námi & se svými malými kamarády. :) Jinak máme naše první modré oko, chudinka :,( . Spadla na svůj hrací stolecek, a přímo si rozsekla tvářicku pod okem. Cítila jsem se jako ta nejhorší matka pod sluncem.. i když vím, že tomu neslo moc zabránit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.19 17:43

Holky pomoc ...

Ahoj holky po 2 letech se vracim zpet. Doma mame 2 leteho rostaka.. aaaale v úterý vecer jsme meli nechraneny styk.. a dnes bricho nafoukly jak balon, bolest jak kdyz to mam dostat, bolest ve spodku. A ac sedim nebo stojim, tak mam hned mokre kalhotky, ja vim je to nechutne, ale nevim jaknlip to
Napsat.. dekuji ..... menzes byla pred 14 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.2.19 18:30

@Adelkadd dekujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.2.19 21:27

@Adelkadd A jeje 8o Ale takovy modrin jeste bude :( Hlavne, ze to je „jen“ modrina a nic horsiho :hug:
@charalambidu V Uplne nechapu mokry kalhotky 8o Nemas spis nejakej vytok? Jakoze zanet nebo nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.19 22:14

@Syberia noooo ja takovy mokry kalhotky mivala i kdyz jsem byla pred 2 lety v 5 tt a rikala jsem si boze ,ja mam mokre kalhotky ja to dostala … ja potratila … a ldyz jsem bezela na wc ..tak uplne ciste kalhitky akorat mokre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.2.19 22:27

@charalambidu V Aha :think: Prijde mi to brzy, ale treba mas stesti :palec: Tak preju, aby ms uz nedorazila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí