Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia dekujeme… No bohuzel to musime mit na nekolikrat aby se sem vsichni vesli a casove to ne vsem vychazelo
@venisa To chapu, u nas to bude zrejme stejny. Treba by se i vesli, ale ty terminy… Mrzutost narozenin v zime je, ze nemuzes byt nekde na zahrade a udelat grilovacku, ze. Vim, ze v bytovce ji urcite nemate, ale treba nekdo z rodiny jo ![]()
@Syberia No spis jde o to, ze bychom nemeli kde ty lidi ulozit… Jako jedou sem dve hodiny a pak bych je prece neposlala mhd zase zpatky…
@venisa Aha
No my jeli z oslavy netere domu autem, ale to ja byla tehotna
A i tak bysme museli kvuli psovi
A teda i ostatni jeli domu k veceru. Ale zase chapu, ze si i chteji malyho uzit ![]()
@Syberia no ono ne vsichni jezdi autem a ne vsichni by vydrzeli celou oslavu na nealku
takze volime to aby to vyslo pro vsechny tak nejak nejlip… A myslim, ze Domcovi to nijak nevadi
@venisa Tak to je jasny
Hlavne si aspon uzije darecky a pozornost. Takhle najednou mraky darku ani nezpracuje a nebude se vsemu moct venovat, jak se slusi a patri ![]()
@Syberia presne, taky si myslim, ze na vickrat je to lepsi nez vsechno v jeden den… Hodne darku hodne lidi a nemel by z niceho radost protoze by byl akorat vyjukanej
@venisa To rozhodne, jen pro tebe vic prace, jakoze to budes mit na hodnekrat, ale treba si to taky takhle vic uzijes a nebudes tolik litat, aby mel kazdej co jist a pit ![]()
Nas to ceka za tyden…pujdeme s prateli na snidani a pak do dětského koutku…malá bude mít doma dort. Nemáme tu rodinu, takže si to malá bude muset užit s námi & se svými malými kamarády.
Jinak máme naše první modré oko, chudinka
. Spadla na svůj hrací stolecek, a přímo si rozsekla tvářicku pod okem. Cítila jsem se jako ta nejhorší matka pod sluncem.. i když vím, že tomu neslo moc zabránit.. ![]()
Ahoj holky po 2 letech se vracim zpet. Doma mame 2 leteho rostaka.. aaaale v úterý vecer jsme meli nechraneny styk.. a dnes bricho nafoukly jak balon, bolest jak kdyz to mam dostat, bolest ve spodku. A ac sedim nebo stojim, tak mam hned mokre kalhotky, ja vim je to nechutne, ale nevim jaknlip to
Napsat.. dekuji ..... menzes byla pred 14 dny
@Adelkadd A jeje
Ale takovy modrin jeste bude
Hlavne, ze to je „jen“ modrina a nic horsiho ![]()
@charalambidu V Uplne nechapu mokry kalhotky
Nemas spis nejakej vytok? Jakoze zanet nebo nevim ![]()
@Syberia noooo ja takovy mokry kalhotky mivala i kdyz jsem byla pred 2 lety v 5 tt a rikala jsem si boze ,ja mam mokre kalhotky ja to dostala … ja potratila … a ldyz jsem bezela na wc ..tak uplne ciste kalhitky akorat mokre…
@charalambidu V Aha
Prijde mi to brzy, ale treba mas stesti
Tak preju, aby ms uz nedorazila ![]()