Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
9.1.19 12:30

@venisa Tak snad to i ted bude v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.1.19 12:34

@Syberia no já doufám, že jo… no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
9.1.19 12:35

@venisa Ja teda taky dost doufam, ze malej bude bez reakce :roll: Manzel bude na sluzebce a ja, panikar, sama doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.1.19 12:39

@Syberia hele připrav se na to, že může mít teplotu až možná i horečku, může být víc spavej a může se mu udělat flek a třeba i otect místo vpichu… na oteklou nožku doporučují chlazení… na teplotu máš doma určitě nějký paralen nurofen nebo něco takového a když bude spinkat nech ho spinkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
9.1.19 18:09

@venisa Na to jsem pripravena, ale prave se dost bojim. Nikdy mu nic nebylo a ted na to budu sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.1.19 18:12

@Syberia no urcite nebude mit zadnou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
9.1.19 21:59

@venisa Tak vsechny se bojime a verime, ze bude vse v pohode, ze :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.1.19 22:04

@Syberia Presne tak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.1.19 07:54

@venisa Malymu uz bude zachvilku rok, vid :srdce: Jak jste si ho uzili? A co novyho uz zase umi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.1.19 07:58

@Syberia no hele mesic a tri dny a rok je tu 8o :srdce: strasne to za poslednich par mesicu uteklo… Tak ten rok byl plny nervu, trapeni, radosti ale i starosti… No tak uz si seda, dela papa a naucil se delat paci paci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.1.19 08:11

@venisa Kazdej ten pokrok je nadhernej, vid. Ja ti stojim nad kosikem, kdyz spinka nebo nad hrazdickou, kdyz si hraje a rikam mu, jak je nejkrasnejsi a nejsikovnejsi :lol: Uplne u toho slzim :oops: :lol: A vcera neco chytil do ruky a chvili s tim cloumal, no to bylo radosti :lol: Ale jak rikas, jsou to i starosti. Bojim se, aby spravne pasl a drzel hlavicku. Furt nam jde na jednu stranu :think: Pak taky dodneska nevim, jak s pretahovanim pimpuli :think: Nekdo pretahuje od narozeni a nekdo ne. Doktorka rekla, ze mame cas a v porodnici primo zakaz na pretahovani. Jina holcina mi rekla, ze ji v porodnici rekli, ze ma pretahovat od zacatku :nevim: Tak ja pak taky nevim, co mam delat. Zrovna vcera jsem malymu rikala, ze musime zacit pomyslet na narozeninovej dort :lol: Ma uz vas malej nejaky postavicky rad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.1.19 08:34

@Syberia tak s pretahovanim taky vubec nevim… Pediatr nic nerikal… :nevim: zatim uplne vyhrnene postavicky nema… Ale bude oslava s vyzdobou - mickey mouse baby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.1.19 12:43

@venisa Ja se na to ptala a pry mame jeste cas. Ted se na kontrole optam znovu, jestli uz je cas :lol: Ona i rikala, ze si ho kluci pak tahaj sami pri koupani :lol: Tak pak taky ale nevim, co s nim :lol: Tak pak hod nejakou fotecku z oslavy ;) Jakej uz je to velkej kluk. Vcera jsem vazili a ma 5,48kg. Tak jsem zvedava, kolik uz meri a bude vazit toho 23., kdy bude mit 3 mesice ;) Malyho uz mate jak velkyho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.1.19 20:56

@Syberia Domous si pimpulina taha pri prebalovani a je prej desna prdel… :lol: jinak na 10mesicni (10/12/18) mel 10.220g a myslim 72cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.1.19 22:15

@venisa Ona uz ta vaha pak tak nepribyva? Snad teda ne, jinak bysme meli peknyho pucmelouna, ale zatim vypada v pohode :mrgreen: No prosim, tak ho asi taky necham, at si taha, az na to prijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí