Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa Ja teda taky dost doufam, ze malej bude bez reakce
Manzel bude na sluzebce a ja, panikar, sama doma ![]()
@Syberia hele připrav se na to, že může mít teplotu až možná i horečku, může být víc spavej a může se mu udělat flek a třeba i otect místo vpichu… na oteklou nožku doporučují chlazení… na teplotu máš doma určitě nějký paralen nurofen nebo něco takového a když bude spinkat nech ho spinkat…
@venisa Na to jsem pripravena, ale prave se dost bojim. Nikdy mu nic nebylo a ted na to budu sama ![]()
@venisa Tak vsechny se bojime a verime, ze bude vse v pohode, ze ![]()
@venisa Malymu uz bude zachvilku rok, vid
Jak jste si ho uzili? A co novyho uz zase umi? ![]()
@Syberia no hele mesic a tri dny a rok je tu
strasne to za poslednich par mesicu uteklo… Tak ten rok byl plny nervu, trapeni, radosti ale i starosti… No tak uz si seda, dela papa a naucil se delat paci paci…
@venisa Kazdej ten pokrok je nadhernej, vid. Ja ti stojim nad kosikem, kdyz spinka nebo nad hrazdickou, kdyz si hraje a rikam mu, jak je nejkrasnejsi a nejsikovnejsi
Uplne u toho slzim
A vcera neco chytil do ruky a chvili s tim cloumal, no to bylo radosti
Ale jak rikas, jsou to i starosti. Bojim se, aby spravne pasl a drzel hlavicku. Furt nam jde na jednu stranu
Pak taky dodneska nevim, jak s pretahovanim pimpuli
Nekdo pretahuje od narozeni a nekdo ne. Doktorka rekla, ze mame cas a v porodnici primo zakaz na pretahovani. Jina holcina mi rekla, ze ji v porodnici rekli, ze ma pretahovat od zacatku
Tak ja pak taky nevim, co mam delat. Zrovna vcera jsem malymu rikala, ze musime zacit pomyslet na narozeninovej dort
Ma uz vas malej nejaky postavicky rad?
@Syberia tak s pretahovanim taky vubec nevim… Pediatr nic nerikal…
zatim uplne vyhrnene postavicky nema… Ale bude oslava s vyzdobou - mickey mouse baby ![]()
@venisa Ja se na to ptala a pry mame jeste cas. Ted se na kontrole optam znovu, jestli uz je cas
Ona i rikala, ze si ho kluci pak tahaj sami pri koupani
Tak pak taky ale nevim, co s nim
Tak pak hod nejakou fotecku z oslavy
Jakej uz je to velkej kluk. Vcera jsem vazili a ma 5,48kg. Tak jsem zvedava, kolik uz meri a bude vazit toho 23., kdy bude mit 3 mesice
Malyho uz mate jak velkyho? ![]()
@Syberia Domous si pimpulina taha pri prebalovani a je prej desna prdel…
jinak na 10mesicni (10/12/18) mel 10.220g a myslim 72cm.
@venisa Ona uz ta vaha pak tak nepribyva? Snad teda ne, jinak bysme meli peknyho pucmelouna, ale zatim vypada v pohode
No prosim, tak ho asi taky necham, at si taha, az na to prijde ![]()