Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@charalambidu V Gratuluju
Tak at hezky sili a vse dopadne suprove ![]()
Ahoj holky tak jsem byla u lékaře a uz nam krasne bije srdicko .
Ahoj holky, jak se vede? U nás vše pro starém, malá je úžasná
, nicméně snažení se u nás zatím odkládá. Mám zdravotní problémy, které musím vyřešit. ![]()
@Adelkadd ahojky, my jsme ted bojovali s nachlazenim a jeste se k tomu pripojila reakce na ockovani na spalnicky a to mel az 40 horecky… Nastesti snad uz je to za nama a bude uz lepe… Jejda to me mrzi, ze mas zdrav. problemy, drzim palce aby se to co nejdrive dalo do poradku
@Adelkadd Ahoj
Tak at se to brzy vyresi a muzete zacit ![]()
@venisa Ty jo, tak to teda taky nic moc
Malej vcera dostal 2.hexu a zatim dobry
Jeste pristi mesic v pul roce dostane 2.prevenar a mame pul roku klid
Nevis neco o Kajuli? Dlouho jsem ji tu nevidela a ani na zpravu neodpovedela
Malymu bylo ted v sobotu 5 mesicu. Desne to leti ![]()
@Syberia no na hexy a prevenary Domca nijak nereagoval, tak togle bylo docela kruty pro nas pro vsechny… Ted sem mu objevila vyrazka, tak nevim jestli neprodelal spis sestou nemoc… Jinak s Kajuli nevim co je… Ja sem sni prohodila jen par vet na FB… Ale asi treba na mimino nechodi, tak nemohla reagovat…
@venisa Nooo, ja se furt bojim, kdy prijde nejaka nemoc
Uz malyho davam spinkat pres den do jeho pokojicku, aby si tam zvyknul a pak ho budu davat uz i na noc. Prijde mi, ze ho rusime, kdyz si jdeme treba lehnout a ze jsme jak mysky, ale stejne nejakej hluk vydavame. Pak rano manzel budik atd. Snad se mu tam bude spinkat hezky. Ale jak jsem chtela uz od zacatku dat do vlastniho, tak ted s tim mam krapet problem a je mi to desne lito. Jenze zase lepsi driv nez dyl, protoze pak to bude tezsi pro oba ![]()
Tak at se od vas drzi nemoci dal a mate to opravdu za sebou
Jinak se mate dobre? Nejaky novy pokroky Domci? ![]()
Ja prave vim, ze jste na FB prateli, tak jsem si rikala, jestli si obcas nenapisete a neco nevis. Docela by me to zajimalo, kdyz jsme tady spolu bojovaly o ty mimca takovy roky ![]()
@Syberia jak pises, lepsi to zkusit driv nez pozdeji s tim spinkanim… No jinak to celkem jde… Domca chodi okolo nabytku, zacal se pomalinku uz poustet ale nikam nepospicha… A ty nemas FB? Ze bychom se taky pridali?
Díky holky. Malá teda měla taky docela silnou reakci na roční očkováni.. sice jen lokální, ale.. nevím přesně na jakou látku, měla tři vpichy, ale moc ji to oteklo a zčervenalo, po celých rukách rozlezlé
. Po týdnu to bylo ok.. @Syberia ukáž malého. Ty děti se v tomto stadiu tak rychle mění!
A spí vám, holky, celou noc? @venisa