Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adelkadd no hele jak kdy… někdy to dá třeba do šesti do rána, ale někdy chce mlíčko i během noci a hodinově je to ruzné
@Adelkadd Zrovna pri koupani jsem si vsimla, ze ma ten vpich tvrdej a zacervenalej
Myslis, ze z toho neco muze byt? ![]()
Vetsinou celou noc neda. Dneska to teda zrovna zvladl, ale vetsinou 1×-2× kojim za noc. Mel i obdobi, kdy treba tyden cucal v noci co 2 hodiny a to jsem myslela, ze me znici ![]()
@Syberia to bude v pořádku… maximálně kdyby to mě citlivé, tak trochu chladit… ale ono to přejde…
@Syberia určitě…
Domča to občas měl taky trvdé a červené ale vůbec o tom nevěděl…
@venisa Tak to je dobre. Muz mi rikal, ze to treba spatne pichla nebo tak, ale ja hned panika ![]()
Ahoj holky,jak tady žijete?
Já sem mrkla snad po 3měsících
U nás vše OK,malá.krásně roste,dělá mi jen samou radost…Jen s tou prací jsem si to malovala moc růžově,takže zvažuju co dál-chci se na 200% věnovat malé ![]()
Ahoj
Tak posli fotecku maly, jak keasne roste
Ja cely brezen makala na danich pro sefa a uz mam konecne volno. Zacina byt hezky, tak je to hned krasnejsi. Nejde mit malou v obchode?
Ahoj holky, u nekoho neco noveho? Ja furt premyslim, kdy zacit se sourozencem, ale jeste chci vyckat rok
Tak snad se nam pak hned zadari a nebudu smrdet nekolik let v nejaky skupince tady bez vysledku ![]()
@Syberia ahoj, u nas nic noveho neni… S druhatkem to mame tak, ze je to ve volnem prubehu.
@Syberia tak neberu prasky a zadna jina ochrana u nas nikdy nebyla, ale na druhou stranku ta sexualni stranka taky neni nijak zhava…
Ahoj holky, jak se vede? Ted to byl prvni mesic, co jsme se nechranili.. ale podobne jako venisa. Zadne casovani ovulace ani nic podobneho. Volny prubeh. Jsem zvedava.
Co deti?
@venisa @Adelkadd Tak vam preju, at se zadari ve vhodnou chvili ![]()
@Adelkadd Malej roste pred ocima, se nestacim ani otocit a uz zase neco novyho umi
Pristi tyden mu bude 10 mesicu, tak jsem zvedava, jestli uz se rozchodi nebo mi da jeste chvilku ![]()