Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia ona se ta vaha pak tolik nehejbe no… Jak se zacnou hybat plazit a tak tak to hodne spali…
@venisa Malej spaluje uz ted
Silene kope nozickama a hazi sebou ![]()
@venisa Ahoj
Tak hlasim, ze vse v poradku a ani zvysena teplota nebyla. Zabrecel si tam jen chvilku a byl klid
Ve trech mesicich ma teda 63cm a 5850g ![]()
@Syberia Oli je nadhernej
tak to je dobre, ze to bylo bez nejakych vedlejsich ucinku
a miry mate akoratni
@venisa Dekujeme
Ted jsem nechala dat jen hexu a za mesic prevenar, tak snad to bude stejne v pohode ![]()
@Syberia no když hodně mrzne, tak jsme doma… Jinak, Domík už si stoupá a sedí, akorát to lezení mu jde tak nějak nejmíň - uleze metr a půl a pak na to prdí… tak jsem zvědavá co nám dr na rehábce řekne
@venisa Tak to by mohlo jako ukazka stacit, ne?
Ty kraso, tak uz se zveda
To bude uz brzy behat
To je sileny, jak to leti
A vy na rehabky chodite porad?
@Syberia No nevim jestli to dr bude stacit… Jojo chodime na rehabky furt uz sedm mesicu…
@venisa A to vas tam poslal doktor kvuli tomu, jak se malej tocil na zadech nebo kvuli cemu?
Mne ted rekla doktorka, ze priste uz by mel malej udrzet tu hlavicku, kdyz ho taha nahoru za ruce, tak musime vic trenovat. Znama mi rikala, ze byla u fyzio a ta ji rekla, ze ma past 20× za den
Tak dlouho neni ani vzhuru
Ja ho zvladnu dat past 3× - 4× za den
Rano vstaneme po krmeni, soupnu pod hrazdicku a jdu se nasnidat, oblict a celkove zprovoznit dum (uklidit, ustlat, vyvetrat…), pak je vetsinou znovu cas na krmeni a zkousim uspavat. Bud to vyjde nebo ne, ale to uz se blizi cas obeda, kdy musim varit treba a pak zase nakojit a jdeme ven. Kdyz se vratime a mam stesti, tak jeste hodku dve spi a to uz jsou treba 4-5 hodin, pak zase kojeni, hrani, pak kojeni zkousim znovu uspat a pak kojeni, koupacka a flaska a spanek. Abych to zvladla 20×, tak bych nedelala nic jinyho nez, ze bych u nej sedela a davala ho na brisko. Preci jen se od nej nechci vzdalit, kdyz to nema az tak zmakly ![]()
@Syberia no doktor nas tam uplne neposlal ale jelikoz moc zaklanel hlavicku a nechtel moc past, tak jsen na kontrole ve 4 mesicich, kdyz sme se o tom s dr bavili, rekla, ze ty rehabky chci napsat… No a tak ted postupne dohane co uz by mel umet…
@venisa Aha, no ja doufam, ze to nebudeme absolvovat
Jsi rikala, ze na zacatku dost plakal, vid ![]()
@Syberia jo rval jak tur, ale to je proto, ze ho clovek nuti delat to co je mu neprijemne… To by rval kazdej