Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak jsem koukala na ovulacni kalendář, a ovu mam od 12 do 17 unora ..
Sex byl utery tudiz 12.
Vcera i dnes bolest bricha, dnes tedy mendi bolest, ale jakmike jsem neco snědla, tak by bylo na zvraceni ,ale nezvracela ,v brise jak kdyz jsem po flamu ..
@charalambidu V Jak jsem psala, prijde mi to dost brzy, ale nejlip svoje telo znas ty ![]()
Ahojky holky! Zase jsem tu dlouho nebyla…dneska jsem byla na kontrole a bohužel po ovulaci ani vidu ani slechu…takže už si vezu leky na druhé IVF, tentokrat s krátkým protokolem.
Takže doufam, ze březen pro mě bude ten šťastný měsíc a na vanoce nás bude vic ![]()
Co Vy? Jak se mate a jak rostete holky?
@EllEff Ahoj
Tak to je mi lito. Preju ti, aby vam to konecne vyslo a opravdu na Vanoce chovala vytouzeny mimco ![]()
Malej mel v sobotu 4 mesice a dneska na kontrole 65cm a 6800g
Je to sikula, tak snad bude dneska po prevenaru v pohode, jako zvladl hexu pred mesicem ![]()
@Syberia to ani není mozny ze už je tak velikej ![]()
Tak hlavně ať je vše v poradku ![]()
@EllEff O vikendu jsem koukala na fotky, jakej to byl prdolka a ted
Leti to jako blazen. Tak snad kratkej protokol pro tebe bude ten pravej a vyjde to
![]()
@Syberia je to mazec…ještě si živě pamatuju, jak jsem četla o tvým těhotenství a pak porodu a najednou už jsou mu 4 měsíce
je to ale krásný vid? můj mladší bráška s mojí budoucí švagrovou ted čekají ( v květnu) Kubíčka a mám ještě neteřinku(2) a synovce(4), takže to vidím na vlastní oči jak rostou jako z vody…
No doufám, že to bude ono a já už taky konečně poznám jaký to je být mámou ![]()
u nás doma je ted téma- zvládneme dvojčata? a zatím to vypadá že asi ano…peníze máme, svoje bydlení, žádný dluhy…a já tohle nechci podstupovat podruhé. takže asi půjdem cíleně do dvou
@EllEff Ma to svy pro a proti jako vsechno
Jestli jste zabezpeceny a stejne chcete dve, tak bych do toho asi ve finale taky sla
My teda do faze transferu nedosli vubec, jelikoz nebylo co zavadet
Ale dost jsem bojovala s tim, jestli dve nebo jedno… Jak rikas, znovu to podstupovat se mi taky nechtelo a jeste s kdovijakym vysledkem, ze
Nicmene me doktor dost vydesil, co vsechno se muze stat a ja jsou vlastne dvojcata rizikovy celkove a ze taky pri zavedeni 2 muzou byt ve finale 3 nebo 4 (ty teda fakt vyjimecne). Ja jsem si rikala, ze se rozhodnu podle toho, kolik jich bude kvalitnich a priroda rozhodla sama
Co si budeme povidat. I jedno je zahul obrovskej
ale zase dve se daji rozhodne taky zvladnout, jestli mas chlapa co k cemu nebo nektera babicka je taky schopna. Musis na kontroly kycli a pediatrovi proste vzdy ve 2. Sama bys to nedala
Ja treba mam svoji mamku daleko a pracuje, takze spatny. Tchyne je nepouzitelna. Manzel pomaha, co to jde, ale taky jezdi kazdej den az kolem 5-6 domu
Tohle vsechno musis proste zvazit a podle toho se rozhodnout
Verim, ze jakakoliv volba bude ta spravna
A s dvojvatama bys pak nemusela taky zacit resit, kdy zkouset druhy
Vime, ze i pomoc neni vzdy 100%, takze tak. Ja furt rozmyslim, jestli zacit ted v lete, aby pripadne mel malej rok a pul pri porodu, coz mi prijde brzy nebo az za rok, ale to zase uz by bylo 2 a pul a vlastne pro me strop
A chci to zkusit opet normalne, kdyz se nam to ve finale povedlo taky, ale bojim se, abych na dalsi necekala opet tak dlouho
Ale zase aby se nam to nepovedlo hned a budu vyrizena, ze malej je moc malej a mimco na ceste
A ted jak si poradit, ze
Nemladnu…
@Syberia je to risk, jako vsechno… ale to jsou i dvojky prirozene ![]()
Tady aspoň vis do čeho jdeš a doktoři té můžou od začátku hlídat…chlapa mám super, tchýni fajn a moje mamka je sice 30km, ale jezdí autem takže do 45 minut u me ![]()
Uvidime jestli budou vajíčka dobry a jak to celkove pujde no… ale i tak pokud bude co, necham zamrazit…
No taky bych nevedela kdy to spustit byt ve tvé kůži…zahul to bude asi tak i tak ![]()
Ale zase když dřív, tak si ty deti budou blizsi
těžko říct a hrozne těžko nějak poradit…
@EllEff Jako se vsim je to tezky
Kdyz budes mit pomoc, tak bych se toho taky nebala
A urcite i zamraz, kdyz to pujde
A kdy zacnes?
@Syberia teď čekám na MS a druhy den začínám pichat…cca první půlka brezna
@EllEff Tak at ms dorazi vcas
Budu drzet palce a urcite dej vedet ![]()
Holky tak jsem si delala test dneska .. ale boli me podbrisek jak kdyz to mam dostat . Mesicky mam 1-2 brezna
@charalambidu no hele ještě bych se úplně neradovala jeslti máš před MS