Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.2.19 18:45

Holky tak jsem koukala na ovulacni kalendář, a ovu mam od 12 do 17 unora ..
Sex byl utery tudiz 12.
Vcera i dnes bolest bricha, dnes tedy mendi bolest, ale jakmike jsem neco snědla, tak by bylo na zvraceni ,ale nezvracela ,v brise jak kdyz jsem po flamu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
16.2.19 23:00

@charalambidu V Jak jsem psala, prijde mi to dost brzy, ale nejlip svoje telo znas ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.2.19 12:59

Ahojky holky! Zase jsem tu dlouho nebyla…dneska jsem byla na kontrole a bohužel po ovulaci ani vidu ani slechu…takže už si vezu leky na druhé IVF, tentokrat s krátkým protokolem.
Takže doufam, ze březen pro mě bude ten šťastný měsíc a na vanoce nás bude vic :)
Co Vy? Jak se mate a jak rostete holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.2.19 15:59

@EllEff Ahoj :mavam: Tak to je mi lito. Preju ti, aby vam to konecne vyslo a opravdu na Vanoce chovala vytouzeny mimco :hug:
Malej mel v sobotu 4 mesice a dneska na kontrole 65cm a 6800g :palec: Je to sikula, tak snad bude dneska po prevenaru v pohode, jako zvladl hexu pred mesicem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.2.19 18:34

@Syberia to ani není mozny ze už je tak velikej :srdce:
Tak hlavně ať je vše v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.2.19 21:51

@EllEff O vikendu jsem koukala na fotky, jakej to byl prdolka a ted :lol: Leti to jako blazen. Tak snad kratkej protokol pro tebe bude ten pravej a vyjde to :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.2.19 21:56

@Syberia je to mazec…ještě si živě pamatuju, jak jsem četla o tvým těhotenství a pak porodu a najednou už jsou mu 4 měsíce 8o je to ale krásný vid? můj mladší bráška s mojí budoucí švagrovou ted čekají ( v květnu) Kubíčka a mám ještě neteřinku(2) a synovce(4), takže to vidím na vlastní oči jak rostou jako z vody…
No doufám, že to bude ono a já už taky konečně poznám jaký to je být mámou :srdce:
u nás doma je ted téma- zvládneme dvojčata? a zatím to vypadá že asi ano…peníze máme, svoje bydlení, žádný dluhy…a já tohle nechci podstupovat podruhé. takže asi půjdem cíleně do dvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
26.2.19 07:44

@EllEff Ma to svy pro a proti jako vsechno :nevim: Jestli jste zabezpeceny a stejne chcete dve, tak bych do toho asi ve finale taky sla :think: My teda do faze transferu nedosli vubec, jelikoz nebylo co zavadet :roll: Ale dost jsem bojovala s tim, jestli dve nebo jedno… Jak rikas, znovu to podstupovat se mi taky nechtelo a jeste s kdovijakym vysledkem, ze :roll: Nicmene me doktor dost vydesil, co vsechno se muze stat a ja jsou vlastne dvojcata rizikovy celkove a ze taky pri zavedeni 2 muzou byt ve finale 3 nebo 4 (ty teda fakt vyjimecne). Ja jsem si rikala, ze se rozhodnu podle toho, kolik jich bude kvalitnich a priroda rozhodla sama :nevim: Co si budeme povidat. I jedno je zahul obrovskej :roll: ale zase dve se daji rozhodne taky zvladnout, jestli mas chlapa co k cemu nebo nektera babicka je taky schopna. Musis na kontroly kycli a pediatrovi proste vzdy ve 2. Sama bys to nedala :nevim: Ja treba mam svoji mamku daleko a pracuje, takze spatny. Tchyne je nepouzitelna. Manzel pomaha, co to jde, ale taky jezdi kazdej den az kolem 5-6 domu :roll: Tohle vsechno musis proste zvazit a podle toho se rozhodnout :palec: Verim, ze jakakoliv volba bude ta spravna :srdce: A s dvojvatama bys pak nemusela taky zacit resit, kdy zkouset druhy :roll: Vime, ze i pomoc neni vzdy 100%, takze tak. Ja furt rozmyslim, jestli zacit ted v lete, aby pripadne mel malej rok a pul pri porodu, coz mi prijde brzy nebo az za rok, ale to zase uz by bylo 2 a pul a vlastne pro me strop :roll: A chci to zkusit opet normalne, kdyz se nam to ve finale povedlo taky, ale bojim se, abych na dalsi necekala opet tak dlouho :roll: Ale zase aby se nam to nepovedlo hned a budu vyrizena, ze malej je moc malej a mimco na ceste :lol: A ted jak si poradit, ze :nevim: Nemladnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.2.19 10:15

@Syberia je to risk, jako vsechno… ale to jsou i dvojky prirozene :think:
Tady aspoň vis do čeho jdeš a doktoři té můžou od začátku hlídat…chlapa mám super, tchýni fajn a moje mamka je sice 30km, ale jezdí autem takže do 45 minut u me :)
Uvidime jestli budou vajíčka dobry a jak to celkove pujde no… ale i tak pokud bude co, necham zamrazit…
No taky bych nevedela kdy to spustit byt ve tvé kůži…zahul to bude asi tak i tak :think:
Ale zase když dřív, tak si ty deti budou blizsi :think: těžko říct a hrozne těžko nějak poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
26.2.19 13:23

@EllEff Jako se vsim je to tezky :nevim: Kdyz budes mit pomoc, tak bych se toho taky nebala :palec: A urcite i zamraz, kdyz to pujde ;) A kdy zacnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.2.19 14:02

@Syberia teď čekám na MS a druhy den začínám pichat…cca první půlka brezna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
26.2.19 15:47

@EllEff Tak at ms dorazi vcas :hug: Budu drzet palce a urcite dej vedet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.2.19 15:59

@Syberia dekuju moc :) ozvu se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 11:35

Holky tak jsem si delala test dneska .. ale boli me podbrisek jak kdyz to mam dostat . Mesicky mam 1-2 brezna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
28.2.19 11:39

@charalambidu no hele ještě bych se úplně neradovala jeslti máš před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie