Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, najdu tu spřízněnou dusicku, která touží mít miminko jako já a je z CB?????
@Miskaaa17 píše:
Ahoj všem, najdu tu spřízněnou dusicku, která touží mít miminko jako já a je z CB?????
Ahoj take jsem z cb a snazime se… ![]()
@quanavera to cucim, ze se nekdo ozval ty blaho. Zdravim, ja jsem Misa ![]()
@Miskaaa17 píše:
@quanavera to cucim, ze se nekdo ozval ty blaho. Zdravim, ja jsem Misa
Ahoj tesi me ja jsem take Misa
je mi 29 a jsem z nemanic, co ty?
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Jsem Jita, bude mi 29 a jsem ze Sedlece. Uz tedy mam dva caparty chlapaka Fildu, bude mu 11 dcerusku Marusku te bude 7. Mam je z byvalych vztahu.Obe tehu v pohode, prisla sem do toho hned. Ted bohuzel pres rok nic..mame posledni cyklus snazeni, cekam na ovulku. Jinak v cervnu k dr. a kolotoc vysetreni. Ale tomu kvetnu proste verim ![]()
Ahojky,taky sem z ČB.je mi 35 a deti nemam.snazili sme se rok a teď jsem po ivf v pronatalu a mam8 den po et..a dnes jsem zacla trochu krvacet s bolestmi břicha.bojim se,ze o mimno přijdu… ![]()
@Jája178 píše:
Ahojky,taky sem z ČB.je mi 35 a deti nemam.snazili sme se rok a teď jsem po ivf v pronatalu a mam8 den po et..a dnes jsem zacla trochu krvacet s bolestmi břicha.bojim se,ze o mimno přijdu…
Neprijdes,hlavne se nestresuj. ![]()
@Jája178 píše:
Dekuju za podporu…
Nemas za co,od toho emimino funguje ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.