Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
dá se tenhle ovu test brát už jako pozitivní?
ja si myslela, ze mám dávno ovulaci za sebou
nemám žádný ovu hlen (který byl cca 3 dny po skončení ms), ani bolesti, ale asi mě to teprve čeká
jsem 15DC a cyklus mám většinou dlouhy 25 dni
případně kdy je tedy nejvhodnější mít sex, aby se zadarilo? Děkuji za odpověď ![]()
@Anonymní píše: VíceŘekla bych, že se o pozitivní test nejedná, buď musí být čárky stejně silné, nebo ta druhá silnější ( ta nekontrolni). Pokud bude silnější, nebo stejně silná, ovulace nastane do 36 h
Příspěvek upraven 10.10.25 v 10:12
@Anonymní píše: Více
Jeste trosicku to chce, zkus udelat test vecer, treba uz bude pozitivni
@Tsugumi Shika píše: VíceŽe mám vysadit prášky.. biochemko.. ani na kontrolní krev už jsem nešla
@Rena7819 achjo, to mě mrzí, mám za sebou 1 nevydařený ET a vím jak je to hrozný vědět, že chvíli tam bylo a už není. Drž se
![]()
@Anonymní píše: Více
Večer byl cca podobný, jako ráno, možná malinko ještě silnější, ale dnes ráno je tam už duch
tak nevím, co si o tom myslet ![]()
Krásné ráno holky. Dnes jsem 9dpo a na mamatestu se mi ukázalo takto okamžitě po namočení. Druhý test jsem dělala Intime z rosmanna ale špatně udělaný jen v kapičce moči a ten mi nic moc neukázal. Holky prosím Vás dvakrát na to rozklikněte. A děkuji za odpovědi
Ahoj holky muzu k vám?
Mame dva kluky a jednu princeznu, v září jsem si nechala vyndat tělísko, rádi bychom ještě jednoho prcka.❤️
Zatim tedy čekám na první menstruaci po vyjmutí tělíska, sexuálně jsme velmi aktivní, tak dej se vule bozi.
Vsem snazilkam drzim palce ❤️
@el.leanor21 moc dekuju! I já tobě 🍀 🍀 dočetla jsem se ze čekáš druhé? Prvni mas narozené kdy?
Ja jsem se všema třema otěhotněla na podzim, prvni syn je 18.8 druhy 16.8 a dcera mela byt 15.7 ale šla 27.6, tak bych rada trochu změnu 😄 pres to leto to stalo za prd ale zase lepší to oblékání.. uvidime kdy se zadaří.. většinou nám to trvalo půl roku tak tady chvili pobudu 😄
@tynulinaa píše: Více
Nečekám druhé, jsme ve fázi toho slavného snažení
mám jedno narozené v únoru a docela mi to vyhovovalo
tak uvidíme co teď. „Snažit“ jsme se začali na začátku roku, i když ne každý měsíc se to povedlo trefit, teď momentálně si první měsíc pravidelně dělám OT. Takže děj se vůle boží
první dítě bylo na první dobrou, teď už se to nějak táhne tož začínám být nervózní ![]()
@el.leanor21 Ježíši ja jsem blba, chtěla jsem napsat snažíš ne čekáš, promiin 🫣 Každopádně bych ti to moc přála a držím všechny palce!
Jeee únor je super! ja bych taky rada zimni, ja sama jsem prosincová a většina v rodině je letní, zimní nikdo.. tak uvidíme 😄
OT jsem ještě nikdy nedělala ale věřím že když už je to déle jak půl roku tak člověk začne zkoumat, je to těžký, hodně na psychiku ale jak to dostat z hlavy, vid?🫣 ![]()
@tynulinaa píše: Více
V pohodě mě se to nedotklo, jenom aby bylo jasno že ještě nemám vyhráno
já ty testy koupila už jednou ale to byl pokus omyl a teď jsem si řekla že když už nic aspoň zkusím jak to vlastně funguje, ze zvědavosti..
Já jsem dubnová, u nás v rodině je to hezky rozprostřeno, každý měsíc někdo
ale chtěla jsem podzimníčka
na psychiku je to nátlak no, ale tak snad se to povede, dejme tomu že jsme ještě mladí ![]()