Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
882
10.10.25 07:53
@Anonymní píše: Více

Myslím si že kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 09:01

Ahoj holky :mavam: dá se tenhle ovu test brát už jako pozitivní? :think: ja si myslela, ze mám dávno ovulaci za sebou 8o nemám žádný ovu hlen (který byl cca 3 dny po skončení ms), ani bolesti, ale asi mě to teprve čeká :mrgreen: jsem 15DC a cyklus mám většinou dlouhy 25 dni :think: případně kdy je tedy nejvhodnější mít sex, aby se zadarilo? Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23
10.10.25 10:08
Řekla bych, že se o pozitivní test nejedná, buď musí být čárky stejně silné, nebo ta druhá silnější ( ta nekontrolni). Pokud bude silnější, nebo stejně silná, ovulace nastane do 36 h :) udělala bych test znova druhý den :mavam:
Pokud bude čárka slabší, už ovulace byla, pokud silnější, teprve přijde.
Já mám také cyklus 25 dní a ovu 7-8 den cyklu. Pozitivní ovu test jsem mela v září- 8 den cyklu a v ten den a den následující jsme do toho praštili. Teď mám 1 den zpoždění a zítra ráno budu zkoušet test.

Příspěvek upraven 10.10.25 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 10:10

Jeste trosicku to chce, zkus udelat test vecer, treba uz bude pozitivni

• Citovat
  • Upravit
201
10.10.25 15:24
@Tsugumi Shika píše: Více
Že mám vysadit prášky.. biochemko.. ani na kontrolní krev už jsem nešla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
10.10.25 16:56

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.10.25 21:07

@Rena7819 achjo, to mě mrzí, mám za sebou 1 nevydařený ET a vím jak je to hrozný vědět, že chvíli tam bylo a už není. Drž se :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 07:13

Večer byl cca podobný, jako ráno, možná malinko ještě silnější, ale dnes ráno je tam už duch :think: tak nevím, co si o tom myslet :think:

• Citovat
  • Upravit
Rbps1621
18.10.25 05:01

Krásné ráno holky. Dnes jsem 9dpo a na mamatestu se mi ukázalo takto okamžitě po namočení. Druhý test jsem dělala Intime z rosmanna ale špatně udělaný jen v kapičce moči a ten mi nic moc neukázal. Holky prosím Vás dvakrát na to rozklikněte. A děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
264
19.10.25 12:24

Ahoj holky muzu k vám?
Mame dva kluky a jednu princeznu, v září jsem si nechala vyndat tělísko, rádi bychom ještě jednoho prcka.❤️
Zatim tedy čekám na první menstruaci po vyjmutí tělíska, sexuálně jsme velmi aktivní, tak dej se vule bozi.
Vsem snazilkam drzim palce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
19.10.25 12:45
@tynulinaa píše: Více

Ahojky, vítej. Budu ti držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.10.25 16:25

@el.leanor21 moc dekuju! I já tobě 🍀 🍀 dočetla jsem se ze čekáš druhé? Prvni mas narozené kdy?
Ja jsem se všema třema otěhotněla na podzim, prvni syn je 18.8 druhy 16.8 a dcera mela byt 15.7 ale šla 27.6, tak bych rada trochu změnu 😄 pres to leto to stalo za prd ale zase lepší to oblékání.. uvidime kdy se zadaří.. většinou nám to trvalo půl roku tak tady chvili pobudu 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
19.10.25 16:29

Nečekám druhé, jsme ve fázi toho slavného snažení :D mám jedno narozené v únoru a docela mi to vyhovovalo :D tak uvidíme co teď. „Snažit“ jsme se začali na začátku roku, i když ne každý měsíc se to povedlo trefit, teď momentálně si první měsíc pravidelně dělám OT. Takže děj se vůle boží :mrgreen: první dítě bylo na první dobrou, teď už se to nějak táhne tož začínám být nervózní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.10.25 17:08

@el.leanor21 Ježíši ja jsem blba, chtěla jsem napsat snažíš ne čekáš, promiin 🫣 Každopádně bych ti to moc přála a držím všechny palce!
Jeee únor je super! ja bych taky rada zimni, ja sama jsem prosincová a většina v rodině je letní, zimní nikdo.. tak uvidíme 😄
OT jsem ještě nikdy nedělala ale věřím že když už je to déle jak půl roku tak člověk začne zkoumat, je to těžký, hodně na psychiku ale jak to dostat z hlavy, vid?🫣 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
19.10.25 17:39

V pohodě mě se to nedotklo, jenom aby bylo jasno že ještě nemám vyhráno :D já ty testy koupila už jednou ale to byl pokus omyl a teď jsem si řekla že když už nic aspoň zkusím jak to vlastně funguje, ze zvědavosti..
Já jsem dubnová, u nás v rodině je to hezky rozprostřeno, každý měsíc někdo :lol: ale chtěla jsem podzimníčka :D na psychiku je to nátlak no, ale tak snad se to povede, dejme tomu že jsme ještě mladí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí