Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slonice79 Já bych si tak strašně přála, aby moje těhotenství bylo v pohodě, žádný extrémní blití, žádný tvrdnutí břicha a abych mimčo donosila aspoň do 36+0 (Martínek měl 2400 g ve 34+1, takže v tom 36+0 by mohl mít váhu ideální
). A hlavně ŽÁDNOU ANEMII u mimča, protože to bylo fakt peklo. Hlavně, když vidíš, jak ty léky blije, tím pádem nebdou účinkovat a nemůžeš mu jak jinak pomoct
a on ti bledne před očima ![]()
Ale teda, je mi jasný, že @miriskaw to měla horší
A jsi moc statečná, že jste to s malou zvládli a „jdete dál“. Určitě Vám další mimčo bude dělat jen samou radost ![]()
Ahojky my se snazime o miminko taky, asi jsem blazen, ale o 4té
já mam jen tu vyhodu, ze vim, kdy ovuluji, mam ovulacni bolesti
jenze chlap pracuje v Praze, takze se strefit je nekdy obtizne
pred dvema mesici se strefil, ale nic z toho nebylo, pritom predchzi tehu hned vysly
,vcera jsem ovulovala a mel volno tak uvidíme jak to dopadne.ji ak mam dceru 11,2 a pul A HOSIKA 13 MESICU ![]()
@Salvaje píše:
@Slonice79 Já bych si tak strašně přála, aby moje těhotenství bylo v pohodě, žádný extrémní blití, žádný tvrdnutí břicha a abych mimčo donosila aspoň do 36+0 (Martínek měl 2400 g ve 34+1, takže v tom 36+0 by mohl mít váhu ideální). A hlavně ŽÁDNOU ANEMII u mimča, protože to bylo fakt peklo. Hlavně, když vidíš, jak ty léky blije, tím pádem nebdou účinkovat a nemůžeš mu jak jinak pomoct
a on ti bledne před očima
JA JSEM RODILA MALEHO V 35TT A NASTESTI EL 2700 A BYLO VSE V POHODE
@terulinaa píše:
jo taky už nad tím přemýšlím, ale zatim nic vyhrazeného nemáme. kluk možná lukáš nebo david, ale to se ještě určitě změnía u holky to bude těžší
to si si docela užila s malým. já měla bezproblémové těhu tak si takovéhle potíže vubec nedokážu představit
JA MAM PRO KLUKA UZ VYBRANO KARIM NEBO MAHDI, ALE HOLCICKU TEDY NEVIM ![]()
@Alficek Vítej ![]()
Koukám, prostřední holčička má zajímavý a krásný jméno
Jestli žijete v ČR, tak obdivuju tu odvahu a trpělivost s některýma lidma
Ze zvědavosti, jak se jmenuje chlapeček? ![]()
@Salvaje píše:
@Alficek Vítej
Koukám, prostřední holčička má zajímavý a krásný jménoJestli žijete v ČR, tak obdivuju tu odvahu a trpělivost s některýma lidma
Ze zvědavosti, jak se jmenuje chlapeček?
HOLCICKA JE LAYLA AISHA HEGAZY A KLUK JE ADAM AHMED HEGAZY A JE TO PEKNEJ DRAK
CO MYSLIS TIM ODVAHU A TRPELIVOST S LIDMA?
ZIJEME V CR, JJ…TATINEK JE EGYPTAN
@Alficek Tak už vidím i jméno synka, s ospravedlněním jsem koukla na profil, nedalo mi to ![]()
@Alficek No myslím tím, že spousta lidí v ČR, když slyší exotičtější jméno, tak má spoustu připomínek a otázek ![]()
Mně se třeba hrozně líbí jméno Skylar pro holčičku, ale jsem měkká, nedala bych ji u nás… ![]()
@Salvaje píše:
@Alficek Tak už vidím i jméno synka, s ospravedlněním jsem koukla na profil, nedalo mi to
KLIDNE SE DIVEJ ![]()
@Salvaje píše:
@Alficek No myslím tím, že spousta lidí v ČR, když slyší exotičtější jméno, tak má spoustu připomínek a otázek
Mně se třeba hrozně líbí jméno Skylar pro holčičku, ale jsem měkká, nedala bych ji u nás…
JA JSEM ZATIM PROBLEM NEMELA SE JMENY, BA NAOPAK, LIBI SE JIM HLAVNE JMENO LAYLA, A I KDYBY SE NELIBILO, TAK MI MUZOU.
…HAHAHA
@Salvaje píše:
@Alficek No myslím tím, že spousta lidí v ČR, když slyší exotičtější jméno, tak má spoustu připomínek a otázek
Mně se třeba hrozně líbí jméno Skylar pro holčičku, ale jsem měkká, nedala bych ji u nás…
KRASNY JMENO, JA BYCH SE TOHO NEBALA
@Alficek píše:
JA JSEM ZATIM PROBLEM NEMELA SE JMENY, BA NAOPAK, LIBI SE JIM HLAVNE JMENO LAYLA, A I KDYBY SE NELIBILO, TAK MI MUZOU.…HAHAHA
@Alficek píše:
KRASNY JMENO, JA BYCH SE TOHO NEBALA
Děkuji. Já jsem ale asi srab
Asi se budu muset přestěhovat na nějakou dobu někam do zahraničí ![]()