Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3491
27.3.14 23:20

@Slonice79 Já bych si tak strašně přála, aby moje těhotenství bylo v pohodě, žádný extrémní blití, žádný tvrdnutí břicha a abych mimčo donosila aspoň do 36+0 (Martínek měl 2400 g ve 34+1, takže v tom 36+0 by mohl mít váhu ideální :mrgreen: ). A hlavně ŽÁDNOU ANEMII u mimča, protože to bylo fakt peklo. Hlavně, když vidíš, jak ty léky blije, tím pádem nebdou účinkovat a nemůžeš mu jak jinak pomoct :roll: a on ti bledne před očima :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
27.3.14 23:23

Ale teda, je mi jasný, že @miriskaw to měla horší :hug: A jsi moc statečná, že jste to s malou zvládli a „jdete dál“. Určitě Vám další mimčo bude dělat jen samou radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:26

Ahojky my se snazime o miminko taky, asi jsem blazen, ale o 4té :-O :-O já mam jen tu vyhodu, ze vim, kdy ovuluji, mam ovulacni bolesti :pankac: jenze chlap pracuje v Praze, takze se strefit je nekdy obtizne 8o pred dvema mesici se strefil, ale nic z toho nebylo, pritom predchzi tehu hned vysly :|,vcera jsem ovulovala a mel volno tak uvidíme jak to dopadne.ji ak mam dceru 11,2 a pul A HOSIKA 13 MESICU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:28
@Salvaje píše:
@Slonice79 Já bych si tak strašně přála, aby moje těhotenství bylo v pohodě, žádný extrémní blití, žádný tvrdnutí břicha a abych mimčo donosila aspoň do 36+0 (Martínek měl 2400 g ve 34+1, takže v tom 36+0 by mohl mít váhu ideální :mrgreen: ). A hlavně ŽÁDNOU ANEMII u mimča, protože to bylo fakt peklo. Hlavně, když vidíš, jak ty léky blije, tím pádem nebdou účinkovat a nemůžeš mu jak jinak pomoct :roll: a on ti bledne před očima :zed:

JA JSEM RODILA MALEHO V 35TT A NASTESTI EL 2700 A BYLO VSE V POHODE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:29
@terulinaa píše:
jo taky už nad tím přemýšlím, ale zatim nic vyhrazeného nemáme. kluk možná lukáš nebo david, ale to se ještě určitě změní :lol: a u holky to bude těžší :nevim:to si si docela užila s malým. já měla bezproblémové těhu tak si takovéhle potíže vubec nedokážu představit :think:

JA MAM PRO KLUKA UZ VYBRANO KARIM NEBO MAHDI, ALE HOLCICKU TEDY NEVIM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
27.3.14 23:31

@Alficek Vítej :)
Koukám, prostřední holčička má zajímavý a krásný jméno :palec: Jestli žijete v ČR, tak obdivuju tu odvahu a trpělivost s některýma lidma :roll: Ze zvědavosti, jak se jmenuje chlapeček? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:33
@Salvaje píše:
@Alficek Vítej :)
Koukám, prostřední holčička má zajímavý a krásný jméno :palec: Jestli žijete v ČR, tak obdivuju tu odvahu a trpělivost s některýma lidma :roll: Ze zvědavosti, jak se jmenuje chlapeček? ;)

HOLCICKA JE LAYLA AISHA HEGAZY A KLUK JE ADAM AHMED HEGAZY A JE TO PEKNEJ DRAK
CO MYSLIS TIM ODVAHU A TRPELIVOST S LIDMA?
ZIJEME V CR, JJ…TATINEK JE EGYPTAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
27.3.14 23:33

@Alficek Tak už vidím i jméno synka, s ospravedlněním jsem koukla na profil, nedalo mi to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
27.3.14 23:35

@Alficek No myslím tím, že spousta lidí v ČR, když slyší exotičtější jméno, tak má spoustu připomínek a otázek :roll:
Mně se třeba hrozně líbí jméno Skylar pro holčičku, ale jsem měkká, nedala bych ji u nás… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:35
@Salvaje píše:
@Alficek Tak už vidím i jméno synka, s ospravedlněním jsem koukla na profil, nedalo mi to :oops:

KLIDNE SE DIVEJ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:37
@Salvaje píše:
@Alficek No myslím tím, že spousta lidí v ČR, když slyší exotičtější jméno, tak má spoustu připomínek a otázek :roll:
Mně se třeba hrozně líbí jméno Skylar pro holčičku, ale jsem měkká, nedala bych ji u nás… :nevim:

JA JSEM ZATIM PROBLEM NEMELA SE JMENY, BA NAOPAK, LIBI SE JIM HLAVNE JMENO LAYLA, A I KDYBY SE NELIBILO, TAK MI MUZOU. :cert:…HAHAHA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:38
@Salvaje píše:
Mně se třeba hrozně líbí jméno Skylar pro holčičku, ale jsem měkká, nedala bych ji u nás… :nevim:

KRASNY JMENO, JA BYCH SE TOHO NEBALA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
27.3.14 23:38
@Alficek píše:
JA JSEM ZATIM PROBLEM NEMELA SE JMENY, BA NAOPAK, LIBI SE JIM HLAVNE JMENO LAYLA, A I KDYBY SE NELIBILO, TAK MI MUZOU. :cert:…HAHAHA
:palec: Tak to je správný přístup :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
27.3.14 23:41
@Alficek píše:
KRASNY JMENO, JA BYCH SE TOHO NEBALA

Děkuji. Já jsem ale asi srab :x :? Asi se budu muset přestěhovat na nějakou dobu někam do zahraničí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
27.3.14 23:42

A TU JSOU MOJE ZLATICKA :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie