Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
3.1.12 23:05

já to taky slyším poprvé,vždy jsme četla , že jedině klasiku a nohy nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
3.1.12 23:43

Nam se poprve zadarilo tak, ze jsem si delala ovu test odpoledne, spis vecer cca v 7 hodin a byl pozitivni, tak jsem na to tak za 2hodky skocili. Klasicka poloha, nohy hore :-D a bylo to tam :-D jo a 2 dni pred tim sex nebyl…

• Citovat
  • Upravit
5203
4.1.12 06:42

Tak za zkousku nic nedas :lol:
A Andrejko, sledovala jsi si ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
4.1.12 07:58

Tak holky,
je čas si odskočit na zkoušku a potom hurá do lékarny pro ovu testy…
Hezký den přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
4.1.12 08:05

tak at zkouska klapne ;) ja si taky odskocim a bud az vecer, taky vsem preju hezky den :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
4.1.12 08:31

Tak dneska se dostavila MS :( Takže se můžeme snažit znovu.Holky,jakou značku ovulačních testů kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
4.1.12 08:35
Mar-sik píše:
Tak dneska se dostavila MS :( Takže se můžeme snažit znovu.Holky,jakou značku ovulačních testů kupujete?

Ja RapiClear. Jednou uz mi to ukazalo krasne ovulaci. Vickrat jsem zatim nezkousela…

• Citovat
  • Upravit
857
4.1.12 08:36

Holky jsem tu nová a taky se snažíme :) PM byla 16.12. , takže ted jenom čekám..příští menstruace by měla být 13.1…tak vyzkouším první test asi v sobotu a budu čekat..je fakt,že se divně ani trochu necítím :/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
4.1.12 08:38
paja88 píše:
Tak za zkousku nic nedas :lol:
A Andrejko, sledovala jsi si ovulaci?

Prvni mesic ne, druhy mesic jsem si udelala jeden na zkousku a byl pozitivni, dalsi den uz nebyl. A dalsi cyklus po tom SP se mi to rozhodilo a mela jsem ji az hodne pozde, to uz jsem netestovala, takze jsme ji prosvihli…

• Citovat
  • Upravit
1920
4.1.12 09:17

Ahojky holky. Já už jsem slyšela tolik „zaručených“ rad, které jsem (jsme) vyzkoušeli a? A nic :mrgreen: Ale nikomu to neberu, myslím, že si každý musí najít to svoje, co se mu líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
4.1.12 09:34
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Já už jsem slyšela tolik „zaručených“ rad, které jsem (jsme) vyzkoušeli a? A nic :mrgreen: Ale nikomu to neberu, myslím, že si každý musí najít to svoje, co se mu líbí :kytka:

„Babské rady“ maj určitě něco do sebe.Ale souhlasím s tebou,každá to v tomhle směru máme jiné,takže to co pomůže jedné,nemusí pomoc té druhé.Asi to chce hlavně dát dopohody nervy (což je někdy velmi těžké,na to nemyslet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.1.12 09:40

Mar-sik Určitě jsem si z něčeho hodně vzala a pochopila, to neříkám, ale nervičky dělají svoje. Já třeba na ty Vánoce denně pila vínko, a na silvestra jsem se opila jak nikdy :mrgreen: , takže jsem na té mrše našla i něco dobrého, prostě jsem se hodila do pohody a bylo to fajn. Zatím se držím být nad věcí, ale jak dělám v knihovně na dětském, tak je to někdy docela těžký :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3376
4.1.12 09:46

holky, já už jsem nějaká skeptická, jestli budu mít vůbec OVU. Už jsem 18 DC a teplota pořád dole :evil: A to jsem poslední cyklus měla 28. Předchozí teda 33, tak jsem si naivně myslela, jak se mi to po tom kontryhelovým čaji krásně srovnalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
4.1.12 09:58

Ahoj, mohla bych se k vám přidat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
4.1.12 09:59

poppaea jasně, pojď za námi :kytka: jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí