Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já to taky slyším poprvé,vždy jsme četla , že jedině klasiku a nohy nahoru ![]()
Nam se poprve zadarilo tak, ze jsem si delala ovu test odpoledne, spis vecer cca v 7 hodin a byl pozitivni, tak jsem na to tak za 2hodky skocili. Klasicka poloha, nohy hore
a bylo to tam
jo a 2 dni pred tim sex nebyl…
Tak za zkousku nic nedas ![]()
A Andrejko, sledovala jsi si ovulaci?
Tak holky,
je čas si odskočit na zkoušku a potom hurá do lékarny pro ovu testy…
Hezký den přeji
tak at zkouska klapne
ja si taky odskocim a bud az vecer, taky vsem preju hezky den ![]()
Tak dneska se dostavila MS
Takže se můžeme snažit znovu.Holky,jakou značku ovulačních testů kupujete?
Mar-sik píše:
Tak dneska se dostavila MSTakže se můžeme snažit znovu.Holky,jakou značku ovulačních testů kupujete?
Ja RapiClear. Jednou uz mi to ukazalo krasne ovulaci. Vickrat jsem zatim nezkousela…
Holky jsem tu nová a taky se snažíme
PM byla 16.12. , takže ted jenom čekám..příští menstruace by měla být 13.1…tak vyzkouším první test asi v sobotu a budu čekat..je fakt,že se divně ani trochu necítím :/ ![]()
paja88 píše:
Tak za zkousku nic nedas
A Andrejko, sledovala jsi si ovulaci?
Prvni mesic ne, druhy mesic jsem si udelala jeden na zkousku a byl pozitivni, dalsi den uz nebyl. A dalsi cyklus po tom SP se mi to rozhodilo a mela jsem ji az hodne pozde, to uz jsem netestovala, takze jsme ji prosvihli…
Ahojky holky. Já už jsem slyšela tolik „zaručených“ rad, které jsem (jsme) vyzkoušeli a? A nic
Ale nikomu to neberu, myslím, že si každý musí najít to svoje, co se mu líbí ![]()
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Já už jsem slyšela tolik „zaručených“ rad, které jsem (jsme) vyzkoušeli a? A nicAle nikomu to neberu, myslím, že si každý musí najít to svoje, co se mu líbí
„Babské rady“ maj určitě něco do sebe.Ale souhlasím s tebou,každá to v tomhle směru máme jiné,takže to co pomůže jedné,nemusí pomoc té druhé.Asi to chce hlavně dát dopohody nervy (což je někdy velmi těžké,na to nemyslet)
Mar-sik Určitě jsem si z něčeho hodně vzala a pochopila, to neříkám, ale nervičky dělají svoje. Já třeba na ty Vánoce denně pila vínko, a na silvestra jsem se opila jak nikdy
, takže jsem na té mrše našla i něco dobrého, prostě jsem se hodila do pohody a bylo to fajn. Zatím se držím být nad věcí, ale jak dělám v knihovně na dětském, tak je to někdy docela těžký ![]()
holky, já už jsem nějaká skeptická, jestli budu mít vůbec OVU. Už jsem 18 DC a teplota pořád dole
A to jsem poslední cyklus měla 28. Předchozí teda 33, tak jsem si naivně myslela, jak se mi to po tom kontryhelovým čaji krásně srovnalo… ![]()