Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, taky se přidávám do skupiny snažilky leden 2012
od 28.12.2011 se snažíme, tak uvidíme, kdy nám to vyjde…
dnes mi opět volali, že mi vyšla špatná cytologie, v dubnu jdu už na třetí kontrolu, tak snad to už bude poslední! všem držím palce ![]()
Ahoj holky,taky se k vám přidávám
berete některá nějaký léky na podporu otěhotnění?
Ahoj holčiny,
tak jsem dneska dobitá jako kůň. Poctivě hlásím, že zkoušky jsem dnes zvládla nakonec dvě a tak jsem se vrátila ko. Ale alespon mám vše za sebou. Zítra jdu na kontrolu na gyndu a snad mi prodlouží nemocenskou, do práce se mi ještě opravdu nechce a ráda bych si muže užila v klidu. ..Jo a musím si ted prubnout test na ovu - seč má muž dnes noční musím. ´Tak držte palce_)
to už mám za sebou a stejně to nepomohlo,bylinky jsou běh na dlouhou trať
v úterý jdu na ko,tak se poradím,aby mi trochu pomohla ![]()
Tééda tak to jsme pěkně pohromadě
Já jsem dneska 2DC. Jinak ovu testy jsem měla jednou RapiClear a ty mi sedly dobře, takže mám zase stejné. Já papám na doporučení už 2.měsíc Femibion 800
A dneska mi došlo 3.balení…
Já jsem kupovala ovu testy na ebay z Británie, vyšly o hodně levněji, ale teď na to kašlu, jen měřím teplotu a to stačí.
Chci se zeptat, kolikátý den po ovu tak plánujete testovat? Já jsem dneska 7DPO a začínám být nervózní ![]()
ahoj, já si jdu zítra pro kyselinu listovou, jinak nic… o ničem jiném jsem neslyšela! jinak přeji hodně štěstí, at se to povede! ![]()
Taky si myslim, ze ta listovka staci…
Poppaea : Tyjo, tak uz bys mohla zacit zitra nebo pozitri ![]()
Andrejko a Gabusko, tak at to tentokrat klapne ![]()
Ron 2011, tak to gratuluju ke zkouskam, jeste tak slozit zkousku tehotenskou ![]()
No to mi vkládej..to je jasná priorita
no nic jdu na ten ovu test