Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VeruunkaT píše:
Ahoj holky, můžu se přidat k vám?? Moc bychom si přáli druhý miminko. Snažíme se už od října a zatím nic, už jsem z toho docela otrávená. Poslední MS jsem měla 21.12 a tak probíhá doma tulení a nezbyde nic než zase čekat jestli MS dorazí(snad ne)
Tak to snad není tak zlý, když už jedno dítko máš:-)
A od října není tak dlouho, i když naprosto to chápu, my se teď snažili druhý cyklus, a už se nemůžu dočkat, jak to dopadne, a je mi jasný, že když nic, budu zklamaná ![]()
holky - teda od října! co mají říkat ostatní, to já se taky ještě uklidňuju, že od června to není tak hrozné … ale taky mě to už nebaví!!!!
lilia81 píše:
holky - teda od října! co mají říkat ostatní, to já se taky ještě uklidňuju, že od června to není tak hrozné … ale taky mě to už nebaví!!!!
já vím, že od října to není tak hrozný a že jsou holky, který se snaží mnohem dýl. jenže jsem si to představovala, že to bude hned, jako u prvního, a ono mi to jaksi nevyšlo…
Holky, tak jsem objednaná na úterý na gyndu na poslední prohlídku. Doufám, že se tam ukážu hned další měsíc s pozitivním testem ![]()
Ahoj,
vitam nove budouci maminky ![]()
Andrejko, ja jsem se prave ptala na ten posledni cyklus, jestli jsi vedele, kdy jsi mela ovu, kdyz jsi to porad nemohla dostat…tak to jo, to vysvetluje to zpozdeni…
Jinak, kys. litova se ma brat urcite, ja teda beru uz tehotenske prasky, jsou to vlastne jen vitaminy a v nicem neuskodi, ba naopak, kdyz jsem mela SP, tak jsem alespon mela zasobu zeleza ![]()
Tak ted teda nevim, jestli to dostanu, tak jsem chtela zacit pit ten kontryhel a on neni zas tak uzasnej, tak co teda, mam?
Jinak, me se teplota drzi nahore, to znamena, ze jsem 3DC a ze ovu probehla ![]()
paja88 píše:
Ahoj,
vitam nove budouci maminky![]()
Andrejko, ja jsem se prave ptala na ten posledni cyklus, jestli jsi vedele, kdy jsi mela ovu, kdyz jsi to porad nemohla dostat…tak to jo, to vysvetluje to zpozdeni…
Jinak, kys. litova se ma brat urcite, ja teda beru uz tehotenske prasky, jsou to vlastne jen vitaminy a v nicem neuskodi, ba naopak, kdyz jsem mela SP, tak jsem alespon mela zasobu zeleza
Tak ted teda nevim, jestli to dostanu, tak jsem chtela zacit pit ten kontryhel a on neni zas tak uzasnej, tak co teda, mam?
Jinak, me se teplota drzi nahore, to znamena, ze jsem 3DC a ze ovu probehla
Počkej ty jsi 3DC (den cyklu) a už ti proběhla ovulace? Nemyslela jsi 3DPO (dni po ovulaci)? Já jsem dneska 2DC a ještě tak dva dny minimálně budu mít MS…
paja88 píše:
no, to vis, ze myslela, jsem se prepsala
Jéé tak to závidím!!! To už za týden může být na testu duch. Kdy máš termín MS?
ja mivala cyklusy 27-28 dni s ovulaci 14. nebo 15. den, ted jsem ji mela 17. den, to znamena 2-3 dny zpozdeni, to znamena, ze cekam MS kolem 14.1., tak uvidime, ja se ale bojim, ze jsme se
prilis pozde ![]()
ahoj vsem holky,my se s pritelem snazime o miminko uz skoro trictvrte roku a nic ;(,pred pul rokem sem byla na slepaku ale ted sem uz myslela ze se zadarilo,bylo mi na omdleni,pichani v brise ale test opet negativni
Ahoj,
treba test nerika pravdu1 Ikdyz ja teda na ne dost dam, ale uz jsem slysela pripadu, co mely holky testy negativni a predto byly tehule. A kdy mas dostat MS?
paja88 píše:
ja mivala cyklusy 27-28 dni s ovulaci 14. nebo 15. den, ted jsem ji mela 17. den, to znamena 2-3 dny zpozdeni, to znamena, ze cekam MS kolem 14.1., tak uvidime, ja se ale bojim, ze jsme seprilis pozde
Neházej flintu do žita, však uvidíš. Když tak stihnete druhý kolo ještě v lednu ![]()
To je taky fakt. Me by to snad ani netrapilo, hlavne, kdyzbych tak nejak v terminu dostala MS, preci jen, telo by si odpocinulo, ale kdyby se nedarilo ani pak, to bych zase hystercila. Ja jsem desna, hlavne nechci stira, tak se bojim, ze by to pak na nej sedlo ![]()
Já se tak těším, až začnu dělat první ovu testy
Dneska mně jich došla celá kupa
Tentokrát začínám 5DC (7.1.) a nic nenecháme tentokrát náhodě
Každý den přesně v 19:00 jdu čůrat na papírek, dokud nebudou dálnice
Doufám, že to bude dřív než 17DC
![]()
kde objednáváte OVU testy??nějaká super cena???Andrejko,máte asi podobně, já jsem dnes 3DC..takže příští týden pojedeme ve velkém ![]()