Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Také se ráda přidám… snažíme se od června, ale muž je nemocný, tak se léčí on. Ale je statečný ![]()
Zajímala by mě ta Jonášova metoda… plodné dny podle data narození mi vychází doprostřed ms. Pomalu se to ale posouvá, takže v létě se mi kryjí s plodnými dny ovu. To znamená, že bych měla šanci až v létě??? ![]()
Bab.
Přikládám na prozkoumání
http://najdise.cz/…etoda-poceti
Teďka máme za sebou druhý pokus
Měřím bazální teplotu, v podpisu mám graf, a doufám, že to třeba vyšlo
Ale naštěstí mám krátký cykly, tak když to nevyjde, tak se brzo začnem snažit znovu ![]()
Babetta píše:
Ahoj. Také se ráda přidám… snažíme se od června, ale muž je nemocný, tak se léčí on. Ale je statečný
Zajímala by mě ta Jonášova metoda… plodné dny podle data narození mi vychází doprostřed ms. Pomalu se to ale posouvá, takže v létě se mi kryjí s plodnými dny ovu. To znamená, že bych měla šanci až v létě???
Bab.Přikládám na prozkoumání
To si nemyslím, zkusila jsem si to taky a chápu to tak, že v ten datum je velká pravděpodobnost otěhotnění, a že se ti to kryje s ms, si myslím nevadí. Někomu se to právě povedlo, že se snažili v době ms.. ![]()
Ahojky,
taky bych rada pridala prispevek…my se s manzelem snazime od zari 2010 a stale nic…po roce sme sli oba k doktorovi a podle nej sem vporadku a manzel dostal nejake leky kvuli spermiogramu. Po dalsí kontrole ma nejtere hodnoty i nadprumerne.
Kontrolu mel v prosinci 2011 tak doufam ze uz to konecne vyjde…
sem si aj objednala pre-seed gel tak snad se brzo dockame ![]()
g.rendy píše:
Ahojky,
taky bych rada pridala prispevek…my se s manzelem snazime od zari 2010 a stale nic…po roce sme sli oba k doktorovi a podle nej sem vporadku a manzel dostal nejake leky kvuli spermiogramu. Po dalsí kontrole ma nejtere hodnoty i nadprumerne.Kontrolu mel v prosinci 2011 tak doufam ze uz to konecne vyjde…
sem si aj objednala pre-seed gel tak snad se brzo dockame
Taky používáme pre-seed ![]()
nonynka8 píše:Babetta píše:To si nemyslím, zkusila jsem si to taky a chápu to tak, že v ten datum je velká pravděpodobnost otěhotnění, a že se ti to kryje s ms, si myslím nevadí. Někomu se to právě povedlo, že se snažili v době ms..
Ahoj. Také se ráda přidám… snažíme se od června, ale muž je nemocný, tak se léčí on. Ale je statečný
Zajímala by mě ta Jonášova metoda… plodné dny podle data narození mi vychází doprostřed ms. Pomalu se to ale posouvá, takže v létě se mi kryjí s plodnými dny ovu. To znamená, že bych měla šanci až v létě???
Bude to sice řezničina, ale zkusíme to ![]()
Ahojky, můžu se taky přidat? Snažíme se od září, v říjnu sp a do ted nic, včera jsem nasadila femina kapky na plodnost a nějaký bilinkový čaj na plodnost. Beru kys. listovou, nepravidelně, nesnáším prášky
Dvě děti mám z předchozího manželství. Ted se snažím o mimi se svojí životní láskou a nejde
tak snad ted v lednu. Ovulku budu mít 16.1.
Babetta píše:nonynka8 píše:Bude to sice řezničina, ale zkusíme toBabetta píše:To si nemyslím, zkusila jsem si to taky a chápu to tak, že v ten datum je velká pravděpodobnost otěhotnění, a že se ti to kryje s ms, si myslím nevadí. Někomu se to právě povedlo, že se snažili v době ms..
No nevím, mně přijde nejlepší zkoušet to prostě hlavně kolem ovulace a jinak podle chuti…Postavení luny je sice hezká věc, ale pokud není uvolněně vajíčko, tak je to podle mě nanic ![]()
a jak dlouho ho pouzivas? ja sem s nim zacala po vanocich jak mi zkoncila MS…tak sem zvedava ![]()
jezinka86 píše:
holky, já už jsem nějaká skeptická, jestli budu mít vůbec OVU. Už jsem 18 DC a teplota pořád doleA to jsem poslední cyklus měla 28. Předchozí teda 33, tak jsem si naivně myslela, jak se mi to po tom kontryhelovým čaji krásně srovnalo…
Ahojky, já jsem mám taky cykly 28 dní a ovulku jsem měla až 18DC a otěhotněla jsem v listopadu, takže to ještě nic neznamená. Třeba se ti cyklus protáhne na 33 dní a tím pádem ovulka teprve přijde. Já jsem pila kontryhelový čaj minulý cyklus a teď jsem to dostala místo po 28 dnech po 36… Takže nevím, jestli je úplně dobrý, ale byla jsem i po SP, tak se mi to mohlo jen rozházet tím. Normálně mám cykly pravidelné… Teď dopíjím dva co mi zbyly 1DC a 2DC a pak už na něho asi zase kašlu raději ![]()
Jinak vítám všechny nové snažilky!!!
Snad bude leden plodný měsíc ![]()
Já jsem od ledna začla praktikovat po sexu nohy nahoru a nevstávat tak uvidíme do ted jsem vstávala tak do 5min, což bylo asi brzo, jak to máte vy?
g.rendy píše:
a jak dlouho ho pouzivas? ja sem s nim zacala po vanocich jak mi zkoncila MS…tak sem zvedava
Teď jsme se snažili druhý cyklus, v každém cyklu jsem ho použila 3×. Teď mám docela hezký graf BT, a i se cítím trochu divně, tak doufám, ale testovat bude mít smysl až tak v neděli, spíš v pondělí ![]()
MisTer píše:
Já jsem od ledna začla praktikovat po sexu nohy nahoru a nevstávat tak uvidíme do ted jsem vstávala tak do 5min, což bylo asi brzo, jak to máte vy?
Já to vydržím tak 20minut, ale hlavně se podkládám polštářem
Mám u postele nachystanou knížku, tak se aspoň nenudím. Nohy střídám - chvíli do „svíčky“, pak zase pokrčené, ale pořád v podstatě nahoře ![]()
MisTer píše:
Já to dělám tak, že jdu před sexem na záchod, abych pak nemusela, po sexu si víc podložím zadek (jen z praktických důvodů, aby ze mě spermijky hned nevyšly a nemusela jsem na WC) cca na půl hoďky a pak se snažím usnout s nožkama u sebe a na záchod jít až k ránu. Touto metodou se nám zadařilo, otázka je, jestli by se nezadařilo i bez tělocviku
![]()