Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
3.1.12 17:53

:mrgreen: :mrgreen: Víš, že ani nevím, proč jsem to takhle napsala? Zkrátka jsme ji odchytli :lol: :lol:
my před Vánoci taky celý týden makali,ale možná toho bylo až moc, když to nevyšlo :,( …tak ti držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
3.1.12 17:53

Bekynka

Tak to gratuluji.-)
My se teď taky snažíme velice usilovně. Dle kalendáře máme ted akorát den před ovu a my už jsme to začali zichrovat od včerejšího dne..Jen netuším, jestli to klapne hned po menstruaci, která vlastně ukončila naše první zamlklé těhotenství…Uvidíme a necháme se překvapit. Ale myslím si, že by to mělo jít…Když mi dělal doktor ultrazvuk, tak říkal, že na levém vaječníku to není cysta, ale neprasklý folikul…Tak třeba tenhle teď někde putuje mýma vaječníkama nebo se k tomu alespoň chystá…To by bylo moc fajn…
Tak snad se kalendář neplete a vše klapne. Testíky na ovu doma jako na potvoru nemám..Ale zítra při cestě si je pořídím, ať jsem v obraze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
3.1.12 18:05

Ron 2011 :
Zatím ne.Doktor mi nasadil Utroš,abych měla pravidelný 28DC s tím,že to pár měsíců zkusíme,jak to půjde.Měřila jsem pouze teplotu,ale to mám jak na horský dráze.11.ledna jdu k doktoroi a skončíme u varianty číslo 2,kdy tam v půlce cyklu budu jezdit na folikulometrii.

Příspěvek upraven 03.01.12 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.1.12 18:08

holky,jste asi zaregistrované na womenzone,že? :) nějak se tam špatně orientuju,kde nastavím délku MS,vycházejí mi tam jinak plodné dny, než jsme si dle MS spočítala:-(
začínám blbnout,asi bych měla jít spíše dělat něco do práce:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
3.1.12 18:15
Bublla píše:
holky, tak jsem si myslela, ze dnes prijde MS, a ono nic… udelala jsem si rano test , a ono to vypada na //!!! Prikladam fotku, prvni test je z rana, druhy pred 5 min a digi taky pred chvilkou…a to mam jen 1 den zpozdeni!!! jsem vykulena

Moc gratuluji,určitě to je ten nejskvělejší pocit :) Tak si to užívej,jak nejvíc můžeš a mysli pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.12 19:18
Mar-sik píše:
Bublla píše:
holky, tak jsem si myslela, ze dnes prijde MS, a ono nic… udelala jsem si rano test , a ono to vypada na //!!! Prikladam fotku, prvni test je z rana, druhy pred 5 min a digi taky pred chvilkou…a to mam jen 1 den zpozdeni!!! jsem vykulena
Moc gratuluji,určitě to je ten nejskvělejší pocit :) Tak si to užívej,jak nejvíc můžeš a mysli pozitivně ;)

Dekuji moc!!! Budu se snazit byt v klidu:), i kdyz obcas to fakt nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3376
3.1.12 20:10

Bubllo, moc gratujuju… užívej si ten pocit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.1.12 20:13

Bublo - gratulace velikááááá!!!!!! tak držím palečky, ať je všechno v pořádku a miminko správně roste a hlavně an nás ty bacily pořádně hááááázej!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.1.12 20:15
jezinka86 píše:
Bubllo, moc gratujuju… užívej si ten pocit :dance:

Taky se přidávám a gratuluju! Já doufám, že budu ten případ, kdy budou moje vaječníky po HA nastimulovaný a povede se taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.1.12 20:46

holky,máte některá nastudované, kde je nejlepší s „tulením“ začít…1-2 dny před OVU??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.1.12 20:48

chtěla jsme napsat KDY :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
3.1.12 21:13
Bublla píše:

Náááádhera!!!! :dance: :dance: :dance: Gratuluji :-)

• Citovat
  • Upravit
2978
3.1.12 22:03

Hele děvčata, z nás snažilek2012 nás tu stakovou moc nezůstane:-) Jedna těhu za druhou:-) VELIKÁNSKÉ GRATULACE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
3.1.12 22:04

Ahoj holky,
tak to jsou same dobre zpravy, i ja mam dneska vyjimecne dobrou naladu :D

Bublo, moc gratuluju a vubec se nestresuj, vsechno dopadne dobre, ja vim, ze toho kolem sebe slychavas dost, ale to urcite neni tvuj pripad ;)

Andrejko, tak super!!!! Za chvilku nove snazenicko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
3.1.12 22:06

Z vlastni zkusenosti bych ti doporucila opravdu :hug: v den, kdy se ti objevi pozitivni ovu test. Nam se poprve podarilo miminko kdyz jsme se :hug: den pred a pak den po a ted, ( ktere bohuzel nedopadlo ) jsme se :hug: den pred, v den ovu a den po. Na nas to byl teda nadlidskej vykon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí