Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5313
5.1.12 08:39

No tak to je fajn…tak to asi to mimoděložní nebude…sem zvědavá jak to dopadne :-) takové pokusy si to moje tělo se mnou ještě nedělalo…sem zvědavá co mi na to poví Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
5.1.12 10:01

Dobré ráno :) Tak doufám, že bolest zad v bedrech a trochu občas i břicho a častější migréna jsou příznaky těhotenství, protože jestli ne, tak mě to fakt nebaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
5.1.12 10:08

tak držím palce, at jsou to příznaky ;) mám taky bolest zad, hlavy, břicha, ale asi to příznaky těhotenství nebudou… malá pravděpodobnost… :( tak snad se brzo dočkáme… :-D

• Citovat
  • Upravit
Lenuscha
5.1.12 10:13

Ahojte holky, předem se omlouvám za tento příspěvek, ale musím si asi „vykecat“. Dneska ráno jsem byla na gyndě, už 14 dní mě bolí břich-vpravo v podbřišku, ta bolest je docela intenzivní:(( před dvěma měsíci jsem měla stejné problémy, doktor měl dokonce podezření na mimoděložní..naštěstí se to nepotvrdilo a přišla MS…následující cyklus v poho, a tento zase již od začátku problémy…samozřejmě mě to vystrašilo, měla jsem strach, že by to mohlo být něco podobného nebo třeba cysta…Ale o to vlastně ani tak nejde. Ke svému gynekologovi chodím 9 let a vždycky jsem s ním byla moc spokojená, ale co se mi stalo dnes nechápu…choval se ke mě naprosto arogantně, ani mě pořádně nevyslechl, nevyšetřil,udělal ze mě úplného blbce, který vlastně ani neví, kde ho to pořádně bolí…holky opravdu hrozný, ve finále mě rozplakal :oops: utěšovala mě až seetřička :( prý si mám zajít na chirurgii a doporučil mi abych si udělala pořádek v cyklu když prý ani nevím kdy to mám dostat. Přitom já jsem pečlivka, cyklus mám jakžtakž dobrý , vím, i kdy mám ovulku!! Holky je mi na jednu stranu trapně, že jsem tak zareagovala a rozplakala se a na druhou stranu je mi to hrozně líto…a nevím, proč mě vlastně bolí to břicho :(

• Citovat
  • Upravit
14112
5.1.12 10:18

Teda to je přístup, to je mi líto muselo to být hrozné. MOžná bych uvažovala o změně doktora tohle opravdu není přístup vhodný doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.1.12 10:21

Ahojda, my se snažime od 1. ledna, tak snad to pude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
Lenuscha píše:
Ahojte holky, předem se omlouvám za tento příspěvek, ale musím si asi „vykecat“. Dneska ráno jsem byla na gyndě, už 14 dní mě bolí břich-vpravo v podbřišku, ta bolest je docela intenzivní:(( před dvěma měsíci jsem měla stejné problémy, doktor měl dokonce podezření na mimoděložní..naštěstí se to nepotvrdilo a přišla MS…následující cyklus v poho, a tento zase již od začátku problémy…samozřejmě mě to vystrašilo, měla jsem strach, že by to mohlo být něco podobného nebo třeba cysta…Ale o to vlastně ani tak nejde. Ke svému gynekologovi chodím 9 let a vždycky jsem s ním byla moc spokojená, ale co se mi stalo dnes nechápu…choval se ke mě naprosto arogantně, ani mě pořádně nevyslechl, nevyšetřil,udělal ze mě úplného blbce, který vlastně ani neví, kde ho to pořádně bolí…holky opravdu hrozný, ve finále mě rozplakal :oops: utěšovala mě až seetřička :( prý si mám zajít na chirurgii a doporučil mi abych si udělala pořádek v cyklu když prý ani nevím kdy to mám dostat. Přitom já jsem pečlivka, cyklus mám jakžtakž dobrý , vím, i kdy mám ovulku!! Holky je mi na jednu stranu trapně, že jsem tak zareagovala a rozplakala se a na druhou stranu je mi to hrozně líto…a nevím, proč mě vlastně bolí to břicho :(

Ahoj, to je mi moc líto, lékař by tě rozhodně neměl rozbrečet :( Zvlášť u gynekologa je to moc důležitý, aby ses u něj cítila dobře, takže radím sehnat jinýho, aby ti pomohl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli

Lenuscha: Asi se dnes hodně špatně vyspal, ale to ho neomlouvá! přešla bych k jinému doktorovi, já už bych k němu nešla! tak snad to s tím břichem dopadne dobře, ale určitě si někam zajdi!!! to bude dobrý! ;)

• Citovat
  • Upravit
peli
5.1.12 10:23

EWELINES - ahoj, my o pár dní dřív, tak uvidíme :-) at to dobře dopadne!!! kéž by to bylo hned :-D

• Citovat
  • Upravit
101
5.1.12 10:24

Jo jo taky doufám že mám příznaky. Bolí mě hlava pořád, spím ak zabitá ale vzbudím se unavená, bolí mě všechny svaly, mám píchání v podbřišku ,bolí mě prsa. Tak snad přeci jenom bude prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.1.12 10:25

peli četla jsem o těhotenském testu Day 7 že prý dokáže určit těhotenství už po 6 dnech. tak chci vyskoučet. Jinak na obyč test je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenuscha
5.1.12 10:27

HOlky peli, poppaea- děkuju!!! Já jsem hrozná citlivka, ale prostě si nemůžu pomoct, mám takovou blbou povahu :( pořád se z toho nemůžu nějak vzpamatovat, manžel mi řekl, že se mám hlavně snažit zase hodit do pohody, a že najdeme jiného lékaře :,( k tomuhle už nikdy nepůjdu!! Je to sice opravdu kapacita, ale nedokážu si představit, že by se měl tenhle otřesnej zážitek opatovat. Jinak jsem zrovna v období ovulace, tak jsem chtěla vědět, zda je všechno v pořádku…jsem bezva holky, děkuji za podporu.

• Citovat
  • Upravit
101
5.1.12 10:27

peli - jo už bych chtěla byt tak v 6 měsici… :D to čekani jestli jo nebo ne mě zabijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.1.12 10:28

můžu byýt v tom i když jsem tio dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.1.12 10:30

smishek11 - nektere zeny mohou při těhotenství dostávat normální menstruaci. to vim ze nekolikmojich kamaradek to tak melo a mimina byla zdrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí