Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
12.10.11 18:56

Tak to moc gratuluju. Já byla včera na genetice a dělali mi tam taky UTZ a dostala jsem hned 3fotky tak taky jednu přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
12.10.11 19:03

No jejej to jsou takovy drobeckove vid? :wink:
uz se hrozne tesim az budu vedet pohlavi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.10.11 19:45

Mně už ho včera chtěl říct, že prý se to v tomhle týdnu už dá poznat, ale prcek nespolupracoval a nechtěl se správně natočit. Takže závěr je, že pindíka nenašel, ale koukal z blbého úhlu, takže tam bylo blbě vidět.
Tak třeba se to dozvím za 14dní to jdu na kontrolu ke svému dr.
Hlavně aby byli prckové zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
12.10.11 20:03

Fakt jo? me kamaradka rikala, ze na normalnim utz to jde videt az okolo 20. tydne :-)
ja jdu na KO az 21. lis :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.10.11 20:09

Já tedy co jsem se tak dočetla i co jsem slyšela, tak by to mělo jít poznat dobře od 16.týdne a mně právě včera říkal, že na lepším UTZ od 14.týdne a tam jak jsem byla dělají taky ten NT screening, takže tam mají dobrý UTZ, ale holt se nechtěl natočit. Tak jsem zvědavá jestli mi řekne dr. něco za těch 14 dní nebo ne. JInak je taky spoustu případů, kdy se prcek neukáže třeba do 30.týdne, takže hlavně záleží jak budou dětičky spolupracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
12.10.11 20:15

No to jo, doufam, ze ten nas prcek jo, uz bych si rada neco koupila, ale nebavi me to kdyz nevim pohlavi :-D

vy si prejete holcicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.10.11 20:22

Jojo holčičku, ale kluka taky berem to je jasný :-)
Co si přejete vy?
Taky už bych si něco koupila, ale ještě to odkládám. Zatím jsem si koupila akorát těhu kalhoty a na věci na prcka koukám na netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
12.10.11 20:31

Taky holcicku, ale vsichni mi typuju kluka i dr. :-D

to ja nekoupila jeste nic :D ale dneska jsem mela fakt chut po kontrole neco koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.10.11 08:39

Já se taky tipuju na kluka. Uvidíme co z toho nakonec bude :-)
Mě už všechny kalhoty škrtily na břiše, tak jsem si musela koupit na gumu. Jinak bych taky zatím nic nekupovala.
Koukám na netu po kočárkách, postýlce a tak. Oblečky nechám asi až po Vánocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.10.11 08:44
Annnet píše:
Já se taky tipuju na kluka. Uvidíme co z toho nakonec bude :-)
Mě už všechny kalhoty škrtily na břiše, tak jsem si musela koupit na gumu. Jinak bych taky zatím nic nekupovala.
Koukám na netu po kočárkách, postýlce a tak. Oblečky nechám asi až po Vánocích.

Mě naštěstí zatím nic netlačí :mrgreen: ale těším se na ten pupík moooc :dance:
mě právě to koukání na netu moc nebere, musím to vidět na živo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.10.11 08:58

Na živo je to o dost lepší, to určitě :-) Akorát mě jak je pořád špatně, tak nemám náladu nikam chodit. Ale třeba když jdem o víkendu na koupit, tak vždycky zaběhnu kouknout na oblěčky, teď mají všude takové krásné plyšové kombinézky a overaly, moc pěkný, ale to na léto stejně pořizovat nebudu.
A taky jsme někdy před 14ti dny byli v Olympii, chtěla jsem si tam zkusit nějaké ty těhu kalhoty, tak jsem zaběhli i do toho krámku pro děti. Akorát tam nahoře jak maí postýlky, kočárky, oblečky tak jsme tam byli sami a ty prodavačky na nás koukaly, no moc jsem se tam necítila. Ptaly se jestli něco potřebujem a mi chtěli jen koukat ani jsem nevěděla na co konkrétního, tak jsme to jen obešli dokola a zase šli pryč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.10.11 09:02

Já koukám vždycky v tescu, tam mají taky krásný věci :srdce: ale nám ty zimní budou k prdu :mrgreen:

jaký typ kočárku se ti libí? :wink: kdy máš termín? asi si to psala, ale zapomela jsem :oops: my máme 9.5. :dance: budem potrebovat velkou korbu na zimu aby jsme je tam narvali:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.10.11 09:19

Chci čtyřkolku, protože máme hned za barákem les a taky nechci nic drahého. Kamarádka ze skupiny mi poradila Roan Marita, měla ho na první mimčo, to se narodilo v březnu a vydrželo jí v korbě celý ten rok a to byla malá spíš větší. Má hodně velkou tu korbu. No ono celkově takové ty levné kočáry mají korby větší než ty moderní, ale zase jsou dost těžké. Ale ten Roan není tak hrozný, ale ještě jsem ho neviděla naživo, tak pak se uvidí.
http://www.detskyraj.cz/…ce-2011/2012
Tohle je nějaká nejnovější verze, loňský model je levnější. A až bude prcek sedět tak bych asi do města pořídila nějaké skladné golfky :nevim:
V Tescu jsem už na hadříky taky koukala, ale když jsme tam byli, tak ještě nikdo o těhu nevěděl, tak jsem nechtěl aby mě někdo viděl :-)
Já mám 12.4., prcek je teda stabilně o nějaká den větší, ale na tom screeningu mi řekli, že termín nechají ten podle MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.10.11 09:22

No mě dr. říkala, že si myslí, že termín už mi zůstane :wink: tak jsi o měsíc napřed, já myslela, že je to tak 14 dní :wink:

no my budem potřebovat lehkej kočár bydlíme ve 4. patře bez výtahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.10.11 09:39

No já mám metřík 14+1 a ty 10+1, jestli ti teda odpovídá tak to jsou akorát 4týdny :-)
To budeš tahat celý kočár do 4.patra?
No my bydlíme ve 3. a s výtahem, ale máme 1+1 a kočár už se sem ani náhodou nevejde, takže bude zůstavat ve sklepě a budu nosit jen korbu a nebo prcka v autosedačce. Takže je mi vlastně jedno jaký kočár bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová