Snažilky srpen/září

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3987
7.10.10 15:43

Ahojky snažilky! :mavam:
Mohla bych se k vám taky přidat?Snažíme se se skoromanžou od srpna,kdy jsem vysadila prášky po cca 4 letech.Dneska jsem 24.dc a podle Fertilityfriend byla ovulka v neděli a sexík byl,tak snad se zadařilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.10.10 15:52

Ahoj holky, s přítelem se snažíme od srpna o miminko, v sobotu bych měla dostat menstruaci a když ne, tak testík a doufám, že se to podařilo…Jinak jsem dost nachlazená, bojím se brát nějaké léky, v lékarně mi doporučila homeopatikum, ale nic moc…Tak se mějte papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
8.10.10 10:23

Ahojky holky, tak se to tu trošku rozjelo,že jo?? To je dobře. Já bych měla podle příznáků mít dnes ovulku hlen tomu napovídá a je v něm i trocha krve, tak dnes na to vlítnem a snad se podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.10.10 10:31

Ahoj holky, můžu se přidat? Snažíme se od srpna, dnes jsem to měla dostat, ale ráno test negativní, příznaky zřejmě vsugerované :-), pobolívá mě břicho a záda, ale ms nikde, tak ještě tak trochu zadoufám, ale asi zbytečně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
8.10.10 10:41
tulidlo píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Snažíme se od srpna, dnes jsem to měla dostat, ale ráno test negativní, příznaky zřejmě vsugerované :-), pobolívá mě břicho a záda, ale ms nikde, tak ještě tak trochu zadoufám, ale asi zbytečně :cry:

Ahojky jasně, že můžeš, tak ještě chvilku počkej a pak ještě testni u někoho to trvá dýl než píšou na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.10.10 10:55

Ahoj,
tak já před třemi dny objevila na testu ducha a dneska už je tam hezky vidět //..já tomu nemůžu vůbec uvěřit..dneska mám dostat ms..tak si pořád říkám co když ještě přijde..dokonce se mi o tom i zdálo že jsem to dostala :oops: Jsem tak šťastná ale zároveň se teď pořád bojím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.10.10 11:08

Však já vím, vydrž Prťka vydrž! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 11:56

ahoj vsem snazime se o mimco uz pul roku a porad nic,nevim cim to je a jsem z toho uplne vyrizena,doma mame 3leteho chlapecka a snazime se o sourozence jenze nam to porad nevychazi. nevim co delame spatne a kdyz si na to vzpomenu je mi do breku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
8.10.10 12:35

Holky, já si myslím a tvrdí to i různí Dr., že je to hodně o psychice člověka. Od mých kamarádek, sester a matky vím, že si neměřily teploty, nehlídaly ovulaci, snad jen praktikovaly různé polohy a častěji měly sex a prostě to vyšlo. Někomu hned, někomu za pár měsíců. Myslím si, že čím víc budeme bláznit a hlídat se, tím se naše těhotenství jen oddálí. Takže Vám přeji, pokud to jde, klidnou hlavu a milujte se z lásky, ne za každou cenu otěhotnět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.10.10 12:39
Kacka369 píše:
Ahoj,
tak já před třemi dny objevila na testu ducha a dneska už je tam hezky vidět //..já tomu nemůžu vůbec uvěřit..dneska mám dostat ms..tak si pořád říkám co když ještě přijde..dokonce se mi o tom i zdálo že jsem to dostala :oops: Jsem tak šťastná ale zároveň se teď pořád bojím :lol:

No tak to všechny určitě držíme palce, jupíííííííííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.10.10 12:42
Holouška píše:
Holky, já si myslím a tvrdí to i různí Dr., že je to hodně o psychice člověka. Od mých kamarádek, sester a matky vím, že si neměřily teploty, nehlídaly ovulaci, snad jen praktikovaly různé polohy a častěji měly sex a prostě to vyšlo. Někomu hned, někomu za pár měsíců. Myslím si, že čím víc budeme bláznit a hlídat se, tím se naše těhotenství jen oddálí. Takže Vám přeji, pokud to jde, klidnou hlavu a milujte se z lásky, ne za každou cenu otěhotnět :-D

S tím naprosto souhlasím a u nás to tak i je, ale chápu, že pokud se někdo snaží hodně dlouho, těžko si to takhle hezky logicky zdůvodní a přestane se trápit…
My jmse si řekli, že začneme po svatbě, kdyby to bylo vyšlo hned, tak by děti od sebe byly přesně dva roky. Nevyšlo, nevadilo… ale když jsem v září zjistila, že jsem těhotná, měla jsem obrovskou radost… a když jsem týden nato už zase těhotná nebyla, tak to moc bolelo, a teď už mi to nedá, prostě na to někdy myslím, jak bych byla ráda, kdyby to vyšlo… :nevim:
Já myslím, že všechny moc dobře víme, že nemyslet na to je nejlepší. Bohužel pro většinu z nás nemožné, jinak bychom to tu neřešily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
8.10.10 13:53

Bunbinka: Taky s tebou souhlasím. Já má problémy s děložním čípkem. Doktorka mi nedávno sdělila, ať se snažíme a co nejdřive otěhotním. Kdyby náhodou měla přijít o dělohu nebo měla jiné komplikace…Jen to necháváme na přírodě a slyším od okolí, že to mám řešit tak třičtvrtě roku neúspěchu, že tato doba je normální pro snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.10.10 14:02

Holouška, zas na druhou stranu, já tě v tomhle trochu uklidním… jsem po dvou konizacích děložního čípku, taky mě strašili, že budu mít problémy s otěhotněním. No, Ondra se povedl po dvou měsících známosti ;). A teď se nechráníme od června a už v srpnu jsem otěhotněla. Sice jsem pak o miminko zase přišla, ale to nemělo s čípkem nic společného.
Takže neboj, ono to půjde :)

Ale jinak je fakt, že já taky nejsem zrovna „snažilka“ - tj. neměřím teplotu, nesleduju ovulaci, nekupuju testy, … prostě spolu spíme a uvidíme :). Spíš to beru jako snažení v tom, že chceme :).

Záleží taky na tom, kolik je ti let, je pravda, že já to v 35 vidím trochu hůř s tím čekáním třičtvrtě roku… ale co, když budu muset, tak počkám, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
8.10.10 18:17

ahojky holky..jůů kačko tak to gratuluju ke // a moc závidím..kéž už bych se taky dočkala..nestrachuj se a bud na sebe jen opatrna a vic pro to udelat nemuzes..pokud se neco ma stat tak se to stane a nikdo tomu nezabrani,ale nemysli hned na nejhorsi..uzivej si tu radost a na nic jinyho nemysli..
no a holky co se snazite dlouho..tak vam drzim palce at uz to vyjde..nedavno jsem se docetla o prstickovy metode..zadej si to tu do vyhleavace a neco si o tom precti a treba to pomuze a treba je to jen babska rada,ale i na tu psychiku to treba zabere:.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.10.10 07:37

Dobré ráno, tak já jsem to stále nedostala, takže zítra ráno budu zase testovat. Testovala jsem včera ráno a nic, ms mělá být v pátek, tak už fakt nevim :nevim:
Jinak přeju hezký slunečný den, víkend se taky povedl a sluníčka si snad užijeme celý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí