Snažilky srpen/září

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
14.10.10 15:00

Jo to mi je jasné,ale já myslela testem víš, kdy to mám měřit??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
14.10.10 15:01

Jo a kdyžtak si pročti tyhle stránky
http://merenibt.xf.cz/

Je tam všechno dá se říct,co budeš potřebovat vědět o měření ovu :palec:
Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
14.10.10 15:04

No,to je těžký říct přesně kdy.Někdo si udělá ovu test v 10 a je negativní a pak si ho udělá ve dvě odpoledne a je pozitivní.Ale já bych se tím nestresovala,tím testováním..stačilo mi to minulý měsíc a co peněz jsem vyhodila a hlavně neřešila nic jinýho,než že není úplně pozitivní..já totiž měla pořád dvě krásné čárky,ale nikdy ne úplně stejné,tak se to bere jako negativní..no a akorát mě to stresovalo :-D Teď měřím teplotu a je to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.10.10 15:06

Snažíme se 10 měsíců no…já jsem to zkoušela teďkom a čárka je úplně slabá, tak uvidím a ráno si změřím teplotu:-) Už taky nevím co bych dělala dříve aby to klaplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
14.10.10 15:11

Tomu rozumím…my se teda snažili teď druhý cyklus,ale už mi z toho taky pěkně hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.10.10 15:14

no to mě teda taky…ještě ke všemu mám strašně dlouhý cyklus 34 dnů to je pak to čekání neúnosné:-/// A každý měsíc si říkám že by?? a nakonec nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
14.10.10 15:19

No,mě první MS přišla po 38 dnech,tak teď jsem zvědavá teda,ale snad nedorazí nebo ať dorazí,ale dřív..ale myslím,že se mi to srovná.Za prvé před práškama jsem měla vždycky cyklus cca 28 dní a za druhý beru sarapis,tak snad pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.10.10 15:23

Já beru Utrogestan tak taky doufám, že zabere a nějak to už konečně klapne jako:-/// jinak mě za chvíli odvezou. Ta příroda je nespravedlivá že?:D:D:D:D jen samé vitaminý do sebe cpát a stejně nic:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
22.10.10 14:16

ahoj holky :-) kde jste všechny??? začínalo to vypadat, že se to tu pěkně rozjíždí a teď je tu nějak mrtvo… já od po nastoupila do práce po neschopence, tak jsem zase v jednom kole :-? no a v po jsem to měla dostat a pořád nic…tak mi ta provera asi moc nepomohla, zpravidelnila mi jen jeden cyklus :-( a pochybuju, že jsem těhotná…test jsem si dělala někdy před týdnem a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
22.10.10 21:09

Ahojte, tak jak to s vámi vypadá?? Už máte aspoň nějaké duchy??Klidně hoďte fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
22.10.10 21:10
agiil píše:
ahoj holky :-) kde jste všechny??? začínalo to vypadat, že se to tu pěkně rozjíždí a teď je tu nějak mrtvo… já od po nastoupila do práce po neschopence, tak jsem zase v jednom kole :-? no a v po jsem to měla dostat a pořád nic…tak mi ta provera asi moc nepomohla, zpravidelnila mi jen jeden cyklus :-( a pochybuju, že jsem těhotná…test jsem si dělala někdy před týdnem a nic :nevim:

Tak zkus testnout teˇza týden se toho může hodně změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
23.10.10 10:25

Ahoj :-) no necítím se jako těhotná…asi to budu mít zase rozházené, já dělala test tolikrát a vždycky jsem byla zklamaná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
25.10.10 10:53
agiil píše:
Ahoj :-) no necítím se jako těhotná…asi to budu mít zase rozházené, já dělala test tolikrát a vždycky jsem byla zklamaná :-(

Ahojky, a ovulku jsi měla kdy?? Ale tak cítít se tak ani nemusíš,některým holkám vůbec nic neví, nepociˇují a těhotné jsou. A ms máš mít kdy?? A kolik dní si po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
27.10.10 16:03

ahoj :-) no to totiž vůbec netuším, kdy jsem měla ovulku a jestli vůbec…spíš si myslím, že jsem jí ještě neměla, nějak se v té mé křivce tento měsíc vůbec nevyznám…no a ms jsem měla dostat min pondělí :-( a doktor má volno až 12…tak to bude fajn čekání… no a test jsem si dělala a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
31.10.10 18:39

ahojky holky..no u mě taky pořád nic..dnes jem 27. DC a testík zase negativní..no třeba ej na něj moc brzy ale už tomu přestávám věřit:((příští měsíc koupím ovulační testy a budu se řídit podle nich a snad už se taky brzy dočkám..život je až moc nespravedlivej..trošku toho štěstí už by to chtělo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí