Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo to mi je jasné,ale já myslela testem víš, kdy to mám měřit??? ![]()
Jo a kdyžtak si pročti tyhle stránky
http://merenibt.xf.cz/
Je tam všechno dá se říct,co budeš potřebovat vědět o měření ovu ![]()
Jak dlouho se snažíte?
No,to je těžký říct přesně kdy.Někdo si udělá ovu test v 10 a je negativní a pak si ho udělá ve dvě odpoledne a je pozitivní.Ale já bych se tím nestresovala,tím testováním..stačilo mi to minulý měsíc a co peněz jsem vyhodila a hlavně neřešila nic jinýho,než že není úplně pozitivní..já totiž měla pořád dvě krásné čárky,ale nikdy ne úplně stejné,tak se to bere jako negativní..no a akorát mě to stresovalo
Teď měřím teplotu a je to lepší ![]()
Snažíme se 10 měsíců no…já jsem to zkoušela teďkom a čárka je úplně slabá, tak uvidím a ráno si změřím teplotu:-) Už taky nevím co bych dělala dříve aby to klaplo ![]()
Tomu rozumím…my se teda snažili teď druhý cyklus,ale už mi z toho taky pěkně hrabe ![]()
no to mě teda taky…ještě ke všemu mám strašně dlouhý cyklus 34 dnů to je pak to čekání neúnosné:-/// A každý měsíc si říkám že by?? a nakonec nic ![]()
No,mě první MS přišla po 38 dnech,tak teď jsem zvědavá teda,ale snad nedorazí nebo ať dorazí,ale dřív..ale myslím,že se mi to srovná.Za prvé před práškama jsem měla vždycky cyklus cca 28 dní a za druhý beru sarapis,tak snad pomůže ![]()
Já beru Utrogestan tak taky doufám, že zabere a nějak to už konečně klapne jako:-/// jinak mě za chvíli odvezou. Ta příroda je nespravedlivá že?:D:D:D:D jen samé vitaminý do sebe cpát a stejně nic:D:D:D
ahoj holky
kde jste všechny??? začínalo to vypadat, že se to tu pěkně rozjíždí a teď je tu nějak mrtvo… já od po nastoupila do práce po neschopence, tak jsem zase v jednom kole
no a v po jsem to měla dostat a pořád nic…tak mi ta provera asi moc nepomohla, zpravidelnila mi jen jeden cyklus
a pochybuju, že jsem těhotná…test jsem si dělala někdy před týdnem a nic ![]()
Ahojte, tak jak to s vámi vypadá?? Už máte aspoň nějaké duchy??Klidně hoďte fotečky
agiil píše:
ahoj holkykde jste všechny??? začínalo to vypadat, že se to tu pěkně rozjíždí a teď je tu nějak mrtvo… já od po nastoupila do práce po neschopence, tak jsem zase v jednom kole
no a v po jsem to měla dostat a pořád nic…tak mi ta provera asi moc nepomohla, zpravidelnila mi jen jeden cyklus
a pochybuju, že jsem těhotná…test jsem si dělala někdy před týdnem a nic
Tak zkus testnout teˇza týden se toho může hodně změnit
Ahoj
no necítím se jako těhotná…asi to budu mít zase rozházené, já dělala test tolikrát a vždycky jsem byla zklamaná ![]()
agiil píše:
Ahojno necítím se jako těhotná…asi to budu mít zase rozházené, já dělala test tolikrát a vždycky jsem byla zklamaná
Ahojky, a ovulku jsi měla kdy?? Ale tak cítít se tak ani nemusíš,některým holkám vůbec nic neví, nepociˇují a těhotné jsou. A ms máš mít kdy?? A kolik dní si po ovu?
ahoj
no to totiž vůbec netuším, kdy jsem měla ovulku a jestli vůbec…spíš si myslím, že jsem jí ještě neměla, nějak se v té mé křivce tento měsíc vůbec nevyznám…no a ms jsem měla dostat min pondělí
a doktor má volno až 12…tak to bude fajn čekání… no a test jsem si dělala a nic ![]()
ahojky holky..no u mě taky pořád nic..dnes jem 27. DC a testík zase negativní..no třeba ej na něj moc brzy ale už tomu přestávám věřit:((příští měsíc koupím ovulační testy a budu se řídit podle nich a snad už se taky brzy dočkám..život je až moc nespravedlivej..trošku toho štěstí už by to chtělo:(