Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ty jo, 10 knedlíků jsem snad nikdy nesnědla
mě teď po dovči taky celkem chutná, pohoda, klid, ralax…horší to bude zase v práci…tak si brouzdám dneska po netu a hledám nějaké prac.nabídky
nějak mě to po 7letech u jedné firmy přestává bavit ![]()
No jo, ale ovocných
. Obyčejných sním tak 5 nebo 6
.
A co vlastně děláš? Někde v kanbceláři?
v kanceláři ne
pracuji v květinářství
ale nestojím za pultem…místo toho jezdím dělat po pobočkách inventury…raději bych si ale stoupla za ten pult
a copak děláš ty, teda mimo to, že jsi doma s prckem?
Ahojky, kromě toho, že jsem doma s prckem, tak občas něco překládám, předtím jsem taky překládala, tlumočila a hlavně učila. Španělštinu
.
Ahojky
tak to jsi šikulka, já jsem na jazyky úplně blb
ale asi, až budu na mateřské a budu mít čas, tak bych ráda angličtinu
![]()
agiil píše:
Ahojkytak to jsi šikulka, já jsem na jazyky úplně blb
![]()
ale asi, až budu na mateřské a budu mít čas, tak bych ráda angličtinu
![]()
Tak to moc držím palce
. Já na mateřské nestíhám nic … tedy jo, chodím na italštinu do jazykovky, ale prostě tam jdu a pak zase za týden, doma nezvládám nic… tedy dalo by se, ale chtělo by to silnou vůli, a tu já nemám ![]()
Tak koukám, holky, že to tady úplně usnulo… A doufám, že je to tím, že jste se všechny postupně přesunuly do diskuzí se stejným termínem porodu
.
Ahojky
já byla týden v práci od rána do večera, ale jak tak koukám, nikdo nic nepsal, co jsem tu nebyla…kde jste všichni???
Tady!!! ![]()
Nějak to tady opravdu spí:-P To je ale škoda.. Tak jak jste na tom?
My se zatím pořád usilovně snažíme:)
bumbinka: ahojky, chci se jen zeptat, ohledně příjmení dítěte, když bych chtěla, aby se jmenovalo po mě, tak co k tomu potřebuji? zjištovala sis o tom někdy něco? díky moc ![]()
agiil píše:
bumbinka: ahojky, chci se jen zeptat, ohledně příjmení dítěte, když bych chtěla, aby se jmenovalo po mě, tak co k tomu potřebuji? zjištovala sis o tom někdy něco? díky moc
Ahoooj holky ![]()
Agiil, po tobě se dítě bude jmenovat automaticky, pokud nebudeš mít papír, že to chceš jinak. Pokud bys chtěla, aby se jmenovalo po otci, musela bys s ním zajít na matriku a podepsat prohlášení o příjmení dítěte či jak se ten papír jmenuje, to je fuk, to by ti řekli. K tomu jsou potřeba oba rodiče s občankami a tvoje těhotenská průkazka.
Pokud nic takového nepodepíšete, bude se dítě automaticky jmenovat po tobě.
Jinak u nás celkem nic nového, neřekla bych, že se intenzivně snažíme, ale vzhledem k tomu, že spolu spíme v podstatě každý den, tak asi jo
. Po tom zamlklém těhotenství jsem krvácela delší dobu než normálně menses, vlastně ani nevím, kdy to mám dostat příště, protože počítám, že se mi tím cyklus rozhodil, tak se ani nestresuju nějakým počítáním ovulace a kdy bych si už už mohla dělat těh. test, prostě uvidíme… Teda, to jsem hrdinka, takhle teoreticky, samozřejmě že si tak občas říkám, co kdyby
. Ala zatím je na nějaké závěry asi čas.
Jeeee, tak to jsi mě moc potěšila
já marodím a tak si lámu hlavu s každou pitomostí, znáš to… No a u nás to vypadá tak, že spíš místo mimi bude brzo rozchod, bo si budoucnost představujem každý jinak…ale i takové věci se stávají a lepší hned, než to zjistit po letech…
No tak to jsi mě tedy moc nepotěšila… ale třeba se to ještě nějak vyvrbí a všehno dobře dopadne, a kdyby ne, tak máš určitě pravdu, že lepší teď, než s miminkem, v „nejhorším“ si miminko pořídíš s někým novým. A věř, že vím, o čem mluvím
.
Tak se hlavně brzo uzdrav a budu ráda, když sem písneš dobré zprávy
. Ale i ty horší, pokud bude problém a budeš se chtít podělit…
![]()