Snažilky srpen/září

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4267
6.9.10 13:16

Ahojky :lol:

Bumbinka, tak přítel ráno ještě spal, ale pak mi tvrdil, že ten teploměr slyšel, jak pípal, ale vzhledem k tomu, že mu určitě nedošlo, „kde že se to měří“ :lol: , tak to nijak nekomentoval :lol:

No a malá celý víkend spala normálně celou noc ve své posteli, tak jsem si už tleskala, že už nebude chodit do ložnice a ejhle, z neděle na pondělí zas přišla, tak si říkám, že to vypadá, jako kdyby respektovala víkend že mamka chce být s tatkou, ale po víkendu zas hybaj zpět do starého režimu :lol: , no, sranda s těma dětma někdy fakt :lol:

No a dělám VŠ obor ekonomiky a managementu v průmyslu…a vzhledem k tomu, že přednášky jsou jednou týdně v pátek odpoledne, přítel pomáhá, jak jen to jde, tak mi to příjde celkem vpohodě, ale uvidíme, ted jdu do třetáku, tak budu zanedlouho psát bakalářku a do toho plán druhého dítka, no, náročné to asi bude, ale jaksi jinak jsem to moc vymyslet nemohla :lol:

No a když máš 2 dny zpoždění, tak co test, jsi nezkoušela???Já bych to asi nevydržela a musela si to aspon takto ověřit :lol: , tak nás nenapínej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.10 15:47
jeanette.26 píše:
No a když máš 2 dny zpoždění, tak co test, jsi nezkoušela???Já bych to asi nevydržela a musela si to aspon takto ověřit :lol: , tak nás nenapínej :lol:

Zkoušela :dance: . Koupila jsem si ho dneska, když jsem šla s prckem ze cvičeníčka a nevydržela jsemto, když přes poledne spal, počůrala jsem si papírek… Sice tam píšou, že ráno, ale vydržte to, že jo? ;).
Ale opatrně, opatrňoučce se začínám radovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
6.9.10 15:56

Ahoj děvčata :-) můžu se přidat? sice se s přítelem snažíme už asi cca 12 měsíců, ale pořád nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.10 16:00
agiil píše:
Ahoj děvčata :-) můžu se přidat? sice se s přítelem snažíme už asi cca 12 měsíců, ale pořád nic…

Já myslím, že určitě můžeš :). A to bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
6.9.10 16:13

jj :-) první
já pro samou práci a strach z toho, že bych měla mimi s někým nesprávným, tak jsem to pořád odkládala, až na někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.10 16:21

Jo, to znám. Ale nakonec to vyšlo, a skoro to vypadá, že už dvakrát :). A kolik ti je, jestli se můžu zeptat? Zatím jsem tady mezi těmi mladičkými holkami jediná „vykopávka“ :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
6.9.10 16:25

jasně, že můžeš :-) je mi 28, tak si říkám, že asi na čase se snažit :-)
jsem tu na skok, zítra s přítelem letíme do egypta, tak se tu ukážu zase za týden :-) třeba nám to taky na té dovči výjde, byla bych moc ráda :-)
a moc ti gratuluju k tomu druhému miminku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.10 16:31

Tak to jsi ještě taky mladice, zase mě nikdo nezachránil :lol: . Hezky si užijte dovolenou. A třeba si odtamtud přivezete miminečko ;).

Příspěvek upraven 06.09.10 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
6.9.10 16:34

no byl by to nejkrásnější dáreček, který bysme si dotama přivezli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
6.9.10 16:35

a nic si z toho nedělej, že jsi tu nejstarší, každý je tak starý, na kolik se cítí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11962
6.9.10 16:36

přijel mi přítel, tak mažu do směnárny a koupit plavky :-) zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
6.9.10 17:34

Ahojky holky, omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyla, ale víkend vyl plně nabytý, tak jsem vůbec nic nestíhala. Ale koukala jsem, že se to tu pěkně rozzůstá, to jsem ráda. A vítám agiil!!!A přeji ať ti to brzy vyjde. Dočetla jsem se, že by bumbinka měla mít druhé mimčo, tak gratuluji!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.10 18:48

Ahoj holky,může se přidat 21letá snažilka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
6.9.10 19:02
Marciii píše:

ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.10 19:06
Tezz9 píše:
Marciii píše:
ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?

tak my se snažíme zatím druhý měsíc.včera skončilaMS takže jedem nanovo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital