Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
Bumbinka, tak přítel ráno ještě spal, ale pak mi tvrdil, že ten teploměr slyšel, jak pípal, ale vzhledem k tomu, že mu určitě nedošlo, „kde že se to měří“
, tak to nijak nekomentoval ![]()
No a malá celý víkend spala normálně celou noc ve své posteli, tak jsem si už tleskala, že už nebude chodit do ložnice a ejhle, z neděle na pondělí zas přišla, tak si říkám, že to vypadá, jako kdyby respektovala víkend že mamka chce být s tatkou, ale po víkendu zas hybaj zpět do starého režimu
, no, sranda s těma dětma někdy fakt ![]()
No a dělám VŠ obor ekonomiky a managementu v průmyslu…a vzhledem k tomu, že přednášky jsou jednou týdně v pátek odpoledne, přítel pomáhá, jak jen to jde, tak mi to příjde celkem vpohodě, ale uvidíme, ted jdu do třetáku, tak budu zanedlouho psát bakalářku a do toho plán druhého dítka, no, náročné to asi bude, ale jaksi jinak jsem to moc vymyslet nemohla ![]()
No a když máš 2 dny zpoždění, tak co test, jsi nezkoušela???Já bych to asi nevydržela a musela si to aspon takto ověřit
, tak nás nenapínej ![]()
jeanette.26 píše:
No a když máš 2 dny zpoždění, tak co test, jsi nezkoušela???Já bych to asi nevydržela a musela si to aspon takto ověřit, tak nás nenapínej
Zkoušela
. Koupila jsem si ho dneska, když jsem šla s prckem ze cvičeníčka a nevydržela jsemto, když přes poledne spal, počůrala jsem si papírek… Sice tam píšou, že ráno, ale vydržte to, že jo?
.
Ale opatrně, opatrňoučce se začínám radovat…
Ahoj děvčata
můžu se přidat? sice se s přítelem snažíme už asi cca 12 měsíců, ale pořád nic…
agiil píše:
Ahoj děvčatamůžu se přidat? sice se s přítelem snažíme už asi cca 12 měsíců, ale pořád nic…
Já myslím, že určitě můžeš
. A to bude první?
jj
první
já pro samou práci a strach z toho, že bych měla mimi s někým nesprávným, tak jsem to pořád odkládala, až na někdy…
Jo, to znám. Ale nakonec to vyšlo, a skoro to vypadá, že už dvakrát
. A kolik ti je, jestli se můžu zeptat? Zatím jsem tady mezi těmi mladičkými holkami jediná „vykopávka“
.
jasně, že můžeš
je mi 28, tak si říkám, že asi na čase se snažit ![]()
jsem tu na skok, zítra s přítelem letíme do egypta, tak se tu ukážu zase za týden
třeba nám to taky na té dovči výjde, byla bych moc ráda ![]()
a moc ti gratuluju k tomu druhému miminku ![]()
Tak to jsi ještě taky mladice, zase mě nikdo nezachránil
. Hezky si užijte dovolenou. A třeba si odtamtud přivezete miminečko
.
Příspěvek upraven 06.09.10 v 16:39
no byl by to nejkrásnější dáreček, který bysme si dotama přivezli ![]()
a nic si z toho nedělej, že jsi tu nejstarší, každý je tak starý, na kolik se cítí ![]()
přijel mi přítel, tak mažu do směnárny a koupit plavky
zatím pa pa
Ahojky holky, omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyla, ale víkend vyl plně nabytý, tak jsem vůbec nic nestíhala. Ale koukala jsem, že se to tu pěkně rozzůstá, to jsem ráda. A vítám agiil!!!A přeji ať ti to brzy vyjde. Dočetla jsem se, že by bumbinka měla mít druhé mimčo, tak gratuluji!!!
![]()
Marciii píše:
Ahoj holky,může se přidat 21letá snažilka?
ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?
Tezz9 píše:Marciii píše:ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky,může se přidat 21letá snažilka?
tak my se snažíme zatím druhý měsíc.včera skončilaMS takže jedem nanovo ![]()