Snažilky srpen/září

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
17.8.10 06:55

určitě podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.8.10 11:01

to doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
17.8.10 15:51
Tezz9 píše:
Ahojky, tak to jsem ráda. my o 2 měsíční pauze, co mi doktor opět nasadil HA , tak se teprv začneme opět snažit. A y teda zatím nic, zatím se nezadařilo? Tak doufám, že to co nejdřív dopadne

Ahoj holky:-)

tak já to mám v plánu od září, ale už ted jsem dobrala antiko, tak uvidím, předpokládám, že hned napoprvé to nevýjde, tak uvidíme.
Tezz- jak to myslíš s tou 2-měsíční pauzou?
Jinak, je mi 29 a doma mám už jedno 2,5 leté zlobidlo:-)
JO a velmi obdivuji 18-letou maminku, to já v tom věku se teda na dítě necítila ani náhodou, spíš mám pocit, že jsem v té době byla sama ještě děcko a neměla jsem vlastně ani zázemí jiné než u rodičů, tak držím pěstičky:-)jak dlouho jste už s přítelem spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
17.8.10 16:52

Ahojky holky, tak to jsem ráda, že tu nebudu jediná mlaˇonká mě je 19. No tu 2měsíční pauzu jsem měla nasazenou antiko, takže teď čekám až MS dorazí a pak na to vlítnem. Tak to vám zavidím malé capartíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
17.8.10 17:00
Tezz9 píše:
Ahojky holky, tak to jsem ráda, že tu nebudu jediná mlaˇonká mě je 19. No tu 2měsíční pauzu jsem měla nasazenou antiko, takže teď čekám až MS dorazí a pak na to vlítnem. Tak to vám zavidím malé capartíky

to jakože předtím jsi nic nebrala? asi se ptám jako blb :oops: a proč jsi to brala ty 2 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
17.8.10 17:02

ne předtím jsem brala HA 2 Roky, v prosinci 2009 jsem vysadila a jelikož jsem měla nepravidelnou MS a pak jsem ji i 2 měsíce nedostala, tak mi DR v červnu nasadila HA. Takže proto ta 2 měsíční pauza. A teď se začnem opět snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.8.10 23:11

jeanette.26

ahojky holky :) s přítelem jsme spolu byli 2 a půl roku a potom jsme měli rok a půl pauzu a tedka jsme zase spolu asi 3 měsíce.. je mu 26.. :) HA jsem brala 4 roky a před dvěma měsíci jsem ji vysadila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
18.8.10 08:22

ahojky, jsme na tom úplně stejně.ted taky ocekavam MS a pak snad na dovolene se zadari..i kdyz vime, ze se to hned povest nemusi vid? jinak mimochodem, jmenuju se Kamila, je mi 24 a jsem z Karlových Varů. Moc mě těší a doufám, že si občas napíšem, jak na tom jsme :-) měj se zatím moc krásně a držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
18.8.10 13:58

Ahojky:-)

tak malá snad usla, tak můžu na chvíli za váma:-)
Tezz- já se ptala, protože já ted taky brala antiko jen 2 měsíce a předtím nic, ale já to měla z jiného důvodu, kdysi totiž jedna moje kolegyně v práci se snažila otěhotnět a moc to nešlo, tak ji dr jako první z věcí zkusil nasadit na 2 měsíce antiko, s tím, že, když je pak vysadí, tak prý to je", jak když pohnojí" a protože je to tělo takové zblázněné v tu chvíli, tak prý se může stát, že hned otěhotní a protože se mi něco podobného stalo u dcery, že jsem vysadila a do 2 měsíců bylo hotovo, tak jsem se na to ptala dr, jestli s tím nemá zkušenost a co ona na to a ona, že zaručit mi tím nemůže nic, ale pokud s tím mám takovouto zkušenost, tak at je klidně ty 2 měsíce beru, že zkazit tím nemůžu nic:-)
Tak uvidím, mi už MS skončila právě včera, ale stejně ted ještě otěhotnět nechci, respektive nejdřív tak na konci září, raději v říjnu nebo listopadu…mám k tomu takové divné důvody a všechny tím vždy rozesměju :lol:
Spíš mám strach z toho, že to potřebuji tak moc načasovat, že na to budu tím tuplem moc myslet a právě se nepodaří…první dítko bylo neplánované, takže tohle jsem nikdy neřešila…sice si furt říkám, že budu v pohodě a v klidu a nebudu na to myslet, ale už se vidím, jak tu bečím a zoufám někdy v prosinci, že jsem furt netěhotná a za 2 měsíce do práce, kam nechci…no, nevím, nevím…
Včera jsem se zaregistrovala na nějaké stránce, kde se počítá nějak kdy má být ovulace, ale stejně tomu moc nerozumím :lol: asi jsem úplné pako, ale tohle tak nějak zatím šlo vždy mimo mě…jak jsem již psala, první dcera se zadařila hned a neplánovaně, takže vůbec netuším, co obnáší kontrolovat si plodné dny, nebo kdy mám ovulaci…
A vy to nějak řešíte, nebo prostě tomu necháváte volný přirozený průběh?
Je to totiž taky i tím, že ted, jak jsem doma a přišla jsem na tyto stránky, tak se tu občas dozvídám takové věci, že pak člověk přemyšlí a špekuluje nad kdečím, aspon teda já, to kdysi jsem chodila do práce, neměla vůbec čas, tak jsem tohle neřešila… :lol:

No, nic, holky, potřebuji něco dodělat, tak se zatím loučím a zase se ozvu a vy taky napište, jinak jsem Žaneta ( asi většině došlo z nicku :lol: ) a jsem z Ostravy a je mi 29,ale to už jsem asi psala, tak si říkám, jestli tu nebudu mezi váma za starou raketu, když jste tu tak mladounké:-)No, snad mě tu přetrpíte :lol:

zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
18.8.10 14:05

žanet, mě je 31 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
18.8.10 14:47
sajinda píše: žanet, mě je 31 :lol:

tak super :lol: , už jsem se bála, že tu budu nejstarší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
18.8.10 15:24
jeanette.26 píše:
tak super :lol: , už jsem se bála, že tu budu nejstarší :lol:

Ja se pridavam, me je take 31 :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
18.8.10 15:35
dandoch píše:
jeanette.26 píše:

no, výborně, se nám to tu ale hezky rozjíždí :lol:

Dandoch- pochází tvůj nick z tvého jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
18.8.10 16:07
jeanette.26 píše:
dandoch píše:
jeanette.26 píše:

no, výborně, se nám to tu ale hezky rozjíždí :lol:

Dandoch- pochází tvůj nick z tvého jména?

ahojky, dovolím si odpovědět za Dandocha, snad se nebude zlobit :oops: . známe se i v soukromí. jméno Daniela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
19.8.10 08:18

pro Žanet

ahojky Žanet, určitě tu nebudeš naší „maminou“ :-) Já jsem Kamila, je mi 24 a jsem z Karlových Varů. O dovolené jsem se byla podívat v Ostravě a musím říct, že se mi tam celkem líbilo, hlavně na Stodolní :lol:
Měj se zatím moc hezky.ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital