Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tezz9 píše:
Ahojky, tak to jsem ráda. my o 2 měsíční pauze, co mi doktor opět nasadil HA , tak se teprv začneme opět snažit. A y teda zatím nic, zatím se nezadařilo? Tak doufám, že to co nejdřív dopadne
Ahoj holky:-)
tak já to mám v plánu od září, ale už ted jsem dobrala antiko, tak uvidím, předpokládám, že hned napoprvé to nevýjde, tak uvidíme.
Tezz- jak to myslíš s tou 2-měsíční pauzou?
Jinak, je mi 29 a doma mám už jedno 2,5 leté zlobidlo:-)
JO a velmi obdivuji 18-letou maminku, to já v tom věku se teda na dítě necítila ani náhodou, spíš mám pocit, že jsem v té době byla sama ještě děcko a neměla jsem vlastně ani zázemí jiné než u rodičů, tak držím pěstičky:-)jak dlouho jste už s přítelem spolu?
Ahojky holky, tak to jsem ráda, že tu nebudu jediná mlaˇonká mě je 19. No tu 2měsíční pauzu jsem měla nasazenou antiko, takže teď čekám až MS dorazí a pak na to vlítnem. Tak to vám zavidím malé capartíky
Tezz9 píše:
Ahojky holky, tak to jsem ráda, že tu nebudu jediná mlaˇonká mě je 19. No tu 2měsíční pauzu jsem měla nasazenou antiko, takže teď čekám až MS dorazí a pak na to vlítnem. Tak to vám zavidím malé capartíky
to jakože předtím jsi nic nebrala? asi se ptám jako blb
a proč jsi to brala ty 2 měsíce?
ne předtím jsem brala HA 2 Roky, v prosinci 2009 jsem vysadila a jelikož jsem měla nepravidelnou MS a pak jsem ji i 2 měsíce nedostala, tak mi DR v červnu nasadila HA. Takže proto ta 2 měsíční pauza. A teď se začnem opět snažit
ahojky holky
s přítelem jsme spolu byli 2 a půl roku a potom jsme měli rok a půl pauzu a tedka jsme zase spolu asi 3 měsíce.. je mu 26..
HA jsem brala 4 roky a před dvěma měsíci jsem ji vysadila ![]()
ahojky, jsme na tom úplně stejně.ted taky ocekavam MS a pak snad na dovolene se zadari..i kdyz vime, ze se to hned povest nemusi vid? jinak mimochodem, jmenuju se Kamila, je mi 24 a jsem z Karlových Varů. Moc mě těší a doufám, že si občas napíšem, jak na tom jsme
měj se zatím moc krásně a držím palečky
Ahojky:-)
tak malá snad usla, tak můžu na chvíli za váma:-)
Tezz- já se ptala, protože já ted taky brala antiko jen 2 měsíce a předtím nic, ale já to měla z jiného důvodu, kdysi totiž jedna moje kolegyně v práci se snažila otěhotnět a moc to nešlo, tak ji dr jako první z věcí zkusil nasadit na 2 měsíce antiko, s tím, že, když je pak vysadí, tak prý to je", jak když pohnojí" a protože je to tělo takové zblázněné v tu chvíli, tak prý se může stát, že hned otěhotní a protože se mi něco podobného stalo u dcery, že jsem vysadila a do 2 měsíců bylo hotovo, tak jsem se na to ptala dr, jestli s tím nemá zkušenost a co ona na to a ona, že zaručit mi tím nemůže nic, ale pokud s tím mám takovouto zkušenost, tak at je klidně ty 2 měsíce beru, že zkazit tím nemůžu nic:-)
Tak uvidím, mi už MS skončila právě včera, ale stejně ted ještě otěhotnět nechci, respektive nejdřív tak na konci září, raději v říjnu nebo listopadu…mám k tomu takové divné důvody a všechny tím vždy rozesměju ![]()
Spíš mám strach z toho, že to potřebuji tak moc načasovat, že na to budu tím tuplem moc myslet a právě se nepodaří…první dítko bylo neplánované, takže tohle jsem nikdy neřešila…sice si furt říkám, že budu v pohodě a v klidu a nebudu na to myslet, ale už se vidím, jak tu bečím a zoufám někdy v prosinci, že jsem furt netěhotná a za 2 měsíce do práce, kam nechci…no, nevím, nevím…
Včera jsem se zaregistrovala na nějaké stránce, kde se počítá nějak kdy má být ovulace, ale stejně tomu moc nerozumím
asi jsem úplné pako, ale tohle tak nějak zatím šlo vždy mimo mě…jak jsem již psala, první dcera se zadařila hned a neplánovaně, takže vůbec netuším, co obnáší kontrolovat si plodné dny, nebo kdy mám ovulaci…
A vy to nějak řešíte, nebo prostě tomu necháváte volný přirozený průběh?
Je to totiž taky i tím, že ted, jak jsem doma a přišla jsem na tyto stránky, tak se tu občas dozvídám takové věci, že pak člověk přemyšlí a špekuluje nad kdečím, aspon teda já, to kdysi jsem chodila do práce, neměla vůbec čas, tak jsem tohle neřešila… ![]()
No, nic, holky, potřebuji něco dodělat, tak se zatím loučím a zase se ozvu a vy taky napište, jinak jsem Žaneta ( asi většině došlo z nicku
) a jsem z Ostravy a je mi 29,ale to už jsem asi psala, tak si říkám, jestli tu nebudu mezi váma za starou raketu, když jste tu tak mladounké:-)No, snad mě tu přetrpíte ![]()
zatím pa ![]()
sajinda píše: žanet, mě je 31
tak super
, už jsem se bála, že tu budu nejstarší ![]()
jeanette.26 píše:sajinda píše: žanet, mě je 31tak super, už jsem se bála, že tu budu nejstarší
Ja se pridavam, me je take 31
.
dandoch píše:jeanette.26 píše:Ja se pridavam, me je take 31sajinda píše: žanet, mě je 31tak super, už jsem se bála, že tu budu nejstarší
.
no, výborně, se nám to tu ale hezky rozjíždí ![]()
Dandoch- pochází tvůj nick z tvého jména?
jeanette.26 píše:dandoch píše:jeanette.26 píše:Ja se pridavam, me je take 31sajinda píše: žanet, mě je 31tak super, už jsem se bála, že tu budu nejstarší
.
no, výborně, se nám to tu ale hezky rozjíždí
Dandoch- pochází tvůj nick z tvého jména?
ahojky, dovolím si odpovědět za Dandocha, snad se nebude zlobit
. známe se i v soukromí. jméno Daniela ![]()
ahojky Žanet, určitě tu nebudeš naší „maminou“
Já jsem Kamila, je mi 24 a jsem z Karlových Varů. O dovolené jsem se byla podívat v Ostravě a musím říct, že se mi tam celkem líbilo, hlavně na Stodolní ![]()
Měj se zatím moc hezky.ahoj