Snažilky srpen/září

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
19.8.10 18:28
Kacka369 píše:
Budeme se snažit až od září..Já bych teda chtěla už tak rok..ale ukecala jsem to nakonec až teď :lol:
A co vy? Už se snažíte?

No my už se snžili od listopadu 2009, ale nějak to nešlo měla jsem nepravidelnou MS, a pak 2 měsíce jsem ji neměla vůbec, tak mi dr nasadil HA, teď jsem dobrala plato a čekám až mi skončí MS a opět začnem. Můžu se zeptat jak máš satrého přítele ,jestli nechceš odpovídat nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.8.10 19:02

Je mu taky 20 :-)
A tvému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.8.10 19:16
Kacka369 píše:
Je mu taky 20 :-)
A tvému?

mému je 26, ty jo, tak to se klanim,takových mladých kluků je málo, co by chtělo ve 20 mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.8.10 19:23

Fakt? No mi to tak už ani nepřijde..tak u nás to prostě tak nějak vyplynulo…připadali jsme si sami
A ty už máš po škole? Já totiž ještě studuju…ale VŠ a docela lehkou takže vpohodě..

Příspěvek upraven 10.10.10 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.8.10 19:47
Kacka369 píše:
Fakt? No mi to tak už ani nepřijde..tak u nás to prostě tak nějak vyplynulo…připadali jsme si sami tak jsme si koupili králíka..nepomohlo..pak štěně..to stačilo tak 3 měsíce :lol: Takže když už to tak cítíme oba tak je asi jedno kolik nám je..a jsem ráda že to tak je..
A ty už máš po škole? Já totiž ještě studuju…ale VŠ a docela lehkou takže vpohodě..

no my si nejdřív pořídili psa,ale malýho, pak rybičky a morče,ale přítel pak přišel s nápadem, že by už chtěl vozit kočárek. Tak jsme začli. Já už mám po střední teď pracuju. tak v případě,že by se vám to povedlo,tak by to šlo dostudovat i nějak dálkově ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.8.10 19:58

Jj..přešla bych na dálkové..na denní bych si netroufla..i když lidí na hlídaní by bylo spoustu, ale to zase nechci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.8.10 20:15
Kacka369 píše:
Jj..přešla bych na dálkové..na denní bych si netroufla..i když lidí na hlídaní by bylo spoustu, ale to zase nechci.. :think:

tak to chápu, by sis mimčo vůbec neužila a výchova by taky nebyla podle tvého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
21.8.10 13:50

Zase mám problém :-(

Ahoj snažilky :-(
Tak útvar je pryč, MS mi vyvolali,ale 18.8 měla dojít další MS a nikde není :-(
Těhu testy negativní,takže předpokládám,že těhule nejsem,nemám ani žádné příznaky. Takže v pondělí volám k Dr. a snad mi stím něco udělá :-(, ale mám také pocit,že jsem neměla ovulku :-( takže možná má anovulační cykly :-(
Takže Dr. i asi dá nějaké léky na pravidelnou MS a půjdu na utz jestli mám folíky a uvidíme co a jak :-(, nemáte stím nějaké zkušenosti vy???
Drž te palce a já přeju všem snažilkám //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
23.8.10 20:54
pavlinka77 píše:
Ahoj snažilky :-(
Tak útvar je pryč, MS mi vyvolali,ale 18.8 měla dojít další MS a nikde není :-(
Těhu testy negativní,takže předpokládám,že těhule nejsem,nemám ani žádné příznaky. Takže v pondělí volám k Dr. a snad mi stím něco udělá :-(, ale mám také pocit,že jsem neměla ovulku :-( takže možná má anovulační cykly :-(
Takže Dr. i asi dá nějaké léky na pravidelnou MS a půjdu na utz jestli mám folíky a uvidíme co a jak :-(, nemáte stím nějaké zkušenosti vy???
Drž te palce a já přeju všem snažilkám //

Ahojky, promiň ale s tímto já žádnou zkušenost nemám tak ti neporádím, bohužel. A co ti dnes řekla DR? Jak jsi zatím dopadla ,neboj palečky držíme i tobě přeji brzy //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.8.10 23:30

tak volala jsem tam a řekla,že má volnej termín až za 14 dní,a tak se zítra seberu a jdu do nemocncie na ambulanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
25.8.10 12:32

Tak to je taky dobrý, mě vzal tenkrát doktor hned druhej den a ža tam měl lidí. A jak si tam dopadla už si tam byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.8.10 18:34

Ahoj :-) no my se začali snažit v červenci ale moc rádá se k tobě přidám :lol: ráda si s někým popovídám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
29.8.10 21:57

Ahojky, vítám tě tu, budu ráda,když si popovídáme. A snažíte se teprv teď nebo jste se už snažili dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
30.8.10 13:03

Ahoj holčinky :mavam:

tak mi skončil víkendový maraton oslav, grilování a vůběc :lol: Naši slavili narozky a přijela na návštěvu tchýně se švagrem, tak jsem furt lítala, starala se, vozila něco někam, někoho někam :lol:
Teda, ne že bych je tu neměla ráda, to určitě ne, ale na druhou stranu malá měla ted tak nabouraný režim, že ji budu ještě týden dávat zase zpět do latě :lol:
tak jsem zvědavá jestli u toho bude ještě energie vyrábět nějaké to další potomstvo :lol:
a navíc mi za nedlouho zase začíná škola a čeká mě těžký rok, tak uvidíme :lol:

A jak se máte vy ostatní a co u vás nového a vůbec, tož napište tu něco zajimavého a veselého z vašich životů :lol:

zatím se mějte moc hezky, jdu se najíst mám šílený hlad…

papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.10 15:41

Ahoj holky tak dneska spoždění šestý den a test negativní, mám zkusit ještě jeden nebo je ještě brzo?? :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí