Snažilky srpen/září

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
1.9.10 12:59

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Sice jste tu samé mlaďoučké, ale snad nejsem zas tak příšerná vykopávka :). Je mi (tedy tenhle týden bude) 35, manželovi taky, máme chlapečka starého skoro 19 měsíců, ten se „zadařil“ po dvouměsíční známosti. A teď bychom chtěli druhé, přestali jsme se chránit v červnu, přes prázdniny jsme se moc neviděli, takže snažení začíná vlastně až teď :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
1.9.10 22:07
bumbinka píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Sice jste tu samé mlaďoučké, ale snad nejsem zas tak příšerná vykopávka :). Je mi (tedy tenhle týden bude) 35, manželovi taky, máme chlapečka starého skoro 19 měsíců, ten se „zadařil“ po dvouměsíční známosti. A teď bychom chtěli druhé, přestali jsme se chránit v červnu, přes prázdniny jsme se moc neviděli, takže snažení začíná vlastně až teď :).

Ahojky, no jasně že se můžeš přidat jen ať nás tu je víc. Tak snad se vám zadaří co nejdřív. když jste při prvním měli takové štěstí. My se snažili taky teď, právě mi probíhá ovulka,takže se snažíme se snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
1.9.10 22:09
Miska219 píše:
Ahoj holky tak dneska spoždění šestý den a test negativní, mám zkusit ještě jeden nebo je ještě brzo?? :nevim: :-(

Ahojky , tak ještě chvilku počkej a pak zkus ještě jeden. A když bude i pak negativní,tak se pak další týden objednej k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
2.9.10 12:55
Miska219 píše:
Ahoj holky tak dneska spoždění šestý den a test negativní, mám zkusit ještě jeden nebo je ještě brzo?? :nevim: :-(

Tak, jak to, Miško, dopadlo????

A co vy ostatní, jak se všichni máte?Trošku nám to tady vázne, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
2.9.10 15:04

Ahoj holky :mavam: tak dneska MS dorazila :cert: mrcha jedna!!!! :zed: co nadělám takže zase všechno od začátku… tedka už se budeme víc snažit :-) jinak kde jste všichni, nějak to vážně upadá :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.9.10 15:08

Jé, Miško, to je mi líto, ale neboj, příště to vyjde :palec: .

Tezz9 píše:
My se snažili taky teď, právě mi probíhá ovulka,takže se snažíme se snažit

To já ani nevím, kdy mám ovulaci, ale asi to začnu zkoumat. Jdete na to nějak „vědecky“? Ovu testy, měření teploty či co já vím, co se všechno dá dělat? Nebo si prostě tipujete, že v polovině cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
2.9.10 22:06
bumbinka píše:
Jé, Miško, to je mi líto, ale neboj, příště to vyjde :palec: .
Tezz9 píše:
My se snažili taky teď, právě mi probíhá ovulka,takže se snažíme se snažit
To já ani nevím, kdy mám ovulaci, ale asi to začnu zkoumat. Jdete na to nějak „vědecky“? Ovu testy, měření teploty či co já vím, co se všechno dá dělat? Nebo si prostě tipujete, že v polovině cyklu?

Ahojky, no jelikož jsem to předtím nesledovala, tak jsem se teď rozhodla, že použiji ovu testy a sledování čípku. Tak jsem zvědavá jak to dopadne , doufám že dobře. A jak to jde u tebe? Ty si ovulaci nijak nesleduješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
2.9.10 22:08
jeanette.26 píše:
Miska219 píše:

Tak, jak to, Miško, dopadlo????

A co vy ostatní, jak se všichni máte?Trošku nám to tady vázne, co?

Ahojky to jo trochu to tu zaostává, bylo by potřeba to tu nějak oživit:-)) A jak jde snaženíčko u tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
2.9.10 22:28

dneska mi dorazila MS :cert: takže jedeme od znova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.9.10 09:24
Ahojky, no jelikož jsem to předtím nesledovala, tak jsem se teď rozhodla, že použiji ovu testy a sledování čípku. Tak jsem zvědavá jak to dopadne , doufám že dobře. A jak to jde u tebe? Ty si ovulaci nijak nesleduješ?

Právě že zatím nesleduju, tak tady pokukuju, co by případně bylo asi tak nejlepší :).
Na měření BT se necítím, většinou se vzbudím tím, že se vzbudí prcek, a už se vidím, jak mu vysvětluju, že musí být chvilku hodný v postýlce, že maminka vstane až za chvíli :).
Takže mi případně asi zbydou ty testy, ale to asi vyjde dost draho, ne?
Nejspíš to necháme třeba do konce roku jen tak na přírodě a pak se uvidí, zas na druhou stranu s četností milování minimálně třikrát do týdne bychom se snad mohli do ovulace trefit ;).

Miško, držím palce, ať je tahle MS poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.9.10 10:17

Kéžby byla poslední… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
3.9.10 13:31
bumbinka píše:To já ani nevím, kdy mám ovulaci, ale asi to začnu zkoumat. Jdete na to nějak „vědecky“? Ovu testy, měření teploty či co já vím, co se všechno dá dělat? Nebo si prostě tipujete, že v polovině cyklu?

Tak já ti popravdě řeknu, že jsem ještě donedávna vlastně ani moc netušila, co to ta ovulace je :lol: a že jsem plodná jen pár dní v měsíci mě teda ani ve snu nenapadlo :lol: takže pro mě momentálně docela šok a to hlavně proto, že první dcera byla neplánovaná, takže to prostě vyšlo ( no, ani se moc nedivím, protože sex byl snad každý den, takže tam to zpětně je docela jasné, spíš jsme spoléhali na to, že tehdejsí partner je jaksi neplodný, takže proč se nějak stresovat, že bych měla otěhotmět, že?o to větší šok to jaksi pak byl…na tu dobu pravda moc rada nevzpomínám, ale ted už bych to neměnila, malá je miláček :lol:

No, ale ted to jaksi potřebuji docela přesně naplánoavt, protože mám příští rok státnice a tak bych docela potřebovala, aby se to mimčo narodilo až po nich…ale zase potřebuji otěhotnět nejpozději do února, abych se 3.3. nemusela vrátit do práce…takže já jsem momentálně ve stresu, zda to výjde…

No a tak jsem si teda načetla nějaké informace a začla jsem si tento měsíc měřit tu bazální teplotu a jsem až překvapená, jak se to každý den fakt mění :lol: , ale měřím to +- s půlhodinovým zpožděním nebo zas dřív, záleží, jak malá vstane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
3.9.10 13:36
bumbinka píše:

Na měření BT se necítím, většinou se vzbudím tím, že se vzbudí prcek, a už se vidím, jak mu vysvětluju, že musí být chvilku hodný v postýlce, že maminka vstane až za chvíli :).

No, malá se v noci přesouvá k nám do ložnice a spí tam až do rána a budí se +- kolem 8.00 a já hned po ní a máš vidět její komentáře, jak se jdu měřit :lol: jsem zvědavá, jak to bude komentovat zítra, když bude doma tatínek ( podotýkám, on o tom neví, že jsem něco takového začla praktikovat, asi bude mírně v šoku, je pravda trošku konverzativnější :lol: a předpokládám, že on nemá ani v nejměnším tušení, že je možno otěhotnět jen nekteré dny v měsíci a ne nikoli každý den :lol: ) a jestli mu to půjde názorně předvést, cože to tam ta matka každé ráno tropí, tak potěš koště :lol:
Ale upřímně, já to spíš zkoušela ze zvědavosti, zda ta teplota je fakt někdy jiná, ovulaci jsem si tak nějak napočítala přes nějaký program na netu a +- ty teploty podle toho sedí…tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.10 07:54

Jeanette, tak to máš s měřením BT taky zajímavé ;). Co po víkendu? Jak se tvářil manžel? Ten můj by vůbec netušil, co to provádím, a pak by se strááášně smál :lol: . Jiné je to určitě při dlouhodobém snažení, tam asi i chlapi chápu ledacos, ale u nás zatím nevím…

Jinak, holky, mám dva dny zpoždění :think: , ale nevím nevím, nějak se bojím tomu věřit vzhledem k tomu, že v srpnu jsme se fakt skoro neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.9.10 07:55

A co vlastně studuješ, když píšeš o státnicích? To musí být stejně docela náročné, když už jedno dítě doma máš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí