Snažilky srpen/září

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
19.8.10 10:14

Ahoj holky.
Můžu se k vám přidat? Je mi 20 a s přítelem se chceme začít snažit o mimi od září :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
19.8.10 10:36
sajinda píše:
jeanette.26 píše:
dandoch píše:
jeanette.26 píše:
sajinda píše: žanet, mě je 31 :lol:
tak super :lol: , už jsem se bála, že tu budu nejstarší :lol:
Ja se pridavam, me je take 31 :wink: .

no, výborně, se nám to tu ale hezky rozjíždí :lol:

Dandoch- pochází tvůj nick z tvého jména?
ahojky, dovolím si odpovědět za Dandocha, snad se nebude zlobit :oops: . známe se i v soukromí. jméno Daniela :lol:

Ahojky, presne tak, me jmeno Daniela, jeste ze Te mam Sajindo :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
19.8.10 10:44
Kacka369 píše:
Ahoj holky.
Můžu se k vám přidat? Je mi 20 a s přítelem se chceme začít snažit o mimi od září :)

Ahojky, no jasne, vitej mezi nami :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
19.8.10 12:43
sajinda píše:ahojky, dovolím si odpovědět za Dandocha, snad se nebude zlobit :oops: . známe se i v soukromí. jméno Daniela :lol:

já to tušila :lol: mám k tomu jménu velkou slabost :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
19.8.10 12:45

ted jsem si všimla.....jaktože se mi nezobrazuje metřík pod příspěvkem???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
19.8.10 12:54

ahoj žanet, to chápu, že máš k tomu jménu slabost, vidím na metříku, dandoch Ti určitě taky napíše, jejich malá - 3 roky se taky jmenuje Danielka :lol:
když se Ti nezobrazuje metřík, máš pravděpodobně nahoře nad diskusí zaškrtnuto nezobrazovat podpisy. klikni na to, ukáže se Ti u toho červený křížek a pak se Ti budou zobrazovat podpisy i metříky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
19.8.10 13:16
sajinda píše:
ahoj žanet, to chápu, že máš k tomu jménu slabost, vidím na metříku, dandoch Ti určitě taky napíše, jejich malá - 3 roky se taky jmenuje Danielka :lol:

jů, to je najednou Danielek :lol: takže, chápu-li dobře, tak „velká dandoch (mamka)“ i „malá dandoch(dcera)“ je Daniela? (jejda, snad to někdo po mě pochopí........)

když se Ti nezobrazuje metřík, máš pravděpodobně nahoře nad diskusí zaškrtnuto nezobrazovat podpisy. klikni na to, ukáže se Ti u toho červený křížek a pak se Ti budou zobrazovat podpisy i metříky :palec:

díka za radu, už to vidím:-)to víš, já takový pc antitalent :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
19.8.10 13:24
jeanette.26 píše:
sajinda píše:

jů, to je najednou Danielek :lol: takže, chápu-li dobře, tak „velká dandoch (mamka)“ i „malá dandoch(dcera)“ je Daniela? (jejda, snad to někdo po mě pochopí........)

když se Ti nezobrazuje metřík, máš pravděpodobně nahoře nad diskusí zaškrtnuto nezobrazovat podpisy. klikni na to, ukáže se Ti u toho červený křížek a pak se Ti budou zobrazovat podpisy i metříky :palec:
díka za radu, už to vidím:-)to víš, já takový pc antitalent :-D

jasně, obě jsou Daniely :lol: Velká Daniela a malá Danielka :palec:
já Tě chápu dobře a super, že už Ti fungujou metříky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
19.8.10 14:33

ahojky, vítám tě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
19.8.10 16:53
Kamilka.Kamí píše:
ahojky, vítám tě :-)

ahojky, jestli to patřilo mě, tak já vítám Tebe! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.8.10 17:48
jeanette.26 píše:
Ahojky:-)

tak malá snad usla, tak můžu na chvíli za váma:-)
Tezz- já se ptala, protože já ted taky brala antiko jen 2 měsíce a předtím nic, ale já to měla z jiného důvodu, kdysi totiž jedna moje kolegyně v práci se snažila otěhotnět a moc to nešlo, tak ji dr jako první z věcí zkusil nasadit na 2 měsíce antiko, s tím, že, když je pak vysadí, tak prý to je", jak když pohnojí" a protože je to tělo takové zblázněné v tu chvíli, tak prý se může stát, že hned otěhotní a protože se mi něco podobného stalo u dcery, že jsem vysadila a do 2 měsíců bylo hotovo, tak jsem se na to ptala dr, jestli s tím nemá zkušenost a co ona na to a ona, že zaručit mi tím nemůže nic, ale pokud s tím mám takovouto zkušenost, tak at je klidně ty 2 měsíce beru, že zkazit tím nemůžu nic:-)
Tak uvidím, mi už MS skončila právě včera, ale stejně ted ještě otěhotnět nechci, respektive nejdřív tak na konci září, raději v říjnu nebo listopadu…mám k tomu takové divné důvody a všechny tím vždy rozesměju :lol:
Spíš mám strach z toho, že to potřebuji tak moc načasovat, že na to budu tím tuplem moc myslet a právě se nepodaří…první dítko bylo neplánované, takže tohle jsem nikdy neřešila…sice si furt říkám, že budu v pohodě a v klidu a nebudu na to myslet, ale už se vidím, jak tu bečím a zoufám někdy v prosinci, že jsem furt netěhotná a za 2 měsíce do práce, kam nechci…no, nevím, nevím…
Včera jsem se zaregistrovala na nějaké stránce, kde se počítá nějak kdy má být ovulace, ale stejně tomu moc nerozumím :lol: asi jsem úplné pako, ale tohle tak nějak zatím šlo vždy mimo mě…jak jsem již psala, první dcera se zadařila hned a neplánovaně, takže vůbec netuším, co obnáší kontrolovat si plodné dny, nebo kdy mám ovulaci…
A vy to nějak řešíte, nebo prostě tomu necháváte volný přirozený průběh?
Je to totiž taky i tím, že ted, jak jsem doma a přišla jsem na tyto stránky, tak se tu občas dozvídám takové věci, že pak člověk přemyšlí a špekuluje nad kdečím, aspon teda já, to kdysi jsem chodila do práce, neměla vůbec čas, tak jsem tohle neřešila… :lol:

No, nic, holky, potřebuji něco dodělat, tak se zatím loučím a zase se ozvu a vy taky napište, jinak jsem Žaneta ( asi většině došlo z nicku :lol: ) a jsem z Ostravy a je mi 29,ale to už jsem asi psala, tak si říkám, jestli tu nebudu mezi váma za starou raketu, když jste tu tak mladounké:-)No, snad mě tu přetrpíte :lol:

zatím pa :mavam:

Ahojky jeanette, děkuji ti za povzbuzení jsem ráda, že jsi napsala. Já abych se ti přiznala, tak předtím než mi dr nenasadil znovu HA, tak jsme to nechávali na přírodě,ale nedařilo se, tak teď bych chtěla zkusit ivu testy a sledovat ovulaci,třeba se povede. Ale v ovulaci kdy přesně se snažit jsem taky zatím moc nepochopila, nevím asi jsem divná. Ale uvidíme snad se povede. Hlavně jak jsi říkala,když si člověk něco naplánuje,tak to většinou nevyjde,asi raději počítat s tím, že teda tenhle měsíc ne zkusíme příští a vůbec se tím netrápit,ale bohužel v některých případech to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.8.10 17:50
Kacka369 píše:
Ahoj holky.
Můžu se k vám přidat? Je mi 20 a s přítelem se chceme začít snažit o mimi od září :)

Ahojky klidně se přidej budem jedině rády. Jsem ráda,že jsi skoro stejně stará se mnou, že nebudu jediná takhle mladá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.8.10 17:54

To já si ještě nedávno myslela že jsem asi jediná na světě co chce mimčo tak brzo..alespoň podle reakcí okolí to tak vyplynulo :lol:
Takže jsem ráda že je nás víc.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.8.10 18:12
Kacka369 píše:
To já si ještě nedávno myslela že jsem asi jediná na světě co chce mimčo tak brzo..alespoň podle reakcí okolí to tak vyplynulo :lol:
Takže jsem ráda že je nás víc.. :dance:

To jo u mě se docela i doktor divil proč tak brzo.Ale tak proč by ne, když se člověk na to cítí. A vy se teprv budete snažit nebo už nějaké snaženíčko bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.8.10 18:24

Budeme se snažit až od září..Já bych teda chtěla už tak rok..ale ukecala jsem to nakonec až teď :lol:
A co vy? Už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital