Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bumbinka píše:jeanette.26 píše:Spíš bych předpokládala, že by se mu to líbilo a že by si zvyknulbumbinka píše:No, to si nejsem až tak jistá, abych tim neodrovnala mého chlapa už po druhém dnijeanette.26 píše:Tak tím nic nezkazíš, ne?
Proto se už ted trochu bojím, jak to výjde nám ten příští měsíc, to abychom souložili preventivně raději každý den, ne?![]()
![]()
.
Tak to sice taky předpokládám,ale aby zvládnul ten prvotní šok a překvapení ![]()
Ahoj! Tak jak vám jde snažení? Já konečně dobrala HA
takže za chvíli jdeme na to ![]()
Kacka369 píše:
Ahoj! Tak jak vám jde snažení? Já konečně dobrala HAtakže za chvíli jdeme na to
Jako ted hned v poledne?
tak to je super ![]()
jeanette.26 píše:Kacka369 píše:Jako ted hned v poledne?
Ahoj! Tak jak vám jde snažení? Já konečně dobrala HAtakže za chvíli jdeme na to
tak to je super
Neee
Za trošku větší chvíli..ale už se nemůžu dočkat..Kéžby to hned vyšlo ![]()
Ahoj holky ![]()
Předčasem jsem se sem přihlásila, byla jsem po kyretáží a domluvili jsme se s manželem, že od září bychom se mohli začít snažit, a zítra mám ovu, jenže já jako napotvoru nachladla, dostala antibiotika (podle Dr. šetrnější, kdybych náhodou otěhu.) no ale beztak mám strach, kdyby se něco pokazilo a kašlu jako stará vychlastan kuřačka. Myslíte, že mám počkat až na další měsíc?
Přeji Vám, aby se zadařilo, ať je to vpoledne nebo za malou či velkou chvíli
Mějte se fajnově!
Ahoj holky,
pokorně se vracím, můžu?
Sice jsem měla // na testu, ale po pár dnbech jsem začala krvácet, začalo mi klesat hcg v krvi, a miminko už není
. Tak snad bude jinak všechno v pořádku, podle dr. je to běžné, že se vajíčko oplodní, ale nezahnízdí se do sliznice a odejde s krví jako zpožděná MS, spousta žen si toho práý ani nevšimne, u mě to bylo o něco později, takže jsem mezitím stihla mít několikadenní zpoždění, pozitivní test i dost vysoké hcg v krvi. Škoda, jinak jsem o tom ani nemusela vědět a nemuselo mě to bolet. Na těle ne, ale na duši jo. Ale zase lepší takhle, než později, prý to dalšímu těhotenství nevadí, tak doufám, že to tak opravdu bude…
Tak nám všem držím palce ![]()
Ahoj Bumbinko, tak to je mi moc líto. Vím, že to bude znít blbě, ale asi něco bylo špatně, tak lepší, když to teď odešlo samo, než abys musela jít na kyretáž. Věř mi, vím o čem mluvím, mě se to stalo v 10tt.
Tak se drž, máš hroznou výhodu, že nemusíš na nic čekat a můžete hned znovu začít.
Tvá doktorka má naprostou pravdu, prý se to opravdu stává běžně, ale věř, že jsou na to holčiny mnohem hůř. Brzo se oklepeš a budeš myslet na nové mimčo.
papa
Ahojky děvčata
tak se vracím z dovolené, odpočatá a ve fajn náladě
co nového???
bumbinka: tak to je mi moc líto
snad budeš brzo v pořádku a hurá na další snažení
hlavu vzhůru
budem ti všichni držet palečky a podporovat!
Ahoj agiil
. A jak bylo na dovolené? Pohodička, viď? Já bych taky potřebovala někam na chvíli vypadnout, ale houby houby, zlatá rybko
.
Vypadla jsem akorát včera z domova, přijela moje máma a hlídala a já jsem běhala po úřadech a zařizovala jsem si změnu příjmení a bydliště na dokladech, na řidičák jsem čekala přes dvě hodiny
. Sice jsem si teoreticky mohla mezitím dojít něco vyřídit, ale zrovna v tom včerejším počasí nic moc, tak jsem si aspoň četla
.
bumbinka: ahoj
bylo krásně!!! jelikož jsme byli v Egyptě, tak počasí prostě nádhera
byla to naše první opravdová dovolená, tak super, nebýt toho, že můj drahý si vzal sebou služební tel. a každou chvilku zvonil, až do té chvíle, než mě to přestalo bavit a dala jsem mu to najevo, tak prostě pohádka.
Jinak, už jsem tu dovču fakt potřebovala, v práci ponorka, no však to znáš… ![]()
Změna příjmení? Svatba? To ten můj nechce o svatbě ani slyšet ![]()
Tak to jste si to krásně užili, to je super
. První opravdová dovolená? Jak dlouho jste spolu? teda jetli neva, že se ptám…
agiil píše:
Změna příjmení? Svatba? To ten můj nechce o svatbě ani slyšet
Jj, svatba, ale neboj, žádná romantika, Ondrovi už byl skoro rok a půl, když jsme se brali
. A to hlavně proto, že jsem začala vyhrožovat, že jestli se nevezmeme, tak se další dítě bude jmenovat po mně
.
jeee
já mu to říkala taky s tím příjmením, že se bude jmenovat dítě po mě
a myslím to vážně, teda pokud to jde, já si to ještě nikde nezjišťovala …Jasně, že se můžeš zeptat, jsem soplu něco malinko přes dva roky ![]()
Já právě u prvního věděla, že se bude prcek jmenovat po příteli, protože jsem byla rozvedená, tak mi bylo blbý, aby se dítě jmenovalo vlastně po někom úplně cizím. A vzhledem k tomu, že jsem otěhotněla po dvouměsíční známosti, měli jsme před porodem jiné starosti než svatbu
. Ale teď když jsme říkali, že chceme druhé, tak jsme se dohodli, že bude lepší se vzít, a to pokud možno ještě než otěhotním, aby mi pak nebylo blbě
. No, takže všechny kroky splněny, Ondorvi už rekontruujeme pokojíček, aby se odstěhoval z ložnice, tak teď ještě to druhé těhotenství
. Snad to vyjde, jsem po tom zaniklém nějak přejetá
. Ale to bude OK, je to spíš psychika, než že by mi něco bylo… aspoň myslím.
A teď jsem hlavně přejetá z toho, že jsem snědla deset jahodových knedlíků
![]()