Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezké pondělí přeji ![]()
To byl ale krásný víkend,co,holky?Jak jste ho užívaly?Bohužel byl teda asi jeden z posledních tak hezkých v tomhle roce a pak zase zimaa,brrr.A prý snad tisíciletá jsem slyšela,no to snad ne,i když zimu mám ráda teda no,ale všeho s mírou,co říkáte?
Já jsem dneska 28.dc a v pátek udělám asi testík,protože ovulka byla 20.dc podle Fertility,tak dřív by to nemělo stejně cenu.Kolem toho 20. sexík byl dost často,tak se modlím!
Jo,když už jsem u toho,tak jaký máte názor na Fertility teda?Já jestli myslíte,že je to spolehlivá stránka a tak..Ovu test jsem si nedělala,ale bolel mě podbříšek a hleník asi taky byl,ale těžko říct,zase tak zběhlá v tom nejsem.Takže jsem vlastně tak nějak ovulka brala podle Fertility,když mi ji ukázal.Co myslíte?Jsou ty stránky spolehlivý?
Jo holky a teď mě pár dní bolely prsa,teda hlavně pravý a přijde mi,že se mi i zvětšily nebo zpevnily,i ten muj chlap mi to řiká… ![]()
No o té zimě jsem taky slyšela a snad to nevyjde ![]()
Já nevydržela a ráno jsem opět testovala, zbyl mi teda už jen mamatest 25j. a je tam druhá!!!!!! Slabounká, ale už ji ani neřadím mezi duchy ![]()
Takže dneska valím do lékárny a ráno zase, nemůžu tomu uvěřit ![]()
Na tu stránku vůbec nechodím, takže neporadím. Každopádně mně vycházela ovulace dle internetových výpočtu (vlastně i podle MS a hlenu) na 24.9. a sexík byl až 27.9. v noci, už to bylo snad pár minut 28.9.
Ahoj holky. Doufám že nevadí, že se přidávám:-) S přítelem se snažíme 11 měsíců a musím říct, že už mi s toho pěkně hrabe a potřebovala bych se s někým o tom pobavit:-) Kdo je na tom nějak podobně
Holky, tady to začíná vypadat nadějně, kacka a tulidlo se s námi asi brzo rozloučí
.
Katuszko, jasně že se můžeš přidat, myslím, že mluvím za všechny… Já tedy na tom nejsem stejně jako ty, nesnažíme se 11 měsíců, ale můj příběh si v téhle diskuzi snadno vysleduješ… Rozhodně na tom všechny jsme stejně v tom, že CHCEME MIMINKO ![]()
Jj už jsem to tak celkme všechn očetla no:-) Je to krasné, že se o tom můžu s někým popovídat…každý měsíc čekat na testování je únavné docela:-)
Katuszko,souhlasím s tebou.
My se teda snažíme druhý měsíc (v pátek budu testovat),ale dá se říct,že na to myslím každou volnou chvíli..miminko bysme si oba opravdu strašně přáli a já věřím,že se nám brzy poštěstí!Aby ne,jsme zdraví(doufám),mladí,opravdu se milujeme a máme kde bydlet,no,co víc si přát…
Jinak já první měsíc beru Sarapis a sex byl v době ovulky,tak snad to vyjde.Teplota se mi ze včerejších 36,8 zvedla na 37,tak doufám
a modlííím see ![]()
Ahoj holky
vítám nové snažilky
no pěkně se to tu rozrůstá, jupiiii ![]()
katuszko: jsme na tom podobně, my se snažíme rok a pořád nic, no ale snad to brzo výjde…musíme doufat
bumbinko: co pokojíček, už je vše hotovo? Já pořád marodím, tak alespoň žádný stres a doháním doma, ce nestíhám když chodím do práce…
Ahoj holky můžu se taky přidat?
My se snažíme od srpna. MS nepravidelná, tak nemůžu vychytat ovulku a nepoznám ji, protože se nějak neprojevuje. Z testíků mi už šibe, protože mi nic neukazují, tak to necháme náhodě asi…
Ahoj holky,taky se k Vám ráda přidám jestli můžu.Mám takovej dotaz.12-15 DC jsem špinila a od tý doby mě stále bolí v podbřišku,spíše na pravé straně.Myslíte,že by to mohlo být těhu?
Ahoj slečny..agiil tak to jsme na tom nějak podobně. Nevíte někdo kde si mohu vytisknout graf, abych mohla taky měřit a jaké teploty by měly být??
Dobré ráno holky ![]()
Můžu se k vám přidat? Už se někomu zadařilo? Nečetla jsem Vás celý
My se taky s přítelem snažíme (spíš já se ho snažím vždycky znásilnit aby se moc nebránil
)
Jinak jsem Blanka a je mi 24 ![]()
katuszka: ahojky graf netuším, kde se dá vytisknout, ale postačí ti, když si budeš každé ráno zaznamenávat baz.teplotu a graf si tím vytvoříš sama, jakmile se ti teplota začne zvyšovat, tak to je ovulka ![]()
kalendář na zaznamenávání ti dají u doktora ![]()
Ahoj Blani
jasně, že se můžeš přidat, asi budu mluvit za všechny
snažilak není nikdy dost
a jak dlouho se snažíte?
Ahoj,
no já vysadila prášky koncem dubna, a přítel mi na to řekl, že dítě ještě nechce, ale když přijde, tak mu to vadit nebude. Tak jsem ho chvilku nechala, dávali jsme si pozor a v srpnu jsme přestali být až tak moc opatrní ![]()
Tak to je fajn
ono to těm chlapům trvá většinou trochu dýl ![]()
no já se půl roku trápila tím, jak mu říct, že bych chtěla mimi a on s tím pak přišel sám, když jsem byla navštívit známou, které se narodily dvojčátka ![]()
měla jsem strašnou radost a od té doby se snažíme… Je to rok a pořád nic…ale teď se podařilo mému doktorovi konečně mi upravit cyklus, tak snad to brzo půjde
necháme se překvapit…