Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,tak jak se daří?? Máte dobré zprávy. Je tu zase nějaké mrtvo. Já už jsem se pro tento měsíc rozhodla, že zase po druhé zkusím ovu testíky tak jsem zvědavá.
Tezz9 píše:
Ahojky holky,tak jak se daří?? Máte dobré zprávy. Je tu zase nějaké mrtvo. Já už jsem se pro tento měsíc rozhodla, že zase po druhé zkusím ovu testíky tak jsem zvědavá.
ahojky..já zatim nevim jak jsem tenhle mesic dopadla..test 27.DC byl negativni ael mam vetsi a bolava prsa a dost chute a bolest v krizi az na ledvinach a tak testnu asi zase ted v patek a nebo nedeli..dsotat jsem to mela vcera a zatim nic:)
jo a jeslti to nevyjde tak jdu taky do ovu testiku..kde je kupujes?
AliceP píše:Tezz9 píše:ahojky..já zatim nevim jak jsem tenhle mesic dopadla..test 27.DC byl negativni ael mam vetsi a bolava prsa a dost chute a bolest v krizi az na ledvinach a tak testnu asi zase ted v patek a nebo nedeli..dsotat jsem to mela vcera a zatim nic:)
a kdy si měla ovulaci a co používáš za testy?? Tak to máš jště furt naději.Tak to držím palečky,aby tio to dopadlo
AliceP píše:
jo a jeslti to nevyjde tak jdu taky do ovu testiku..kde je kupujes?
já je kupuju přes internet jsou to ovu testy wondfo a jsou opravdu dobré.
včera a dnes jsem si je dělala a tak ještě nevím mám je nějaké silnější a ms jsem měla 26.10.2010 a skončila 31.10.2010 a předevčírem jsem si je dělala a byl divně silnější. přidám foto
jo tak to jo kamoska taky rikala ze je kupuje pres net..no to vypada zajimave teda..mozna to znamena ze se jen ovu teprv blizi a za par dni budou silnejsi
no to doufám taky,ale je mi divný,že tak brzo by už ovulace byla. no nevím uvidím za pár dní.
no to jo ael i to je mozny..ja jsem jendou asi mela ovulaci 7 den ..teda nevim ael tehdy kdyz jsem potratila a rekli mi ze podle velikosti plodu je to 5 tt tak jsem to vypocitala na 7.DC ale je to dsot nepresny ..fakt netusim ale asi to mozny je
AliceP píše:
no to jo ael i to je mozny..ja jsem jendou asi mela ovulaci 7 den ..teda nevim ael tehdy kdyz jsem potratila a rekli mi ze podle velikosti plodu je to 5 tt tak jsem to vypocitala na 7.DC ale je to dsot nepresny ..fakt netusim ale asi to mozny je [/citacAliceP píše:
no to jo ael i to je mozny..ja jsem jendou asi mela ovulaci 7 den ..teda nevim ael tehdy kdyz jsem potratila a rekli mi ze podle velikosti plodu je to 5 tt tak jsem to vypocitala na 7.DC ale je to dsot nepresny ..fakt netusim ale asi to mozny jetak to mě mrzí. A teď se tedy pokoušíte o další mimčo?? a kolikátý, že jsi dpo?? A ty se nějak sleduješ kdy máš ovu??
ted se znovu snazime od zari po 4 mesicich..ne ne ovu nesleduju ale jak jsem minule otehotnela tak jsem si jenom odecetla dny a vyslo mi to na 7DC takze dost nepresna informace..ale od pristiho mesice si zacnu taky delat ovu testy..v zari jsme to s manzelem poctive nedodrzovali ale v rijnu jsme se tulili od 8.DC az do asi 21.DC mozna dyl ob den..tak jeslti to nevyjde tak jdu do tech testiku
AliceP píše:
ted se znovu snazime od zari po 4 mesicich..ne ne ovu nesleduju ale jak jsem minule otehotnela tak jsem si jenom odecetla dny a vyslo mi to na 7DC takze dost nepresna informace..ale od pristiho mesice si zacnu taky delat ovu testy..v zari jsme to s manzelem poctive nedodrzovali ale v rijnu jsme se tulili od 8.DC az do asi 21.DC mozna dyl ob den..tak jeslti to nevyjde tak jdu do tech testiku
já si myslim,že to vyjde. tak ještě tak dva dny vydrž a pak se znovu testni, to už by tam mohlo být něco vidět.