Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marciii píše:Tezz9 píše:tak my se snažíme zatím druhý měsíc.včera skončilaMS takže jedem nanovoMarciii píše:ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky,může se přidat 21letá snažilka?
A ty si nějak sleduješ ovulku nebo to necháváš náhodě?To já teď teprv budu čekat, kdy si budu moct udělat testít nebo případně čekat na ms
Tezz9 píše:Marciii píše:A ty si nějak sleduješ ovulku nebo to necháváš náhodě?To já teď teprv budu čekat, kdy si budu moct udělat testít nebo případně čekat na msTezz9 píše:tak my se snažíme zatím druhý měsíc.včera skončilaMS takže jedem nanovoMarciii píše:ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky,může se přidat 21letá snažilka?
tezz snažím se to hlídat ale ještě se v tom moc nevyznám.teplotu měřit u mě nemá moc cenu kvůli práci..cyklus mám pravidelný takže teoreticky vim kdy by měla ovulace být.taky se snažím hlídat hlen a minulej cyklus mě dokonce bolely vaječníky den před ovu ale jistá si uplně nejsem
ted bych měla mít plodné dny od příštího pondělí tak uvidíme
a ty jsi kolik dní po ovu?
bumbinka píše:
Ahoj Marciii, vítám tě a přeju hodně štěstí
Ahojky
děkuju a přeji to samé ![]()
Marciii píše:Tezz9 píše:tezz snažím se to hlídat ale ještě se v tom moc nevyznám.teplotu měřit u mě nemá moc cenu kvůli práci..cyklus mám pravidelný takže teoreticky vim kdy by měla ovulace být.taky se snažím hlídat hlen a minulej cyklus mě dokonce bolely vaječníky den před ovu ale jistá si uplně nejsemMarciii píše:A ty si nějak sleduješ ovulku nebo to necháváš náhodě?To já teď teprv budu čekat, kdy si budu moct udělat testít nebo případně čekat na msTezz9 píše:tak my se snažíme zatím druhý měsíc.včera skončilaMS takže jedem nanovoMarciii píše:ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky,může se přidat 21letá snažilka?ted bych měla mít plodné dny od příštího pondělí tak uvidíme
Tak ještě zkus ovu testy, ty by ti to měly usnadnit. Ale tak to ti závidim, že ms máš pravidelnou. No já jsem 3 dny po ovu
Tezz9 píše:Marciii píše:Tak ještě zkus ovu testy, ty by ti to měly usnadnit. Ale tak to ti závidim, že ms máš pravidelnou. No já jsem 3 dny po ovuTezz9 píše:tezz snažím se to hlídat ale ještě se v tom moc nevyznám.teplotu měřit u mě nemá moc cenu kvůli práci..cyklus mám pravidelný takže teoreticky vim kdy by měla ovulace být.taky se snažím hlídat hlen a minulej cyklus mě dokonce bolely vaječníky den před ovu ale jistá si uplně nejsemMarciii píše:A ty si nějak sleduješ ovulku nebo to necháváš náhodě?To já teď teprv budu čekat, kdy si budu moct udělat testít nebo případně čekat na msTezz9 píše:tak my se snažíme zatím druhý měsíc.včera skončilaMS takže jedem nanovoMarciii píše:ahojky, no jistě že můžeš, a jak to s tebou vypadá? Jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky,může se přidat 21letá snažilka?ted bych měla mít plodné dny od příštího pondělí tak uvidíme
aha takže jsi v čekacím období,to je nejhorší
mě taky MS zmátla protože minulej cyklus dorazila s 5dennim zpožděnim ale zase se srovnala ted.takže už sem to viděla nadějně a nakonec mrcha dorazil
a
Marciii píše:
Tezz a ty si měříš BT nebo jak víš kdy máš ovu?
JJ to jsem je to hrozný čekání, už aby to uteklo,abych věděla na čem jsem. No já jsem si koupila právě ty ovu testy a podle nich jsem to zkoumala na BT bych totiž neměla vůbec čas a je zo na mě moc dlouhý čekání.
Bumbinka píše:
Ale opatrně, opatrňoučce se začínám radovat…
tak já opatrně, opatrňoučce gratuluji ![]()
A jak dlouho to teda trvalo od počátku snažení?
Možná jsi to už psala, ale nějak to nemůžu dohledat ![]()
Ahoj, díky
.
No, vzali jsme se v půlce června a přestali jsme se chránit. Dva cykly, řekla bych
. A je to překvapení jako blázen, protože kdybych nedostala MS v srpnu, až tak by mě to nezaskočilo, ale v srpnu jsme se skoro neviděli, takže mě to ani nenapadlo, pořád jsem si říkala, že mě pobolívá v podbřišku, tak to to každý den dostanu a pořád nic…
Ve čtvrtek jdu k dr., tak uvidíme.
agiil píše:
Ahoj děvčatamůžu se přidat? sice se s přítelem snažíme už asi cca 12 měsíců, ale pořád nic…
Agiil, vítej ![]()
agiil píše:
jjprvní
já pro samou práci a strach z toho, že bych měla mimi s někým nesprávným, tak jsem to pořád odkládala, až na někdy…
No, to já dlouho taky, až se stalo neplánovaně a právě s tím nesprávným,ale ted už bych to neměnila, malá sice občas zlobí jako čert, ale když se na mě ráno usměje a řekne, maminko, ahoj, tak bych ji láskou sežrala ![]()
agiil píše:jsem tu na skok, zítra s přítelem letíme do egypta,
jé, to ti závidím, já bych taky někam jela
, ale mám to slíbeno až po státnicích, tak uvidíme, zda se k nim vůbec dostanu a udělám je ![]()
bumbinka píše:
Ahoj, díky.
No, vzali jsme se v půlce června a přestali jsme se chránit. Dva cykly, řekla bych. A je to překvapení jako blázen, protože kdybych nedostala MS v srpnu, až tak by mě to nezaskočilo, ale v srpnu jsme se skoro neviděli, takže mě to ani nenapadlo, pořád jsem si říkala, že mě pobolívá v podbřišku, tak to to každý den dostanu a pořád nic…
Ve čtvrtek jdu k dr., tak uvidíme.
no, tak to je jasný, když s tím nejméně počítáš, tak to vždy výjde ![]()
Proto se už ted trochu bojím, jak to výjde nám ten příští měsíc, to abychom souložili preventivně raději každý den, ne? ![]()
jeanette.26 píše:
Proto se už ted trochu bojím, jak to výjde nám ten příští měsíc, to abychom souložili preventivně raději každý den, ne?
Tak tím nic nezkazíš, ne?
![]()
bumbinka píše:jeanette.26 píše:Tak tím nic nezkazíš, ne?
Proto se už ted trochu bojím, jak to výjde nám ten příští měsíc, to abychom souložili preventivně raději každý den, ne?![]()
No, to si nejsem až tak jistá, abych tim neodrovnala mého chlapa už po druhém dni
![]()
jeanette.26 píše:bumbinka píše:No, to si nejsem až tak jistá, abych tim neodrovnala mého chlapa už po druhém dnijeanette.26 píše:Tak tím nic nezkazíš, ne?
Proto se už ted trochu bojím, jak to výjde nám ten příští měsíc, to abychom souložili preventivně raději každý den, ne?![]()
![]()
Spíš bych předpokládala, že by se mu to líbilo a že by si zvyknul
.