Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SAhoj holky, dlouho jsem tu u vas nebyla ![]()
koukam, ze s tou praci to je vsude stejne…mam praci ktera me uz nebavi, nijak neispiruje a taky sem si rikala otehotnim, vypadnu na MD a pak to budu resit…ja naivka
ale ja se teda bojim i hledat novou praci, zkousela jsem to asi pred 3roky a nedostala jsem jedinou pozvanku na pohovor, bojim se ze vzhledem k veku, vzdelani a praxi me stejne nikdo ani nevezme…
jiank ja uz mam 4dny opozdenou MS, testy negativni, tak jsem z toho cela spatna, ke vsem zdravotnim lapaliim bude snad este dalsi, chjoo:(
jak jste na tom vy holky? lovite ovu nebo uz cekate az bude cas na tt? (mozna to tu bylo, ale v ramci docitani jsem to prehlidla)
mejte hezky den holky ![]()
@niki0 Budu na Tebe moc myslet a držet palečky, dej vědět jak jsi dopadla a co všechno Ti dal na stimulaci atd. ![]()
@zhp Ja to zkousim posilam zivotopisi na jednom pohovoru jsem byla, ale asi to nedopadlo i kdyz nemam nejake skoly. Ale myslim, spis doufam, ze jsi najdu nejakou lepsi praci. Nebo v te moji me ti lidi uplne deprimuji. A hlavne me to nebavi. A K TOMU TESTU NEKDY TO TRVA NEZ SE TO UKAZE, TAK SE NECHTE PREKVAPIT
@zhp Ahoj, držím palečky aby se na testu objevili //
Už by to chtělo vnést do naší debatní skupinky štěstíčko
Vím, že se nám to všem povede, ale někdo to tu musí prokopnout
Já jsem také čekala že se nedostaví a dnes jsem začala špinit
Dělala jsem si test a nic, ale věřím v clostím a v zázrak
My to holky dáme
Jinak já práci nehledám, počkám cca ještě půl roku a uvidíme ![]()
Nu kocky ja nevim, vnitrne necitim ze se podarilo, ale presto doufam…ja blbka nevim, kdy presne ovu probehla, ale posledni sex v ovu obdobi byl 12dni zpet (ze ovu probhle vim od doktora, delal mi zkra. horm profil a na utz jsem mela folikull 19mm)…testy mlci, dole se netvari ze se neco deje, kdyz jsem zkusila zkouknout cipek, tak jen husty hlen jako tel. mleko, ale to je i pred ms bezne(aspon myslim), ale ani stopa po cervne.. (teda snad vam nevadi takhle detailni popis)…v jende skupine kde debatuji, rikaji ze uz by byl videt min duch…ja nevim. achjooooo… neni tu nekde vestec s kouli, kdo by me vyresil co se deje?
Jj věštec by se tu hodil
Ale když na testu není ještě nic, nevadí, třeba se ukáže zítra
Vím, že to čekání je hrozné a je lepší vědět na čím jsi, ale vydrž a třeba bude štěstíčko stát při vás
Já jsem tohle nikdy moc nepochopila s tím čípkem, ale vím, že ten hlen se dělá v těhotenství… Tak šance tu stále je, já před MS hlen žádný nemívám ![]()
@niki0 no on je to právě prý dost humus, tak nechci zbytečně:-)
@Nysmo no folikuly mi rostou, ale pomalu, mívám ovu v průměru kolem 30 dne, což je dost pozdě.. a mám cykly dost rozházené… 30-50, takže prostě něco asi špatně je, ale ovu probíhá
@zhp já jsem dneska 7-8DPO, ale nějak vím, že to nevyšlo:-/ no ale milému překvapení bych se nebránila:-)
Ahoj holky, taky se přidám, pokud můžu
My jsme se začali snažit začátkem října a vyšlo to hned na první pokus - 31.10. byl den očekávané MS a v ten den jsem našla na testu //. Bohužel 6.12. jsem musela na revizi dělohy kvůli ZT ![]()
A tak se teď pouštíme do dalšího snažení.. ![]()
14.2. by měla dorazit MS, tak uvidíme.. ![]()
@Snilek88 ono co v densni dobe neni humus, a mi zeny co nepodstopime vse mozne i nemozne aby sme meli maleho andelicka
@Bublinka222 To mi je lito, budu drzet palecky at to nejdrive vyjde
@niki0 tak to rozhodně:-) ale právě chci tomu alespoň ten rok dát:-)
@Bublinka222 ahoj, moc vsechny drzime palecky…jak se rika, pohnojino mas, 14.2. valentyn, to by bylo kouzelny ![]()
@zhp @niki0
Děkuju moc za slova podpory ![]()
Ano, bylo by to kouzelné a pro nás s manželem opravdu zázrak
Snažím se tomu věřit, takže asi nejspíš budu tlačit čas, aby už bylo toho 14.2. a já si mohla udělat test.
Holky, kéž by nám to vyšlo všem
Moc to všem přeji!