Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@niki0 na hormonální profil mi dala žádanku, takže až dostanu MS, tak du a štítnou žlázu mám v pořádku:-) tu už mám otestovanou:-)
@Snilek88 No vidis to je super po tom zase budete chytrejsi a treba se zadari driv nez jsi myslis
@niki0 uvidíme, tož víš že si naději pořád držím, ale snažím se to moc nepřipouštět, protože pak jsem akorát zklamaná:-)
@Snilek88 myslim jsi ze lepsi kdyz budem myslet pozitivne je to lepsi,,, no nic musim jit do prace ta se tu mejte
@niki0 Já co jsem slyšela, tak by se mělo otěhotnět do 6 měsíců po laparoskopii, pak by mohly vzniknout nové srůsty atd. tak právě nevím jestli odkládat o další měsíc, to by byl až 4 po operaci…
Já vím, že na pilu se tlačit nemá
Ale i tak doufám stále, že se zadaří
jj musíme být pozitivní a ono nám to vyjde ![]()
@KatkaJL me uz se 3× zdalo, ze mame chlapecka, pak jsem to vzdycky obrecela.. Dneska mi mela prijit MS, ale ovulaci jsem mela az 25., tak ocekavam pozdeji, o to horsi je to cekani…
Ja mam tu prvni praci 12-ti hodinove smeny - ranni, nocni, takze spoustu volnych dni. Nez se uzirat doma sama, tak radsi budu mezi lidma na brigáde ![]()
@Nysmo na laparaskopii jsem byla pred rokem a pul, a zadny doktor mi nerekl ze bych mela otehotnet do 6 mesicu po zakroku.le ja zadne srusty nemela, tak nevim jak to je kdyz je nekdo ma
@niki0 já jsem srůsty taktéž neměla a to jsem byla před 15 lety na slepáku, ale srůsty se mohou udělat po jakékoliv operaci i po laparoskopii. Když jsem se na to ptala doktora, tak říkal, že nikdo nedokáže říct, za jak dlouho se vytvoří a kde se vytvoří a jestli se vůbec vytvoří. Ale je tu i tahle možnost. Když jsem se o tom více dočítala, hodně se zmiňovalo 6 měsíců. Tak jsem si to pro sebe určila jako termín do kterého to budeme zkoušet přirozeně s pomocí hormonů a pak s pomocí asistované repro.
@Nysmo Aha aspon jsem zase o neco chytrejsi, doufam tedy ze jsem v pohode a nic se mi nevytvorilo.Ja jsem taky chtela at je to prirozenou cestou.Je hrozne videt vsechny kolem sebe videt chodit s kocarky. Mam dva sourozence jsou mladsi a oba uz maji svoje uzasne mimca, doufam ze to svoje taky jednou budu mit a dockam se
@niki0 Určitě budeš mít a dočkáš se! Držím palečky. Ono to prostě opravdu někdy nejde a ty jsi psala, že se snažíte 3 roky, ne? Tak pokud jste již vyzkoušeli všechno v CARu Vám pomůžou
Já to dnes asi dostala
Takže začnu užívat clostík už tenhle cyklus, nechce se mi čekat další měsíc ![]()
@Nysmo no já přemýšlím kdy do toho clostíku jít:-) doktorka mi řekla, že mi ho dá, jakmile budu chtít, ale já nevím… no asi si dám hranici do dubna, kdy to bude ten rok a pak do něj půjdu
@Nysmo urcite s tim zacni co nejdrive, aspon uvidis jestli pomuze nebo ne. A treba se ti zadari hned tenhle mesic drzim palecky. Hodne lidi rika ze nejlepsi je vypnout a jet na dovcu, mi jedeme sice az v cervenci kdo vi mozna to bude to co potrebujeme
@Snilek88 to zalezi na tobe kdy s tim zacnes a ono ti to neublizi spis pomuze. Tak se v tom dubnu toho neboj a urcite to zkus
@Snilek88 Já jsem clostilbegyt dostala od svého gynekologa v 6/2016 po půl roce snažení, aniž by byl vyšetřen přítel. Tak jsem si je schovala a zašla do caru v 8/2016. Tak mi 10/2016 zjistili špatný vejcovod a já jsem ráda, že jsem si o tom všechno přečetla a nebrala jsem je, jelikož by neměli vůbec žádný účinek. Ten sactosalpinx - tekutina - vyplavuje plod z těla ve. Teď mi je doktor nasadil, když viděl, že mi moc folíky nerostou, tak aby se mi nastartovalo tělo. Ale pokud Ti rostou folikuly, tak aby jsi to nebrala zbytečně. Je to stále silný hormon.
Pak napíšu zkušenosti s ním ![]()
@niki0 Děkuji
já také doufám, že mi ta dovolená pomůže a i věřím v clostík, tak ještě ten zázrak a Tobě také držím palce v CARu ![]()
@Nysmo dekuji ja uz tam jdu za tyden a muj doktor rikal ze by chtel abych sla na umele uz ted v unoru tak uvidim jak to vse dopadne