Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
1.2.17 10:53

@Snilek88 Já beru Inofolic, tak uvidíme :) Úplně Tě chápu, už aby to přišlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 10:54

@Nysmo to je to stejné:-) prý:-) akorát fertiprona je česká a levnější:-)
no počkám do dubna, kdy to bude rok a pak asi zkusím nějaké vyšetření no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.17 10:55

@Nysmo @Snilek88 holky ja beru teprve jen asi 14 dni fertility blend a caj kotrihil cetla jsem na to dobre rezenze tak doufam ze to pomuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 10:56

@niki0 mě kontryhel cyklus ještě zhoršil, ale zase spoustě holkám pomohl… tak uvidíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.17 11:01

@Snilek88 abych pravdu rekla nejradeji bych vyzkousela vsechno, nez jit na to umele oplodneni, ale uz se tomu asi nevyhnu. Se uplne hrozim s toho co mi tam pristi tyden rekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 11:02

@niki0 tak umělé je až za hodně dlouho:-) nejdřív všechna vyšetření a tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.17 11:08

@Snilek88 No rikla jsi ze uz se snazite rok, cetla jsem jsem ze prave o neplodnosti se zacina uvazovat kdyz rok nemuzes otehotnet ja uz to mam roky pomalu 3 vse v poradku tak nevim kde je problem, ale prave jsem cetla ze nekdy se to neda ani oduvodnid. Ja zacala o tom uvazovat minuly tyden. V pondeli jsem sla na kontrolu a uz mi to navrhl i sam pan doktor. Brala jsem klostin 5 mesicu a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 11:15

@niki0 jo já zapomněla, že jsou to u vás tři roky.. promiň… no a o inseminaci si nepřemýšlela? a imuno Ti dělali?… no začíná uvažovat.. právě. pak je mraky vyšetření a tak:-) nesmíš ztrácet naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.17 11:20

@Snilek88 do vcerejska jsem ani nevedela ze nejake imuno existuje a prej to delaji myslim jen v Praze a Brne. Zkusim se na to vsechno zeptat prave pristi patek. Pak bych mohla bych chytrejsi a dozvedet se vice veci. Hlavne jsem rada, ze muj gynekolog me ordinuje v normalni ordinaci, tak me bude i v tom centru jelikoz jsou to choulostive veci. A je lepsi o tom mluvit z nekym koho uz znate, nez mit zase noveho doktora a mu to vsechno od znovu tlumocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
1.2.17 11:22

@niki0 Já do Caru chodím, nejdříve Ti udělají všechny testy - hormonální profil, spermiogram, ultrazvuk a pak Ti z toho navrhnou možné řešení. Umělé je až to poslední, je toho spoustu co všechno možného ještě před umělým můžeš vyzkoušet. Ty jsi brala Clostilbegyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 11:22

@niki0 jasné no, ale právě že je celá řada vyšetření o kterých člověk ani neví, a ty dělají právě v těch centrech.. já bych to rozhodně nezatracovala… já vím, že první věc kterou bych pak chtěla je průchodnost vejcovodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.17 11:26

@Snilek88 o tom sme se uz bavili ja si osobne myslim, ze je to dobre. Lepsi vedet co a jak. Zkousela ste i Hormanalni profil muze to byt i tim, ze treba mate snizenou nebo zvysenou funkci stitne zlazy. I tohle je hodne dulezite to jsem jsi nechala udelat nez jsem sla na Laparoskopiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.17 11:37

@Nysmo jo brala cca 5 Mesicu po dobrani tabletek budes chodit na utrazvuk, a pokud tam budou folikuli dostanes injekci. Ja uz jsem v caru byla asi 2 krat jelikoz muj Gynekolog tam dela ale i tak nejradeji bych byla kdyby to slo prirozenou cestou, ale asi uz budem potrebovat vetsi pomoc nez jen leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
1.2.17 11:45

@niki0 Děkuji, já právě moc folikuly nemám, proto mi doporučil clostík. A nevíš, který den cyklu jsi šla na ultrazvuk? My jedeme na dovolenou a k doktorovi se dostanu 8 den cyklu na ultrazvuk, pak až 15 den cyklu a já mám ovulaci asi nějak v půlce, takže mi nestihne dát injekci pregnylu, jelikož budu na dovče. Tak nevím jestli začít tento cyklus clostík brát :think: nebo to raději odložit o další měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.17 11:53

@Nysmo clostik vlastne zacinas brat 5 den kdy mas sve dny tabletky jsou na 5 dni po dobrani bys mela jit 3 den na utrazvuk a tam uvidite jestli jsou folikuli ale me folikuli byli na ovulaco pripravene asi az 10 den po dobrani. tak jestli ti muzu poradit tento mesic se na to vykasli uzij si dovolenou a pristi mesic muzes zacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí