Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
2.2.17 13:25

@Bublinka222 Ahoj, to mě moc mrzí, ale věřím, že se zadaří, držím moc palečky na valentýna aby se MS nedostavila a bylo z toho štěstíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
2.2.17 13:25

Ahojky holky :mavam: tez se pridavam…my to zkousime taky a jsem 7 dni po ovu a to cekani je hrozne…zadny priznaky nemam…jen me sem tam boli podbrisek a prsa…jediny co tak mam BT 37,8…tak uvidime…vsem snazilkam drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.2.17 15:14

@zhp Tak já už mám 3 dny zpoždění a dneska ráno bolest ostrá v celém podbříšku, že jsem myslela, že mi praskne děloha i vejcovody. Myslela jsem, že se mi rozjede MS těma bolestma, ale pořád nic… 2 hodiny jsem řvala bolestí a teď po bolesti ani památka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
2.2.17 15:26

@Mia5 a taky negativ tt? nebo jsi super dobra a netestila jsi :D heled me obcas v podbrisku pichne, ale jako nic spesl…takove ty pms tlaky zmizely tak dva dny zpet…jsem proste rozibita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.2.17 15:30

@zhp no mi chlap říká, že jsem úplně celá rozbitá, že to není normální :D testila jsem včera, ale negativní… zítra ráno půjdu k dr., pokud to nepřijde, ať zkontroluje, jestli ty bolesti nebyly třeba od cysty…
občas mě v podbříšku taky píchne, ale tentokrát jsem myslela, že fakt prasknu, to se mi ještě nestalo…
no hold si s náma tělo dělá, co chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
2.2.17 16:08

@Mia5 noo, tak to hned zitra napis co ti rekl, drzim palce aby to bylo vse ok :srdce:… ja se cysty taky bojim, ale uz me to fakt stve dohaje… prvni zpozdeni a proc to nemuze byt tehu sakra :,( mam pocit, ze se furt dejou same spatne veci s nasim zdravim…fakt me to uz sejri…vecne mam blbou naladu, na muze protivna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.2.17 16:10

@Mončí44 Ahoj, vítáme Tě tu :mavam: Držím palečky aby se mrška nedostavila a byl pozitivní testík :) :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.2.17 17:18

@Mončí44 tak to držím pěsti pro štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
2.2.17 18:02

Ahojky, muzu se jeste pridat?
Asi denne to uplne nebudu stihat, ale budu se snazit.
S pritelem se snazime asi od prosince. Mam PCO, coz uz je velka prekazka a uz nejsem nejmladsi. Je mi 36 let. Mam uz dve dospivajici dcery, ale s novym partnerem, se kterym se budeme v cervnu brat, tak bychom chteli mimi.
Prvni cyklus se nevydaril;tak netrpelive cekam na dalsi ovu a ta se nekde toula. Asi ceka, az pritel odjede domu. Zatim nad deli 400 km. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
2.2.17 18:03

Jdu vas docist. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
2.2.17 18:07

@Mia5
Taky me dost casto boli v podbrisku.
Nejdriv to byla nesnasenlivost teliska, pak chvilku klid a ted znovu :(
Ale me to dost chyta po styku…
Gyn.mam v rodine, ale ja ji nechci porad otravovat, ale budu muset…
Tak at ti to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
2.2.17 18:21

@Nysmo @Mia5 dekuju moc holky :-)…jen jsem dneska mela bilej vytok jako jogurt…tak se bojim zda to neznaci ze to nevyslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
2.2.17 18:27

@Mončí44 no naopak kdyz mas hodne takoveho vytohu, popisuje jako bily, husty jak tel mleko a hlavne hojny ( ze je to na intimku, nekdy i vice) tak to muze tehu byt :) tak drzim palce aby to tak bylo…kdy budes testovat? :D snad to tu prolomis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
2.2.17 19:04

@zhp myslis? 8o jezis to bych byla moc rada…jsi jedina ktera mi napsala taky trochu neco pozitivniho…no vytok jsem mela trochu dneska poprvy od ovulace…je bilej jako gurt i takovou konzistenci…jen se netahne na prste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.2.17 19:05

Ahoj, tak se pridavam mezi snazilky unor 2017 :) tesne pred vanoci zamlkle tehotenstvi v 7tt, pockali jsme na jednu menstruaci a ted uz se zase snazime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí