Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zhp
4535
31.1.17 10:47

@niki0 s tim psychologem si myslim ze by to mohl byt dobry napad, pokud i vnitrne citis ze jsi se tim potratem nevyrovnala 8o ta nase zenska hlava dokaze desne veci v tele…

a v jake fazi cyklu jste ted holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.1.17 10:48

@Snilek88 myslim ze kdyz chces zjistit pruchodnost vejcovadu tak musis na laparoskopii a tam uz ti zjisti vse jestli jsou pruchozi nebo jestli nemas srusty a nebo jestli nejsou zauzlovane ja na tom byla loni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.1.17 10:51

@zhp Za zkousku nic nedam a treba tim ze mi trosku pomuze se vyrovnat s urcitymi veci pak to treba umele oplodneni vyjde na poprve. Ale psychika dela hodne jelikoz jsem vcera u mamky bulela jak mala ze uz jsem s toho uplne hotova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 10:52

@niki0 no proto říkám, že tu využít jen pokud tomu věříš:-) já na to, že její ruce přenášejí teplo apod. moc nevěřím, takže já bych volila psychologa, ale pokud někdo věří, tak věřím, že víra Tvá Tě uzdraví:-) A co se týče té průchodnosti, prý to de, když si připlatíš i nějak ultrazvukem či co, ale to jsem ještě nezjišťovala, zatím jen přemýšlím:-)

@zhp slyšela jsem, že minimálně po roce, spíše po dvou. Ale mě by žádanku mohla napsat i mamka, ale já to nechci teď počkám minimálně do toho roku:-)
A co se týče Mojžíšovky, tak včera jsem byla na „školení“ a ta paní byla super, tak snad to zvládnu i sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.1.17 10:57

@Snilek88 tak ja ani nelituji ze jsem na tu laparoskopii sla aspon vim ze v tom mem ustroji je vse jak ma byt. A clovek se ani byt nemusi jeden den nastoupis druhy den zakrok a 3 den jelikoz jsem doktory premluvila me pustili domu. Na bylinky urcite verim a vim ze hodne to dela psychika ale lecitel to nevim zda se mi to zbytecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
31.1.17 10:57

@niki0 presne tak, zkusit se ma vsechno…ono si to telo, hlava vse bro srovna a bude vse v poradku :srdce: jen musime byt trpelive :hug: taky jsem si myslela naivka, jak v tom budu hned, ze jsme zdravi a tak…ale ono proste vse ma svoje tempo a nezbejva nam nic jineho nez to respektovat…ac je to peknej vopruz :mrgreen:
@Snilek88 no tak to je super, ze jsi byla na skoleni…tak to verim, ze se brzo zadariii :srdce: a myslim, ze je fajn, ze s tim vysetrenim nespechas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 10:59

@zhp já jsem v tomhle dost radikální a teď doufám, že mě tu nikdo za můj názor neutluče:-) ale já nesouhlasím s tím, že má doktor povinnost Tě vyšetřit, hned jak si řekneš… ona ta vyšetření jsou drahá a chápu, že než se k nim dojde, tak to chce čas a nebo ať si to ten kdo chce dřív zaplatí sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 11:00

@niki0 já bylinkám věřím, ale musíš vědět na co je potřebuješ.. věřím, že si jimi můžeš i uškodit.. ale léčitel je podle mě o něčem jiném než o bylinkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.1.17 11:02

@zhp no muj muzicek je takovy jsi mysli ze vsechno jde hned hihi… minuli mesic jsem mela spozdeni to uz doma bylo reci od neho.. to je jasne ze to vyslo ja to vim to citim a pak jak sem to dostala tak mu rikam lasko mas asi pomale spermie haha… Asi by sme se meli zacit venovat jinym vecem resit jine probley aby sme na to tolik nemysleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.1.17 11:06

@Snilek88 snazime se uz rok a pul, kolem me jsou vsichni tehotni nebo rodi. Ted cekam zase MS, at muzu zacit brat clostilbegyt a uvidime… Ale dorazit by nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 11:07

@Mia5 jo o tom se moje doktorka taky zmiňovala, že zatím by mi ho nedávala, ale až to psychicky nevydržím, tak ho prý nasadíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.1.17 11:15

@Snilek88 u me o psychice nemluvila, ale mam tu ovulaci takovou divnou. Podle ultrazvuku mela byt o tyden a pul driv, ale podle teploty a testu byla o hodne pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 11:17

@Mia5 a chodila si na potvrzení pomocí ultrazvukem před i po ovulaci? To je zajímave..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.1.17 11:35

@Snilek88 jj, ale hrozne pomalu mi rostou folikuly, tak ty prasky tomu snad pomuzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 12:33

@Mia5 tak budu držet palce:-) kdyby si chtěla něco přírodního, tak se na to doporučuje inositol:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí