Snížení testosteronu fytosojou

Qen
78
1.9.22 08:47

Snížení testosteronu fytosojou

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, vy co jste braly fytosoju snížila vám hladinu testosteronu a vyvolala ovulaci? Neublíží to nějak tělu když se bere jinak než je psáno v návodu?

Příspěvek upraven 10.03.23 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
1.9.22 09:23

Kolik ti je let, jak si přišla na to že máš zvýšený testosteron, co na to říká gynekolog a proč chceš nějaký potravinový doplněk užívat jinak, než je doporučeno? Co za další zdravotní obtíže máš?

Jinak fytohormony možhou ovlivňovat případné další léky co užíváš.

Tak jak si to formulovala je bohužel nemožné relevnatně odpovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
1.9.22 15:05

Je mi 24. Mám to od gynekologa zjištěné. Nemám žádné zdravotní potíže. Jen mám něco málo zvýšený testosteron. Kvůli Němu se mi dělá akné, tmavé chlupy a mám nepravidelnou menstruaci. Z toho důvodu ho chci snížit. Četla jsem diskusi na téma fytosoja, kde je dávkování jiné než je napsané na příbalovém letáku. @Ou děkuji když mě pochopíš. Není to zrovna příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.10.22 01:36

@Qen ahoj, užívaš tu fytosoju prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
6.3.23 15:27
@zuzka28 píše:
@Qen ahoj, užívaš tu fytosoju prosim?

Ne ne, zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
2.10.23 14:55

@Qen
Soja je mimo jiné silným zdrojem fytoestrogenů a zároveň obsahuje látku, která zhoršuje ukládání jodu. nevím tedy, jak jste na tom se zbylými hormony, ale většina žen má dnes díky životnímu prostředí přebytek estrogenů (tzv xenoestrogeny).
Na snížení testosteronu je určitě bezpečnější pít mátový čaj, dokáže ho snížit až o 30%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková