SodaStream - vaše zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3696
29.9.14 13:13

@Ali-Ali já vím jen o rozdílu, že u levnějších se lahev musí nasroubovat a u těch drazsich stačí nacvaknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.9.14 13:36

@Ali-Ali Jsou dva druhy Sodastreamu: „starý“ šroubovací a nový bez.

I ten šroubovací má různé varianty, a pokud vím, tak jde především o design.

Ten bez šroubování je hodně drahý a nejde kombinovat s „normoš“ láhvemi.

Jinak používat se to hned dá, v sadě jsou vždy i dvě láhve a jedna bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
29.9.14 13:55

@Ali-Ali Ještě může být rozdíl tuším v těch lahvích, některé jsou do myčky a jiné ne. Taky pozor na to, že mají „datum spotřeby“ po které by se už neměly používat (to mám já na těch, které můžou i do myčky). Jinak jako dárek je to fajn a v balení je všechno pro to, aby se dal SodaStream hned používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.9.14 14:23

My mame Sodastream taly uz pres rok, skvela vecicka, ze zacatku jsme byli nadseni, ted uz nas to trosku preslo a „bublinkujeme“ obcas… Dle meho nazoru jsou nejlepsi Colove sirupy, a pak taky jahoda a kiwi.
Co se tyce tech plisni, nam se ve flaskach tvori spis takovy bily povlak a jsou takove zatuchle (i kdyz je nechavam otevrene, kdyz se zrovna nepouzivaji). Ale osvedcilo se mi na to je vzdycky vyplachnout vpdou s octem a razem jsou jako nove… ;-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
29.9.14 14:24

Já osobně jsem zklamaná, máme asi dva roky a pije vodu jen manžel, pro mě je hodně perlivá (mě stačí jemně nebo bych si musela přilívat ještě čistou). Chybí mi regulace perlivosti, vím že jsou od jiné firmy a lze perlivost regulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.9.14 14:25

Tip pro ty, co radi vodni dymku :-D :-D Bublinkovana voda ze Sodastreamu je v ni super ;-) :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
29.9.14 14:26

@Anulka u soda streamu??? divný máme jednu z nejlevnějších a je tam regulace perlivosti…
Jinak sodastream je super, ale zas tolik ho nepoužíváme kvůli tomu že zase bombička za 200, s naší spotřebou vyjde tak na 6OO měsíčně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.3.15 09:33

Jdu si pro radu. uvažuji o koupi výrobníku sody (značka je mi jedno jestli sodastream, bublimo,…), ale mám požadavek a tou je ideálně skleněná láhev, tu jsem našla zatím jen u sodastreamu a to jen u dvou typů. Mám to tedy chápat tak, že to není kompaktibilní? tzn. že nelze střídat skleněnou láhev s plastovou? má s tím to někdo zkušenosti? na jejich stránkách (sodastreamu) jsem tuto informaci nenašla.
 díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.3.15 09:51

Musíš používat lahev k tomu určenou jiná mi do Soda streamu nesedi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.3.15 10:29

@stáťava jo tomu rozumím, jen sodastream má plastové i skleněné a ty mezi sebou měnit nelze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.3.15 13:04

Máme jen plastove :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
29.10.15 18:40

Ahoj, obnovuji.
Chtěla bych nám do domácnosti pořídit tento přístroj, ale který? je jich asi pět a netuším, který je ta střední cesta.

Poradíte mi prosím? Jaký je rozdíl ve funkcích, co je běžně využitelné, a co zbytečná funkce?

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
29.10.15 19:11
@xjuklickova píše:
Ahoj, obnovuji.
Chtěla bych nám do domácnosti pořídit tento přístroj, ale který? je jich asi pět a netuším, který je ta střední cesta.

Poradíte mi prosím? Jaký je rozdíl ve funkcích, co je běžně využitelné, a co zbytečná funkce?

Moc děkuji

Staci uplne ten obycejny:-))

mam ho doma uz vice nez pet let, a vybirala jsem jen podle toho ktery design se mi libi, jedine co vim jeste, ten zobacek kam pak soubujes lahev bud je pevny nebo vyklopny, ten vyklopny je lepsi, lip se lahev sroubuje, ale zase kazdemu clovekku vyhovuje neco..takze jsi do kramu a okoukni, vyzkousej a hlavne oni ti tam v kramu reknou co a jak prece:-))

• Citovat
  • Upravit
5894
30.10.15 12:07

@Kamikadze Děkuji, no to oni mi řekli, že nejlepší je ten nejdražší, že má nejvíc možností a tak.., Ale když jsem se ptala, na lahve, že jsem koukala, že do každého nejdou všechny, tak mi řekli, že nevědí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
31.10.15 10:07
@xjuklickova píše:
@Kamikadze Děkuji, no to oni mi řekli, že nejlepší je ten nejdražší, že má nejvíc možností a tak.., Ale když jsem se ptala, na lahve, že jsem koukala, že do každého nejdou všechny, tak mi řekli, že nevědí…

Kde jsi byla? Musim rici, ze vzdy uplne nejlepe mi se vsim poradili v Planeo elektro. Jsou to male kramky a ty chlapy tam vi o cem mluvi a navic si vybiraji do kramu lepsi veci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max