Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AndreaS92 píše:
@radkka co je na tom neslusneho?
Ponižovat lidi veřejně je slušné? Neumíš zazvonit a promluvit si s nimi? Nejsi schopná hodit jim dopis do schránky? Pipinky, které si hojí svoje problémy na tom, že škodolibě poníží ostatní jsou fakt super sousedky
Ještě, že tu máme samé chlapy.
@Lively píše:
Mě vždycky pobaví argumenty „nezáviď“.
Jako určitě záleží na tom, jestli sousedka normálně spontánně vzdychá, ale je to slyšet kvůli stěnám z papíru, nebo jestli opravdu ječí jak na lesy, aby jako teda všichni viděli, že ona má vášnivý milostný život a jáká že je to teda dračice (smějící se smajlík, který si zároveň ťuká na čelo tu není).
Kromě toho, že to opravdu nikoho nezajímá, akorát to lidi otravuje, tak je toto divadýlko ještě k smíchu.
Nejsem figidní matka, vím co je sex, ale stačí mi, že to vím já a manžel, nemusí to vědět zbytek baráku.
U nás v baráku, žádný takový pár, co se musí natruc předvádět není, ale jednou, když jsem šla venčit psa, tak v baráku naproti - léto, takže otevřená okna, dvě hodiny ráno a ta ženská opravdu křičela, jako opravdu bez přehánění.
No zkrátka v přídě, že zaslechnu vrznout postel a slabý zvuk, který napovídá, že sousedi asi právě souloží se z toho nesložím, ale v případě těchto hereček, bych jim šla taky říct, že na to není nikdo zvědavej.
Skvěle napsané
souhlasím ![]()
@radkka Pipinka co mi budi dite o pul 3 rano je taky sousedka k pohledani a dekovat ji za to nebudu ![]()
@AndreaS92 píše:
@radkka Pipinka co mi budi dite o pul 3 rano je taky sousedka k pohledani a dekovat ji za to nebudu
Tak já jdu napsat sousedům zespoda, ať ten jejich nevychovanej harant laskavě nekřičí, když jsou do školky, protože se to nedá poslouchat a denně mě budí. Pokud ho do týdne nenaučí neřvat, volám na ně sociálku ![]()
@radkka píše:
Tak já jdu napsat sousedům zespoda, ať ten jejich nevychovanej harant laskavě nekřičí, když jsou do školky, protože se to nedá poslouchat a denně mě budí. Pokud ho do týdne nenaučí neřvat, volám na ně sociálku
@AndreaS92 píše:![]()
hele proc ne ono jako rano v 7 uz nocni klid rekla bych neni ovsem o pul 3 rano? Vis co je to nocni klid? S tim by ti asi socialka moc nepomohla co myslis? A mimochodem ty umis jednat slusne? " nevychovanej harant" volat socialku?
to je slusne jednani?
A já myslela, že pochopíš, že to píšu podle tvého vzoru chování, když je podle tebe správný
Ty víš, kdy moji sousedé vstávají?
Odchází v 5:15, pracují v jiném městě a tam mají i školku. Ne, že by ti do toho něco bylo, já jen, že se ti rozbila věštecká koule.
@radkka ja nikde nikoho neurazela
takze nechapu proc zminujes ze je nejake dite nevychovany harant a ze bys na ne volala socialku? Ja snad slovne nekoho podobne urazela ( jako ty dite ktere te budi)? Nebo jsem chtela volat na dotycnou policii? ( urcite by s tim neco udelala jako v tvem pripade socialka
) ne. Ja nikoho podobne neurazela ![]()
@AndreaS92 píše:
@radkka ja nikde nikoho neurazelatakze nechapu proc zminujes ze je nejake dite nevychovany harant a ze bys na ne volala socialku? Ja snad slovne nekoho podobne urazela ( jako ty dite ktere te budi)? Nebo jsem chtela volat na dotycnou policii? ( urcite by s tim neco udelala jako v tvem pripade socialka
) ne. Ja nikoho podobne neurazela
A co bys jim tam napsala? Harant není urážení, dítě, které v pět mlátí do zábradlí prostě harant je, to se na mě nezlob. ![]()
@radkka ja se na tebe nezlobim, proc nemam jediny duvod
nevychovany harant jak jsi napsala podle me neni slusne oslovovani ditete, a slusne jednani kterym jsi se na me ohanela ze zacatku. ![]()
@AndreaS92 píše:
@radkka ja se na tebe nezlobim, proc nemam jediny duvodnevychovany harant jak jsi napsala podle me neni slusne oslovovani ditete, a slusne jednani kterym jsi se na me ohanela ze zacatku.
A já jim to na ty dveře píšu? Ne, protože jsem slušně vychovaná. Byl to příklad vašeho přístupu. Stejně jako volání policie na souložící pár (myslela jsem, že jsi to psala ty, přehlédla jsem se). Podle mě dítě, které čtyři měsíce každý den mlátí do zábradlí, vzbudí celý barák a rodiče ho nechají, je nevychovaný harant. Ale asi jsem málo prudérní, strčím si sluchátka do uší a spím dál.
@radkka píše:
A já jim to na ty dveře píšu? Ne, protože jsem slušně vychovaná. Byl to příklad vašeho přístupu. Stejně jako volání policie na souložící pár (myslela jsem, že jsi to psala ty, přehlédla jsem se). Podle mě dítě, které čtyři měsíce každý den mlátí do zábradlí, vzbudí celý barák a rodiče ho nechají, je nevychovaný harant. Ale asi jsem málo prudérní, strčím si sluchátka do uší a spím dál.
@AndreaS92 píše:Priklad naseho pristupu? Asi ti moc dobre nerozumim… Opakuji ze ja nikoho neurazela na nikoho jsem policii nevolala a mluvila jsem pouze hypoteticky to znamena, napsala jsem pouze, ze pokud by mi bylo dite opakovane buzeno bezohlednou kricici sexujici zenou tak by mi nedelalo problem vyvesit to na nastenku. Co je to za neslusnost?
tvuj priklad s, tim, ze jim nalepis na dvere ze maji nevychovaneho haranta a ze na ne zavolas socialku se s tim mym da opravdu srovnavat
A co bys tam napsala?
@radkka co bych tam napsala? Uz jsi se vlastne jednou ptala, zapomela jsem ti odpovedet, omlouvam se.
napsala bych ji tam slusnou formou, ze dotycne sousedy, v ramci zachovani dobrych sousedskych vztahu prosim o mene hlucnosti v nocnich hodinach a klidne smajlika s usmevem
je na tom neco neslusneho? Me by to teda neurazilo
Rozhodne je to vic slusne nez nekoho nazyvat nevychovanym harantem a lepit to rodine na dvere
s timto chovanim me prosim nesrovnavej. Dekuji ![]()
@AndreaS92 píše:
@radkka co bych tam napsala? Uz jsi se vlastne jednou ptala, zapomela jsem ti odpovedet, omlouvam se.napsala bych ji tam slusnou formou, ze dotycne sousedy, v ramci zachovani dobrych sousedskych vztahu prosim o mene hlucnosti v nocnich hodinach a klidne smajlika s usmevem
je na tom neco neslusneho? Me by to teda neurazilo
Rozhodne je to vic slusne nez nekoho nazyvat nevychovanym harantem a lepit to rodine na dvere
s timto chovanim me prosim nesrovnavej. Dekuji
A proč by to nešlo hodit jim to do schránky? Nebo jim to říct osobně? To by nebyla takový bžunda, kdyby si to nepřečetl celý barák, že
To je na tom to neslušné. Slušní lidí jednají přímo.
@radkka tak pokud jim nevadi, ze je cely barak slysi
hele mluvime pouze hypoteticky. Ja nic takovyho neudelala, nikomu jsem ani do schranky ani na nastenku nic nevesila, ale pokud by mi tim narusovali muj klid, klidne bych to udelala a necitila bych se nijak provinile. To je cela veda
nevim jak zakladatelka, ale tato nase sousedka slusneho chovani moc neposbirala neodpovi ani na pozdrav a ja mam na ni zvonit a doprosovat se at je v noci ticho? Ne
to opravdu ne. Pokud by to byla nejaka moje kamaradka nebo alespon sousedka se kterou prohodim par vet kdyz se na chodbe potkame tak proc ne ale konkretne u teto sousedky by me nejaky vtipny vzkaz na nastence neprisel nikterak neslusny ![]()