Sousedi, co sexují každý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
10.3.16 10:58
@AndreaS92 píše:
@radkka tak pokud jim nevadi, ze je cely barak slysi :) hele mluvime pouze hypoteticky. Ja nic takovyho neudelala, nikomu jsem ani do schranky ani na nastenku nic nevesila, ale pokud by mi tim narusovali muj klid, klidne bych to udelala a necitila bych se nijak provinile. To je cela veda :) nevim jak zakladatelka, ale tato nase sousedka slusneho chovani moc neposbirala neodpovi ani na pozdrav a ja mam na ni zvonit a doprosovat se at je v noci ticho? Ne :-) to opravdu ne. Pokud by to byla nejaka moje kamaradka nebo alespon sousedka se kterou prohodim par vet kdyz se na chodbe potkame tak proc ne ale konkretne u teto sousedky by me nejaky vtipny vzkaz na nastence neprisel nikterak neslusny :)

A myslíš, že by s ní ten vtipný vzkaz něco udělal? Takový člověk se asi nezastydí, spíš bude řvát víc a častěji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.3.16 11:18

@radkka pockej nerozbila se ta kristalova koule tobe? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.3.16 11:25
@AndreaS92 píše:
@radkka pockej nerozbila se ta kristalova koule tobe? :think: :nevim:

Vsaď se, že ne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.3.16 11:29
@radkka píše:
A myslíš, že by s ní ten vtipný vzkaz něco udělal? Takový člověk se asi nezastydí, spíš bude řvát víc a častěji :lol: :lol:

tomu se říká zákon schválnosti a určitě bych to řešila podobně jak jsi psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.3.16 11:35

@monvd jinak poradit můžu co pomohlo nám, když jsem ještě bydleli v bytě ted máme dům. Sousedka to dost často střídala což mě nevadilo to je její věc, ale když do toho začli mlátit ve tři ráno tak, že postel mlátila o zed a několikrát se jim přitom rozpadla to bylo šílený. Ono párkrát to jde nespat celou noc, ale když chlap vstával v pět ráno tak už nic moc.Co pomohlo??
Rozdali jsme si to s chlapem tak, že se skoro rozpadla postel i nám a od tý doby byl najednou klid. Samozřejmě souložení nepřestalo to ani nejde, ale postel si přestěhovali a i ten řev tenkrát trošku omezili.Ale to byl panelák a za to se člověk na ně zlobit nemůže tam je slyšet opravdu všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.3.16 11:37
@radkka píše:
Vsaď se, že ne :*
:) tak myslim, ze diskuze je u konce :) :lol: preji ti krasny den :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.3.16 11:38
@AndreaS92 píše: :) tak myslim, ze diskuze je u konce :) :lol: preji ti krasny den :mavam:

I tobě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.16 21:10
@avatatarka píše:
Přesně tak :palec: Ten, kdo si myslí, že je to závist, tak asi nezažil ty každonoční herecký výstupy ;)
Já si myslím, že ten, kdo si myslí, že je to závist je hlavně potrefenka. :lol:
@radkka píše:
Tak já jdu napsat sousedům zespoda, ať ten jejich nevychovanej harant laskavě nekřičí, když jsou do školky, protože se to nedá poslouchat a denně mě budí. Pokud ho do týdne nenaučí neřvat, volám na ně sociálku :pankac:

V pořádku, školkové dítě rozhodně při vypravování se do školky nemusí křičet, stejně tak jako nadržená panička taky nemusí dávat vědět o své souloži celé čtvrti.
Btw. sice čtu tvůj psaný projev, ale úplně si představuji tvůj tón - proč tak ublíženě píšeš jakože paní (chudinka) si dovolila křičet?
Proč tak strašně jízlivě vyznívá, že ten, kdo svou souloží neobtěžuje okolí je frigidní a neumí se odvázat?
Ono naštěstí těchto předváděčů se není v populaci zase tolik, to chceš říct, že všichni ostatní si sex neužívají?
Jakože „dneska jsem nikoho nevzbudila a nikdo nemá důvod si myslet, že jsem trapka, která se schválně předvádí, tak to stálo za prd“? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.16 21:23

Zakladatelko, jinak já bych za nimi slušně zašla a pokud by to nepomohlo, tak až by začli, tak bych je prostě začala napodobovat.
To si piš, že je to taky bude rušit a museli by mít vážně extrémní nervy, vědět, že z nich právě má někdo srandu.
Oni si možná myslí, že je ostatní obdivují a že manželky říkají svým manželům: „Slyšíš ji jak řve? Ten její musí být teda hustej kanec!!“
Možná by stálo jim ukázat, že to tak není. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.3.16 21:28
@Lively píše:
Zakladatelko, jinak já bych za nimi slušně zašla a pokud by to nepomohlo, tak až by začli, tak bych je prostě začala napodobovat.
To si piš, že je to taky bude rušit a museli by mít vážně extrémní nervy, vědět, že z nich právě má někdo srandu.
Oni si možná myslí, že je ostatní obdivují a že manželky říkají svým manželům: „Slyšíš ji jak řve? Ten její musí být teda hustej kanec!!“
Možná by stálo jim ukázat, že to tak není. :mrgree

Tak toto je hodne dobre :mrgreen: fakt pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.3.16 22:24
@Lively píše:
V pořádku, školkové dítě rozhodně při vypravování se do školky nemusí křičet, stejně tak jako nadržená panička taky nemusí dávat vědět o své souloži celé čtvrti.
Btw. sice čtu tvůj psaný projev, ale úplně si představuji tvůj tón - proč tak ublíženě píšeš jakože paní (chudinka) si dovolila křičet?
Proč tak strašně jízlivě vyznívá, že ten, kdo svou souloží neobtěžuje okolí je frigidní a neumí se odvázat?
Ono naštěstí těchto předváděčů se není v populaci zase tolik, to chceš říct, že všichni ostatní si sex neužívají?
Jakože „dneska jsem nikoho nevzbudila a nikdo nemá důvod si myslet, že jsem trapka, která se schválně předvádí, tak to stálo za prd“? :nevim:

Já někde píšu, že je v pořádku řvát, že se základy otřásají? Ukaž mi to prosim tě. Jen jsem napsala, že si sex užívám a moc dobře vím, že soused vedle to slyší, ale nebudu se dusit a jemu je to jedno, stejně jako nám, když za ním přijede slečna, máme už poznávací znamení - muzika na plno a jde se na to :lol: Já nemám potřebu ponižovat veřejným dopisem ani maminku zlobivého dítěte, už jsem zvyklá, mám na nočním stolku telefon a sluchátka, vrazím je v pět do uší a spím dál.
Taky jsem psala, že bych uřvanou sousedku řešila v poklidu a slušně, na rozdíl od veřejného ponížení.
Ale pokud někdo umí souložit, aniž by vydal hlásku tak to podle mě nemůže stát za nic, já se při pořádném sexu nemám ani sílu kontrolovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.16 11:32
@radkka píše:
Já někde píšu, že je v pořádku řvát, že se základy otřásají? Ukaž mi to prosim tě. Jen jsem napsala, že si sex užívám a moc dobře vím, že soused vedle to slyší, ale nebudu se dusit a jemu je to jedno, stejně jako nám, když za ním přijede slečna, máme už poznávací znamení - muzika na plno a jde se na to :lol: Já nemám potřebu ponižovat veřejným dopisem ani maminku zlobivého dítěte, už jsem zvyklá, mám na nočním stolku telefon a sluchátka, vrazím je v pět do uší a spím dál.
Taky jsem psala, že bych uřvanou sousedku řešila v poklidu a slušně, na rozdíl od veřejného ponížení.
Ale pokud někdo umí souložit, aniž by vydal hlásku tak to podle mě nemůže stát za nic, já se při pořádném sexu nemám ani sílu kontrolovat :think:

To nepíšeš samozřejmě nikde, ale jak říkám, mně to i z toho psaného projevu tak vyznělo, jakože „my prostě máme hlasitý sex a když se to firigidám nelíbí, tak má smůlu a má si dát špunty do uší“.
K tomu jak mi trapně předhazuješ něco o „nevydání ani hlásky“… :zed:
No a když někdo zase řve jak na lesy, tak je to zase námaha navíc, rozhodně to není nic přirozeného. Zakladatelka popisuje případ tady těch hereček, napsala, že sousedka opravdu ječí, tak nemám důvod jí to nevěřit.
Já osobně jsem také psala, že když uslyším vzdechnutí, že se z toho nezhroutím, takže to o „nevydání ani hlásky“ bylo fakt zbytečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.3.16 11:37
@Lively píše:
To nepíšeš samozřejmě nikde, ale jak říkám, mně to i z toho psaného projevu tak vyznělo, jakože „my prostě máme hlasitý sex a když se to firigidám nelíbí, tak má smůlu a má si dát špunty do uší“.
K tomu jak mi trapně předhazuješ něco o „nevydání ani hlásky“… :zed:
No a když někdo zase řve jak na lesy, tak je to zase námaha navíc, rozhodně to není nic přirozeného. Zakladatelka popisuje případ tady těch hereček, napsala, že sousedka opravdu ječí, tak nemám důvod jí to nevěřit.
Já osobně jsem také psala, že když uslyším vzdechnutí, že se z toho nezhroutím, takže to o „nevydání ani hlásky“ bylo fakt zbytečný…

Možná by bylo fajn si tak osobně nebrat internetové diskuze.
Já jsem ze všech bytů zvyklá, že je slyšet i ta běžná hlasitost sexu, pokud by někdo řval jako na lesy, tak si s nimi dojdu promluvit, nemám potřebu někoho veřejně ponížit před celý barákem, tím se shazuješ na úroveň uřvaných héreček.
Nechápu, co ti vadí, tak si něco myslím a tobě to může být jedno, ne?
A ano, pokud si někdo bude chodit stěžovat na normální hlasitost sexu, tak bude mít smůlu, nebudu se dusit a kazit si prožitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.16 11:47
@radkka píše:
Možná by bylo fajn si tak osobně nebrat internetové diskuze.
Já jsem ze všech bytů zvyklá, že je slyšet i ta běžná hlasitost sexu, pokud by někdo řval jako na lesy, tak si s nimi dojdu promluvit, nemám potřebu někoho veřejně ponížit před celý barákem, tím se shazuješ na úroveň uřvaných héreček.
Nechápu, co ti vadí, tak si něco myslím a tobě to může být jedno, ne?
A ano, pokud si někdo bude chodit stěžovat na normální hlasitost sexu, tak bude mít smůlu, nebudu se dusit a kazit si prožitek.

Jenže diskuze není o normálním sexu, ale o ječení v jednu ráno. Některé tvoje příspěvky podle mě vyznívaly tak, že paní je snad ještě chudák, po které zlá frigida chce nějaké omezení (nadsázka).
Omlouvám se, ale opravdu to na mě tak působí. :nevim:
Osobně jsem napsala, že bych to také řešila soukromou návštěvou na prahu uječenky, takže v tom se naše názory nerozchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.3.16 12:07
@Lively píše:
Jenže diskuze není o normálním sexu, ale o ječení v jednu ráno. Některé tvoje příspěvky podle mě vyznívaly tak, že paní je snad ještě chudák, po které zlá frigida chce nějaké omezení (nadsázka).
Omlouvám se, ale opravdu to na mě tak působí. :nevim:
Osobně jsem napsala, že bych to také řešila soukromou návštěvou na prahu uječenky, takže v tom se naše názory nerozchází.

Tak o tom, jestli opravdu ječí by se dalo polemizovat, kdyby to byl takovej rachot, tak to asi řeší už víc sousedů.
Neomlouvej se, když to na tebe tak působí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný