Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pokial to ohrozuje moje dieta ma kazdy po chlebe, inac nie som moc konfliktna ![]()
byl pes na jeho zahradě? byl. takže chyba je na tvé straně. soused má pravdu, máš si syna hlídat, případně můžete chodit obloukem. pes hlídá pozemek, tak se nediv, že vyjel. že ho soused nevenčí je ale jiná věc, ale to s tématem nemá nic společného
Chápu dobře, že vybafl za plotem? No to bych musela poslat do zadele tady snad celou vesnici
Každej druhej tady má čokla, co štěká jak pominutej, když okolo proletí moucha a ty vesnický howada jsou ještě hrdý na to, jakýho maj doma hlídače
![]()
Ano, na jeho zahradě,ale znemožňuje lidem chodit po chodníku, jelikož zběsile startuje na každého, kdo jde okolo.
nemůžeš chodit jinou cestou? Máme podobného psa na cestě od doktorky, tak radši chodím tou delší. Pes je za plotem na soukromém pozemku, takže s tím asi prd uděláš.
Anonymní píše:
Ano, na jeho zahradě,ale znemožňuje lidem chodit po chodníku, jelikož zběsile startuje na každého, kdo jde okolo.
jak znemožnuje, je tam přece plot ne? Tohle psy prostě dělají ![]()
Pokud je tam plot nevidím důvod, proč by si pes nemohl zahradu hlídat. ![]()
No okolo přece projít můžeš, ne? Nebo vystrkuje tlamu skrz plot a nějak ohrožuje chodce? To už by se nějakou ofiko stížností řešit dalo… ![]()
Příspěvek upraven 20.01.12 v 16:49
Ať si hlídá, ale nepřívádí kolemjdoucí do infarktových stavů, když rozzuřeně vyběhne a doráží na plot.
Anonymní píše:
Ať si hlídá, ale nepřívádí kolemjdoucí do infarktových stavů, když rozzuřeně vyběhne a doráží na plot.
To si nesmíš tak brát. I když tě chápu, občas některý uměj fakt vybafnout ![]()
Anonymní píše:
To je sice blbý, ale nic se s tím dělat nedá.
Já si ani ofiko ztěžovat nechci…jen jsem chtěla vědět, jak řešíte - neřešíte podobné situace. Tady ten hulfoň teda umí bafat se skokem. Je to chudák, věčně zavřenej…
Nehledě na to, že si už zřejmě někdo stěžoval, jelikož to řešil i zástupce obce. Naštvalo mě to, že je u toho jeho páníček a nezakáže mu toto chování. Jo, když je tam pes sám, tak budiž, je to nevychovanec, který za to nemůže.
J8 tě znám bohužel tu kousek je taky jeden tkaový pes velký plot malý a kdykoliv jdu s dětma bojím bojím vystartuje a nejvíc se lekám já a jelikož mám osobní špatnou zkušensot tak kolem vdřy prosvištím…
Ahoj, raději anomymně. Před chvílí jsem se chytla se sousedem ohledně jeho psa. Již poněkolikáté vyjel na mě s dětmi - za plotem, ale je to o infarkt. Vyhýbala jsem se tomu, ale dnes pohár přetekl. Soused stojí vedle psa a on opět vyjede, malej se zase lekl a utíkal pryč. Posledně mi ho málem přejelo auto, vysmekl se mi. A víte co na to hrdina soused??? Že si ho mám hlídat…haha, nejlepší obrana je útok. Pes je metr a půl v kohoutku, prostor na výběh má max. 20 m2, jelikož všude maji „okrasnou“ zahradu. Večení zná jen z doslechu. Uf, nevím, jestli tohle téma někomu něco přinese, ale já jsem jednoduše potřebovala vyplivnout emoce. Mrzí mě,že ode dneška mám na ulici velkého nepřítele… ale přišlo to tak spontánně. Jak řešíte podobné situace? Raději mlčíte, aby nebylo zle nebo to dotyčnému řeknete?