Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@smurfka píše:
jinak ano suchá rána zůstat nesmí, proto jsme chodili na převazy, mastili jí to mastičkou..a když ji pak obvazy sundali, mazali jsme doma ( a svítili takovou tou biotronovou lampou )..
Po jak dlouhé dobře vam to mazali? Namazali ji to 1× za 2 dny…
@Lucy1512 píše:
Už jsme byli 3× na prevaz po dvou dnech a evidentně to tak v klidu u nás nebudePříspěvek upraven 03.09.18 v 13:34
nevím..měla popálené celé břicho ( babička si neuhlídala horký čaj ) do toho ležela tři dny na jipce, tak nevím jestli to bylo v klidu..
nechápu proč vás taky nevzali do nemocnice hned jak se to stalo
@Lucy1512 píše:
Holky dekuju moc![]()
![]()
zajedeme tam myslíte že jim bude hodně vadit že jsme byli už v Krči? Když jim vysvětlím že bych chtěla názor Ještě někoho jiného?
Nebude, vysvětlíš situaci, že každý tam říkal něco jiného a že bys ráda znala názor odborníků ![]()
@smurfka píše:
nevím..měla popálené celé břicho ( babička si neuhlídala horký čaj ) do toho ležela tři dny na jipce, tak nevím jestli to bylo v klidu..
nechápu proč vás taky nevzali do nemocnice hned jak se to stalo
Tak to jste neměli… Aspoň že to bylo Rychly… Netuším proč nás poslali domu a teď nás straší měsícem v nemocnici kvůli transplantaci kůže…
@Lucy1512 píše:
Po jak dlouhé dobře vam to mazali? Namazali ji to 1× za 2 dny…
to stačí..v nemocnici to namazali při příjezdu, pak na to nešahali tři dny..po třech dnech ji to namazali a měla to asi 4 dny, než jsme šli znova na převaz..nesměli jsme ji to sundávat ty obvazy kvuli infekci, takže opravdu jednou za tři dny to stačí..až když jí to natrvalo sundali, mazala jsem doma dvakrát denně
@smurfka nám dnes kladla na srdce že ti nesmí být suché… Ale ani trochu si to nesundala za ty dva dny… A minule ji tam dala nějaký gel konzistenci podobný karamelu a dnes bílou mast… Taky nechápu proč pokaždy něco jinyho
@Lucy1512 tak jako nám řekli že když ji to namazali a zalepili, že na to nemáme šahat, že to máme nechat zalepené a že oni si to přemažou až přijdeme na převaz..( kvuli infekci )..ono to co jí tam dávali bylo mastné dost.navíc když se to zalepí, tak to tam asi vydrží dýl..takže opravdu mazali to jen oni při převazech..až když nás jakože propustili z péče a řekli že už nemusíme chodit, a sundali ji ten odvaz natrvalo, tak jsme mazali doma ráno a večer..Hemagel je mastný jak svi.na..když jsem namazala ráno, byla mastná ještě i večer ![]()
Jestli chceš hod foto do sz..mrknu jestli jste to měli horší a jestli jet o na transplantaci..ta se většinou dělá opravdu když je to až na kost, nebo když sleze hodně kůže..nám naštěstí neslezla - jen ta povrchová.
( fotky mám na jiném kompu, tak já poslat nemůžu )
Jojo,potvrzuju ty Vinohrady. Mě se před rokem přitiskla dcera paží na gril, my ale jeli do Hradce Králové na pohotovost, na chirurgii ji ošetřila doktorka, dala ji na to nějakej obvaz, vypadalo to jak kus molitanu a převaz byl snad až za 5 dní, s tím, že hlídat, jestli to neprosakuje, to jsme měli přijet hned. Pak nám pediatr říkal, že ve východočeským kraji je to nejlepší doktorka zaměřená na dětské popáleniny, lepší jsou už jenom na Vinohradech. V Praze bych jela asi hned na Vinohrady.
@smurfka Jojo, my na to taky nesměli šahat, jen opravdu hlídat ty prosaky a kdyby to začlo smrdět, tak taky okamžitě jet. Až když oni sundali obvaz, tak jsme začali promasťovat doma.
Mimochodem mě přijdou, v Krči vůbec nějaký praštěný. Pediatra mě poslala s dítětem do Krče ( Vinohrady máme blíž, ale poslala mě prostě výslovně tam), tak jsem tam jela, hned jsem dostala kartáč co tam jako dělám, že teda neví jestli dítě ošetří
A po celou dobu vyšetření což bylo dohromady asi 4 hodiny na mě byly sestry hnusný. No nikdy víc.
@Šarlota4 píše:
Mimochodem mě přijdou, v Krči vůbec nějaký praštěný. Pediatra mě poslala s dítětem do Krče ( Vinohrady máme blíž, ale poslala mě prostě výslovně tam), tak jsem tam jela, hned jsem dostala kartáč co tam jako dělám, že teda neví jestli dítě ošetří![]()
A po celou dobu vyšetření což bylo dohromady asi 4 hodiny na mě byly sestry hnusný. No nikdy víc.
Přesně tak
![]()
@Lucy1512
tak co, byli jste tam? jaký je druhý názor ( myslím druhý - jakože jiné nemocnice )