Spálené dítě - kam do nemocnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1245
3.9.18 13:24

vinohrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
3.9.18 13:26

@navy blue byla jsi tam? Nebo bys být mnou jela… Jaký máš zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
3.9.18 13:26

@Lucy1512 největší odborníci na popáleniny jsou podle mě ve Vinohradské nemocnici. Je tam opravdu jedno z nejlepších oddělení popálenin v celé ČR. Pokud je velký průser, vždy se to vozí tam. Takže případně se dá jít na konzultaci tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
3.9.18 13:27

Určitě Vinohrady!!!

pracuji v nemocnici v Plzni a pokud je p*ůser, tak se vždy vozí tam

Klinika popáleninové medicíny
Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Škrobárova 50

tel.: 267 163 365

Příspěvek upraven 03.09.18 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148075
3.9.18 13:28

Vinohrady,jeď tam,jsou nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
3.9.18 13:29

jednoznačně doporučuji Vinohradskou nemocnici .. byla jsem tam dvakrát na operaci a se mnou na pokoji tam byla holčina, co se opařila olejem, který je ještě horší, jak voda a když jsme se viděli za pár měsíců mimo nemocnici, tak by to na ní člověk vůbec nepoznal ;) a já tele jsem si taky asi čtyři roky zpátky opařila ruku horkým čajem, byl to II. stupeň a dneska tam nic nemám :)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.9.18 13:31

dcera teda když se popálila ( 1 a 2 stupen ) tak zůstala hned v nemocnici..obvaz, tři dny se nesudnal, po třech dnech nás pustili domů, a chodili jsme co pár dní na převazy. Ano rána suchá, dítě jsme po tu dobu nekoupali - jen omýt hadříkem kde to jde.
Jízvy nezůstali, ale celý rok nesmí na slunce,

• Citovat
  • Upravit
50
3.9.18 13:32

Holky dekuju moc :srdce: :srdce: :srdce: zajedeme tam myslíte že jim bude hodně vadit že jsme byli už v Krči? Když jim vysvětlím že bych chtěla názor Ještě někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935

Příspěvek upraven 03.09.18 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

jinak ano suchá rána zůstat nesmí, proto jsme chodili na převazy, mastili jí to mastičkou..a když ji pak obvazy sundali, mazali jsme doma ( a svítili takovou tou biotronovou lampou )..

• Citovat
  • Upravit
50
3.9.18 13:33
@smurfka píše:
dcera teda když se popálila ( 1 a 2 stupen ) tak zůstala hned v nemocnici..obvaz, tři dny se nesudnal, po třech dnech nás pustili domů, a chodili jsme co pár dní na převazy. Ano rána suchá, dítě jsme po tu dobu nekoupali - jen omýt hadříkem kde to jde.
Jízvy nezůstali, ale celý rok nesmí na slunce,

Už jsme byli 3× na prevaz po dvou dnech a evidentně to tak v klidu u nás nebude

Příspěvek upraven 03.09.18 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
3.9.18 13:33

K nemocnici neporadim, ale s tou vlhkosti v rane bych mohla - natrete to Hemagelem a prekryjte mastnym tylem (oboji koupite v lekarne). Tak ta spalenina zustane ve vlhku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.9.18 13:34

@Lucy1512 mazali jsme doma hemagelem..na převazech dávali oni nějakou bílou mastičku..to nevím co bylo..

• Citovat
  • Upravit
13955
3.9.18 13:35

Ve Vinohradske je primo popaleninove oddeleni. Sama jsem tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.9.18 13:35
@smurfka píše:
jinak ano suchá rána zůstat nesmí, proto jsme chodili na převazy, mastili jí to mastičkou..a když ji pak obvazy sundali, mazali jsme doma ( a svítili takovou tou biotronovou lampou )..

Po jak dlouhé dobře vam to mazali? Namazali ji to 1× za 2 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák