Spálené dítě - kam do nemocnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
7.9.18 14:56
@smurfka píše:
@Lucy1512
tak co, byli jste tam? jaký je druhý názor ( myslím druhý - jakože jiné nemocnice )

Byli jsme. Už po několikáté na kontrole. MUDr úplně úžasná.. Jak bych to řekla.. Lidský názor? :lol: :lol: říkala operaci až jako poslední možnost ;) chtěla dát malé víc času na zahojeni. Zatím se to hojí sice extrémně pomalu ale pokroky tan jsou a nenutí nás do operace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.9.18 16:32

@Lucy1512 a co teda na to dostavate?

• Citovat
  • Upravit
56287
7.9.18 16:36
@Lucy1512 píše:
Ahoj… Máme 10 měsíční holčičku a stala se nám noční můra asi každý maminky… Shodila na sebe kulmu.. Popáleniny 1 a 2 stupeň na stehnu… Šíleně si to vyčítám je mi hrozně, ale teď jde o něco jiného
Jeli jsme do nemocnice - Thomayerova Praha jenže přístup mi přijde strašný… Byli jsme tam 4× a pokaždy jiná doktorka a každá říká něco jiného… 2 dny zpět jsme tam byli a paní doktorka byla hodná a milá říkala že to vypadá moc dobře že ti nevypadá ani na jizvu a za dva dny na kontrolu… Dnes jsme tedy přišli (opět úplně jiná doktorka) a ta řekla že je to příšerný a za dva dny na kontrolu ať už jsme radši sbaleny že to vidí na transplantaci kůže… Do toho že nesmí rána zůstat suchá ale obvaz sundat nemůžeme.. Jak to má tedy zůstat vlhký?! Rozbrecela jsem se tam… Můj dotaz je… Šli byste se zeptat ještě do jiné nemocnice? Dost o tom uvažuji.. A pokud tak kam v Praze.. Dekuju za rady :srdce:

nečetla jsem diskusi, ale ono je to klidně možné. Mohlo to jeden den vypadat dobře a druhý den se zhoršit, protože popálenina pracuje do hloubky ještě 2-3 dny.
To, že to musí zůstat zavázané a vlhké je správně, ideálně to vůbec nerozvazovat, nechat to tak, jak ošetřili v nemocnici, mohla by se do toho dostat infekce.
Rozvázat, promazávat a nechat volně dýchat to můžeš až v momentě, kdy bude rána zatažená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.9.18 21:42

@smurfka co 2 dny chodíme na převazy a střídají se obklady a mast :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.9.18 08:41

@Lucy1512 TAK to jo..jestli vám to nechá zavázané a namazené, tak se to zahojí rychle..fakt si nemyslím že by to bylo na plastiku a snad ti to tam taky řekli..nám se to teda zahojilo dost rychle až jsem byla překvapená..z té fotky si mohla pozorovat čas ( měla jsem dole v rozích datumy focení )..myslela jsem že to bude hnusné dlouho a nic..tak držím palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.19 19:47

obnovuji diskusi, také doporučuji Vinohrady, skončili jsme tam s prckem, když dostal od babičky nahraní termosku s vařící vodou…
přístup skvělý, dostal na popáleninu speciální krytí, 14 dní jsme tam jezdili na převazy a pak si krytí koupili domů a už jsme převazovali sami doma, protože to pro něho byl vždy stres. Má to vyhojené krásně. Jizva žádná, pouze na světle má na pár místech vidět, že kůže má malinko jinou barvu, ale to se časem srovná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák