Spálení miminka na sluníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
29.4.12 08:34

Ahoj, jj, mazala jsem i mimino v hlubokáči, nejvíc na nožkách. Používám na děti krém Bioderma Photoderm Mineral 50+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
29.4.12 08:59

snazim se kremy proti slunicku nepouzivat,vzdycky jde dat nejake popelinove volne obleceni a kdyz mazu tak Laverou s mineralama,bohuzel i tyto mineraly jsou mozna podle poslednich vyzkumu ne tak koser,
takze za me opravdu na slunicko rano a vecer na 20 minut kvuli vitaminu D a pak s ochranou-kloboucek,bryle a vhodne obleceni

• Citovat
  • Upravit
13141
29.4.12 09:20

@mmonica můžu se zeptat na důvod, proč nemazat? Já si nedovedu představit být s malým venku jenom ráno nebo večer. Nechodíme moc ven přes polední sluníčko, ale praktický celý den doma mi teda nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.4.12 09:44

Ahoj. Mám červňátko. Loni jsem se už v porodnici ptala doktorky na mazání a schválila mi to. Takže když bylo krásně a sluníčko, mazala jsem mimčo i když jsem se ho snažila mít co nejvíc ve stínu. :palec: Krém máme 50faktor od eucerinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
29.4.12 09:54
@omites píše:
@mmonica můžu se zeptat na důvod, proč nemazat? Já si nedovedu představit být s malým venku jenom ráno nebo večer. Nechodíme moc ven přes polední sluníčko, ale praktický celý den doma mi teda nevydrží.

no protoze pokud pouzivas bezne pripravky jako je treba nade mnou zminovany eucerin,tak pak vystavujes sve dite riziku rakoviny z chemikalii v kremu
neni preci problem dat bryle,klobouk ,obleceni a oblicej namazat ekologickym kremem,ktery je alespon bez parabenu a jinych svinstvech

• Citovat
  • Upravit
9454
29.4.12 09:54

jo jako uplnyho prcka sem taky mazala…nejakym detskym kremem z DM..ty z lekarny sou silene drahy. a na kocaru sem mela slunecnik…nebo na dvore na dece byla taky pod slunecnikem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
29.4.12 10:28

Jo ty z lékárny stojej pětistovku.Máme od Vichy 50+,ale zas je odolný vůči vodě a potu.Takže stačí natřít jednou,když jdeme ven.Proto mi vydrží dlouho a vyplatí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.4.12 11:44

To radši dítě namažu než ho nemazat a být zavřený doma.My jsme zvyklý být venku celý dny.A přeci jí nebudu držet jen ve stínu ono drobet toho sluníčka taky neni na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.4.12 12:32
@mmonica píše:
no protoze pokud pouzivas bezne pripravky jako je treba nade mnou zminovany eucerin,tak pak vystavujes sve dite riziku rakoviny z chemikalii v kremu
neni preci problem dat bryle,klobouk ,obleceni a oblicej namazat ekologickym kremem,ktery je alespon bez parabenu a jinych svinstvech

Vim ze to myslis dobre, ale me proste rval v slabouckych teplacich, az kdyz jsem mu je sundala, tak byl klid. Vyrazet jen dopoledne a na vecer ven je u nas nemozne, hlavne na vecer, protoze s sest vecer kojim a od pul sedme si starsi syn zacina delat sve povinnosti, aby zajel v pul osme do postele. Tekze chodime ven od pul ctvrte do sesti. Nehlede na to ze plno veci veci jeste neni prozkoumanych, takze za 10 let se muzeme chytat za hlavu, ze jsme nemeli davat tohle a tohle, protoze to skodi zdravi. Takze ho radeji namazu necim, nez abych takhle maleho prcka spalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
29.4.12 12:36
@ivana-domca píše:
Vim ze to myslis dobre, ale me proste rval v slabouckych teplacich, az kdyz jsem mu je sundala, tak byl klid. Vyrazet jen dopoledne a na vecer ven je u nas nemozne, hlavne na vecer, protoze s sest vecer kojim a od pul sedme si starsi syn zacina delat sve povinnosti, aby zajel v pul osme do postele. Tekze chodime ven od pul ctvrte do sesti. Nehlede na to ze plno veci veci jeste neni prozkoumanych, takze za 10 let se muzeme chytat za hlavu, ze jsme nemeli davat tohle a tohle, protoze to skodi zdravi. Takze ho radeji namazu necim, nez abych takhle maleho prcka spalila.

no jasne :pankac: ,ja jenom chtela rict,ze mazat dite denne cele leto,kremy proti slunicku,ktere se bezne prodavaji,taky nemusi byt to nejlepsi

• Citovat
  • Upravit
395
29.4.12 12:37
@omites píše:
Určitě ho namaž. Já mažu Daylong Baby 30, i když jsem se dozvěděla, že až tak dobře nevyšel v testech. Ale už ho mám koupený. Malému je 16m, dneska jsme byli na kole a byl namazaný. Loni jsem ho mazala v kočárku taky, protože mu svítilo na nožičky, když jsme jeli po venku.

Taky používám Daylong. V testech vyšel špatně, ale snad jen ve smyslu, že je málo voděodolný… což u miminka v kočárku vůbec nevadí. Jinak je rozhodně kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.4.12 12:45
@mmonica píše:
no jasne :pankac: ,ja jenom chtela rict,ze mazat dite denne cele leto,kremy proti slunicku,ktere se bezne prodavaji,taky nemusi byt to nejlepsi

Tak doufam, ze nebudou cele leto takovy paraky. Vcera mi to slunicko pripadalo takove dost agresivni a vitr se skoro nehnul. Chci ho pouzivat jen kdyz opravdu budou takove paraky. Bohuzel na balkone v kocarku hyka a nelibi se mu tam, takze musim chodit na kazdodenni prochazky i kdyby jenom na hodinu, mimo dni kdy vylozene lije, nebo by sli teploty jeste vic nahoru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
29.4.12 15:25

A co pouzivat takove ty nastavitelne destnicky na kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.4.12 16:17
@zanet píše:
A co pouzivat takove ty nastavitelne destnicky na kocarek?

Nevim jak dlouho by vydrzel, protoze do vseho kope. I plinu musim poradne privazat, jinak ji strhne rukama, nebo nohama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
29.4.12 19:58

Ahoj Mimčo určitě namaž…já jsem mazala le i tak když jsme jely po sluníčku kočár jsem otočila a jela s nim raději pozadu ,teda aspon pro mě to bylo pohodlnější než nechat dítě spálit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí