Spánek a chování ročního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
4.7.13 10:13

Prosííííííííím pomoooooooooc!!!!!

Ahojte holky, prosím o radu a možná i o povzbuzení, mám 14 měsíční dceru a totálne nám přestala spávat, její spaní funguje asi takhle: Ráno kolem 6-8 vstává, kolem 11 dopoledne zaspí tak na hodku a hodku a pul, večer o 7 de spát a to se prořve až do pulnoci než vytuhne, někdy má tokevej stav že večer o 7 zaspí, ale to v 11 večer se vzbudí a do 4 ráno řádí(nejdřív jakože je pohoda, ale potom chce spát to jí nejde a vyložene řve, vztek tahání pláču až z paty, natahování ruk za mnou, kopání atd. kolem te 4 vysilená zaspí.)Takhle nám to funguje už něco vyše měsíca. Manžel je docela už vyštavenej pač je živitel a musí fungovat v práci, mě ho je samozřejmě líto, ale nic nenadelám. Do roka měla krásne sapní. Zoubky to mohou být, nemá ješte prořezaný očňáky, prej ty jsou drsný. Pouští se už chodit. :zed: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
4.7.13 12:16

A v tech sedm byva unavena? Posunula bych dopoledni spanek az tak na jednu a davala pozdeji spat vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.7.13 18:33

Hm, jenom že ona je tak už unavená v to poledne že se bojím že už by mě v tu jednu nezaspala.Jo a večer unavená je právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
14.7.13 19:20

@werunkaw123 babybox půjdu změřit asi zítra, myslela jsem si, že mám zlaté dítě, ne mám satana, kterého mám občas chuť zavřít na balkon… byl by výborný na plašení špačků v třešňovém sadu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
6.8.13 08:05

Taky mám doma takovýho vzteklouna nekdy mi prijde jakoby mi chtel jednu uvalit :lol:.V noci spla vzdycky s tim ze se nekolikrat vzbudil, ale rvoun je neustalej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí