Spánek, křik a kojení u dítěte 1 rok

14376
23.1.19 09:11

V roce už se, pokud má normální večeři, nebudí hlady, ale ze zvyku. Mně se malý (14m) takhle v noci budí, když mu lezou zuby, najednou se strašným řevem, zalehne a je klid. Když ho vyndám, uspávám další hodinu. Já odstavila v jedenácti měsících, tři noci párkrát plakal a pak pochopil. Od té doby si na prso ani nevzpomene, v noci pije čaj a to jen, když má opravdu žízeň, většinou to odstrčí. Teď se budí jen k zubům, nebo když si zahrabe usínáčka a v noci se nemá čím uňuňat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
23.1.19 09:34

Náš malý má teď taky šílené noci. Za pár dní má rok. Ale derou se mu zuby, tak to přikládám tomu. No a taky kojím jen v noci, přes den odmítá, má to asi jen už jako útěchu. Vždycky usne, chvíli spí klidně a najednou řev, šílený, někdy tak dokáže křiček i 2 hodiny, než se mi ho podaří utěšit a pomůže akorát zas jen mléko. Tak přemýšlím, že ho od prsa odstavím, jak se mu zuby proderou. Budívá se totiž pořád na kojení, někdy i co hodinu a půl a začíná to být neúnosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.1.19 09:37

Vraz mu dudel a hotovo, žádný kojení uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.1.19 09:54
@Tarjei píše:

Než ho nakojím, zkouším dávat čaj, dudlík, vždycky se jakože otočí a vypadá to nadějně, ale vzápětí zase spustí. Zařeknu se, že mu mléko opravdu nedám, ale jak už jsme doma unavení a vstáváme klidně 20× za noc, tak člověk udělá snad cokoliv, aby spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.1.19 09:55
@Tarjei píše:

A co když dudel nemá? Můj syn ho třeba odmítal a učit ho na dudel v roce? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.1.19 09:58

Můj byl taky zavíslák, ale neřešila jsem to nijak drasticky a hle, teď už ani u prsa usínat nechce a ze dne na den se přestal budit i noci. Teď mu bude 14 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.1.19 10:22

@Tarjei
My dudel nepouzivame ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.1.19 10:23

@Rive
Takze tva rada? Nic nemenit, jen cekat az to prejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.1.19 10:28

@Gogi26 jako u nás to zabralo, fakt ze dne na den se to změnilo a spí celou noc a večer už nechce pít, usíná v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.1.19 10:39

@Rive ok takze jeste 3 mesice vydrzet a snad to samo prestane a zacne v noci spat bez rvani :roll:
No to bude mit pritel radost az mu to reknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
23.1.19 13:27

@Gogi26 Náš 14 měsíční se také budí v noci několikrát za den s pláčem. Usne pozdě večer, až kolem půl jedenácté a za 20-30 minut pláče a pláče..prso nechce, pak mi usne na rukách. Je to tak každou noc. Pak se ještě budí co 2 hodiny s pláčem, má 7 zubů a další mu lezou, jestli je to tím..nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.1.19 14:42

@Rive @Gogi26 ok, tak flasku s vodou cajem nabizet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.1.19 15:23

@Tarjei
Nabizim, vetsinou to odstrkuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.1.19 16:17

Ahoj, když jsem zahlédla tuto diskuzi, hned jsem sedla a začala číst. Popravdě řečeno, ani jsem netušila, že nejsem jediná mamina s tímto problémem u syna. U dcerky jsem nic takového nezažila, spala krásně. Ale syn, to je jiná. Vše přesně jak popisujete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.1.19 16:26

No na jednu szranu jsem rada ze v tom nejsem sama :oops: ale radsi bych byla kdyby ty decka spaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí