Spánek miminka - je to normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.6.25 08:40
@unuděná píše: Více

Myslíš? To mě vubec nenapadlo.
Prave to jeho nespani je divny. On fakt vydrzi cele dny nespat proste. Uz cca tak 3 tydny.
Hale zkousela srm vse. On i na prochazce v kocarku vydrzi koukat. Nebo monimalne se stale probouzi a nema klidny spanek…
jedine kde usne je na me v nositku, ale to nesnesu zase ja kvuli cerstve jizve po cisari..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.25 08:42
@Velryba černá píše: Více

To mě moc nepotěšilo😅
Ale děkuji za info, tim jak je to první mládě tak moc nevim co je normalni a co ne

• Citovat
  • Upravit
53190
9.6.25 08:42
@Anonymní píše: Více

No vydrží, protože mu nedáš prostor usnout, ale vydržet by neměl, je to pořád novorozenec :nevim: Vyzkoušej to. Podle mě ty první měsíce mají být vážně jen o krmení, přebalování, krátkém pomazlení a uspání. A když v kočárku kouká a líbí se mu to, jedině dobře. Jezdi prostě tak dlouho, dokud ho to neuspí ;) Teď je krásně, počasí ideální, tobě to po porodu taky prospěje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 08:43
@Snopy123 píše: Více

Super, asi se na to opravdu vyprdnu, ocividne z toho stejne nic nema..
zkusime se vice venovat uspavani a povidani si. Jedinne kde spi je auto, ale nejsem milionar nekde furt jezdit😅 😅

• Citovat
  • Upravit
53190
9.6.25 08:44

A opravdu moc neočekávej. Mě se první dítěte budilo třeba i 30× za noc ještě po roce věku, po druhých narozeninách ještě stále třeba 10× za noc :lol: Každé dítě je jiné a i to tvoje se bude měnit, očekávej nejhorší, pak můžeš být jen mile překvapená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
9.6.25 08:44

@unuděná novorozenec už není, ale pořád velmi malý kojenec.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
9.6.25 08:45

Stává se, že třeba tři týdny spí dítě v podstatě celou noc a pak se tři měsíce nevyspíš, je to opravdu normální. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.25 08:45

30×? Jezis jak jsi pak pres den fungovala?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.25 08:46

Děsivé🫣 🫣

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
9.6.25 08:48
Často se děti začnou více budit třeba po šestém měsíci věku, zrychlí se psychomotorický vývoj, všelijak se přesunují během noci, to je může budit a tak podobně. :D
  • Citovat
  • Upravit
53190
9.6.25 08:49

Jojo, to bylo přesně u nás. Asi 5 měsíců pohoda a spinkalo se kolikrát i celou noc a pak zkrat a nastaly dva roky pekla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 08:50

Tak ja doufam ze si to nespinkani vyberu ted😅 😅

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
9.6.25 08:53

Pokud spí dvě hodiny, tak spí pořád dobře, mně se dítě budilo také po patnácti minutách. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
9.6.25 09:22

@unuděná To muselo být drsný. Naše dítě naštěstí nespalo nikdy dobře, tak jsem si neměla na co zvykat. Ne, byla jsem rozmazlená ze sourozence, který spal klidně i v kočáře na terase, tak jsem čučela i tak:-)

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
9.6.25 09:23

Tak pokud spí v autě, tak bych zkusila nasimulovat podobnou verzi. Dělá mu tedy dobře být v poloze klubíčka? Potřebuje okolo sebe těsnější prostor?
Zvuk auta se dá nahrát… a pouštět místo šumu. Zkusila bych to i v tom kočáře - udělat ten prostor těsnější. Za zkoušku to stojí.
Zřejmě tedy nejde o dítě co není nespavec, ale nemá to „co k tomu potřebuje“.
Vykašlala bych se na ty hrazdičky a věci když je vzhůru, ale zaměřila na tu kvalitu spánku. :kytka:

A jestli má rodina řeči a rady, tak se můžete střídat ve vožení v autě :-)))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure