Spánek u 3měsíčního mininka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.1.13 19:22

A co dělají vaše miminka, když nespí??? chováte nebo se zabaví sami? A jak a jak dlouho???

• Citovat
  • Upravit
310
12.1.13 19:34

Ono je každý mimi jiný…první syn a dcera si klidně leželi a broukali, třeba pod hrazdičkou..ale nejmladší pořád bulela..nechtěla být sama tak jsme ji pořád nosili..jestli máš hodný tak ho dej třeba pod tu hrazdičku a nech si ho s tim hrát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.1.13 18:03

Ahoj. Ja mám tiež 3 mesíčni holčičku a nechce mi v noci moc spávať. Chodíme spát tak kolem 9 hodiny a pravidelne sa budi po troch hodinách… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
14.1.13 19:07

@janulkalm mě se taky budí většinou po 3-4 hbodinách i v noci :roll: Někdy jedno kojení vynechá a budí se kolem 1 poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 19:55

Ahoj já tu mojí holku dávám spát kolem půl 10,většinou už touhle dobou je unavená a vstává na první krmení kolem 6 hodiny ráno to si ji potom vezmu k sobě do postele a spíme třeba do půl 9, takže doufám, že to takhle vydrží.., protože je to paráda.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
14.1.13 20:47

Asi blbá otázka, ale co dělá do těch 10 hodin? Já mám teda malýho křikolouna, takže jsem ráda, když po denním řvaní usne v 7. Taky bych nechala dýl, za vidinou nekojení v noci, ale nevím, nevím, to bych asi nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.2.15 17:05

Malému je 9 týdnů. Máme nastavený „režim“ už asi cca měsíc. Ale jen díky tomu, že on sám je přizpůsobivý, v žádném případě ho nepéruji nebo nenutím. Přes den papá jak on chce, což je cca po těch třech hodinách (vypije 200 ml mléka).. Já vím, strašný, ale on váží 6,70 kg (porodní váha 4,15 a jsme na UM).. Po odpoledním spánku cca před 18h vykoupat, v půl sedmé papání a budí se až ráno po 7h :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.2.15 18:26

U každého miminka je to jiné…vydrž, určitě to bude lepší… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie