Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ono je každý mimi jiný…první syn a dcera si klidně leželi a broukali, třeba pod hrazdičkou..ale nejmladší pořád bulela..nechtěla být sama tak jsme ji pořád nosili..jestli máš hodný tak ho dej třeba pod tu hrazdičku a nech si ho s tim hrát
![]()
Ahoj. Ja mám tiež 3 mesíčni holčičku a nechce mi v noci moc spávať. Chodíme spát tak kolem 9 hodiny a pravidelne sa budi po troch hodinách… ![]()
@janulkalm mě se taky budí většinou po 3-4 hbodinách i v noci
Někdy jedno kojení vynechá a budí se kolem 1 poprvé…
Ahoj já tu mojí holku dávám spát kolem půl 10,většinou už touhle dobou je unavená a vstává na první krmení kolem 6 hodiny ráno to si ji potom vezmu k sobě do postele a spíme třeba do půl 9, takže doufám, že to takhle vydrží.., protože je to paráda.. ![]()
Asi blbá otázka, ale co dělá do těch 10 hodin? Já mám teda malýho křikolouna, takže jsem ráda, když po denním řvaní usne v 7. Taky bych nechala dýl, za vidinou nekojení v noci, ale nevím, nevím, to bych asi nedala ![]()
Malému je 9 týdnů. Máme nastavený „režim“ už asi cca měsíc. Ale jen díky tomu, že on sám je přizpůsobivý, v žádném případě ho nepéruji nebo nenutím. Přes den papá jak on chce, což je cca po těch třech hodinách (vypije 200 ml mléka).. Já vím, strašný, ale on váží 6,70 kg (porodní váha 4,15 a jsme na UM).. Po odpoledním spánku cca před 18h vykoupat, v půl sedmé papání a budí se až ráno po 7h ![]()
A co dělají vaše miminka, když nespí??? chováte nebo se zabaví sami? A jak a jak dlouho???